TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Bursaspor 2-1 Antalyaspor | 3 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Bursaspor 1-1 Antalyaspor | 3 Nisan | Devre Aras

Maçın başında açılan pankart mükemmeldi!

16 şehidin isimleri var pankarrta.. 16 melek uçuyor. Uludağın üzerinde de kupa! (Büyük pankart) "Ruhumuzu huzura kavuşturmaya o kadar yakınsınız ki.." Mis mis!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Bursaspor 1-1 Antalyaspor | 3 Nisan | İlk Yarı

Topal dediğin adamı Premier Lig istiyor Sarp'ta haklısın Barış gene mücadele veriyor ve biraz teknik olsa süper topçu.

Premier lig istemisler falan, ben bundan bahsetmiyorum.

Ben Topalin 3. ligde gelme oldugunu söyliyorum. Teknigi, futbol zekasi ve pas yüzdesi yetersiz oldugu icin Galatasarayin orta sahasi olmamali diyorum.

Baris icin dediklerine katiliyorum. Azcik teknigi ve futbol zekasi olsa cok iyi topcu olurdu ama yok iste. Bu saatten sonra olucagi da yok.

Yahu kim ne derse dedin, bizim orta saha futbolcularimiz Galatasaray icin yetersiz. Antalya, Manisa da oynayan ön liberolar bizimkilerden daha güzel oyun kuruyorlar, daha güzel pas yapiyorlar, dikine oyniyorlar...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Bursaspor 1-1 Antalyaspor | 3 Nisan | Devre Aras

Bursaspor Şampiyon. İkincilik mücadelesi yapılacak ligde. Bursa'ya her maç 3 puanı hakemlerle de olsa verecekler. Şimdi Şampiyonluk 3 büyüklerden çıkarsa ligtv zarar eder deniyor ama Bursa'nın şampiyon olması demek futbolu gazeteden takip eden Bursalıların ligtv abonesi olması demektir. Bursaspor şampiyon oldu diye ligtvsini kapattıran Galatasaraylı fenerli bjkli olmaz sanırım :) heyecan bir kat daha artacak ligtv kazanacak. Bursa şampiyon. İkinci biz olmalıyız şampiyonlar ligi görmeyeli yıllar oldu.

Ne alaka :)

Maçın başında açılan pankart mükemmeldi!

16 şehidin isimleri var pankarrta.. 16 melek uçuyor. Uludağın üzerinde de kupa! (Büyük pankart) "Ruhumuzu huzura kavuşturmaya o kadar yakınsınız ki.." Mis mis!

bursa taraftarını tebrik ediyorum,umarım resim falan düşerde görebiliriz pankartı,baya bi merak ettim

Bu sezon antalyaya sinir olduğum kadar hiç bir takıma olmadım.. O kupada çirkeflikleri yapmasalar.. Biz kupada devam eder, fenerle bu sene en az bi maç daha yapma şansı elde ederdik ve anca feneri kupadan eleyerek bu üzerimizdeki moralsizliği atabilirdik.. O yüzden kaybetsinler şerefsizler biz bursayı her halükârda geçeriz :2_thumbs_up_-_anima

Bursa'nın kazanmasını isteyenler bizim geçen seneki gibi 4. 5. olmamızı istiyor demektir.Çünkü artık üstümüzde yer alan takımları geçmek için mutlaka puan kaybetmeleri gerekiyor.Bizim ise ilk hedef en az 3 haftalık bir galibiyet serisi olmalı,kısa vadede.

Yani

Galatasaray 30.Hafta

30 19 5 6 62 +27 gibi bir averaj yapması lazım en azından.Bunu yaparsa Fenerbahçe,Beşiktaş 2'lisinden en az biri bu puana erişemeyecek ve altımıza inecek demektir.Bu olmazsa şampiyonluk matematiksel olarak biter bizim için.

fenerbahcenin sampiyonluk sansı var diye bursayı destekleyecek degilim çünkü bizimde fenerbahce kadar sansımız var hadi yarıstan kopsak bursayı desteklerdik tabiki..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Bursaspor 1-1 Antalyaspor | 3 Nisan | İlk Yarı

Premier lig istemisler falan, ben bundan bahsetmiyorum.

Ben Topalin 3. ligde gelme oldugunu söyliyorum. Teknigi, futbol zekasi ve pas yüzdesi yetersiz oldugu icin Galatasarayin orta sahasi olmamali diyorum.

Baris icin dediklerine katiliyorum. Azcik teknigi ve futbol zekasi olsa cok iyi topcu olurdu ama yok iste. Bu saatten sonra olucagi da yok.

Yahu kim ne derse dedin, bizim orta saha futbolcularimiz Galatasaray icin yetersiz. Antalya, Manisa da oynayan ön liberolar bizimkilerden daha güzel oyun kuruyorlar, daha güzel pas yapiyorlar, dikine oyniyorlar...

Haklısın renkdaş bize bi yerli birde yabancı orta saha oyuncuları şart.

Mehmet Topal futbolunu oynasin, ozaman küçümsemiyelim. Ama baski olunca eli ayagina dolasan adam'a ne dememi beklersiniz?

Sampiyon Cimbom.

hangi 16 şehit için bu pankart?? kusura bakmayın kavrayamadım olayı ortasından girdiğim için..önceki sayfalarda da göremedim..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Bursaspor 1-1 Antalyaspor | 3 Nisan | İkinci Yar

Penaltıyı İvankov resmen 6 pastan kullanmış.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Bursaspor 1-1 Antalyaspor | 3 Nisan | İkinci Yar

Antalya defansa çekilmiş

ligtv spikerleri resmen taraflli anlatiyorlar bursa'nin kazanmasini istiyorlar:mad:

Geri
Üst Alt