TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray - Diyarbakırspor | 11 Nisan | 19.00

Beşiktaş haftaya Fenerbahçeyi yenerse umutlar yeşerecek.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray - Diyarbakırspor | 11 Nisan | 19.00

İlk maç tuttu benim,Şampiyonluk senaryosunda(hem de maç skoruyla 0-0,bugün kazanırsak,haftaya da Fener Beşiktaş maçı berabere biterse her şeye rağmen aday oluruz da biz kazanabilecekmiyiz 3-4 hafta üst üste emin değilim.

bize serdar kulbilge lazim kaleci olarak

Dediğim gibi Beşiktaş Trabzona puan kaybedecekti, Bursa'da öyle. Nitekim oldu. Sıra bizde 3 paun aldık mı 57 oluyoruz, Haftaya çıkan Bir beraberlik ligi alt üst edecek. Ahanda buraya yazıyorum !

Şu ultrAslan denen taraftar görünümlü topluluk acilen yok edilmeli. Utanıyorum şu heriflerin yaptıklarından.

Ne diyorsun sen birader adamlar ne yapmış söylediklerinde yalan mı var arda neden her gün magazin sayfalarında boy gösteriyor ) Jo'ya diyecek laf yok zaten , gitmek istiyorum demiş giderse gitsin Galatasaray onun gibi çook Arda'lar yetiştirir böyle futbolculuk olmaz adam yeşil sahalarda konuşması gerekirken nedense hep gazetelere dergilere konuşuyor senin o taraftar görünümlü topluluk dediğin her deplasmana yağmur çamur demeden gidiyor aldıkları maaştan kesip bilet parasına harcıyor sen ne yapıyorsun bilgisayarın başına oturmuş onlara laf atıyorsun ayıp biraz daha düşünerek yaz !.

haftaya bjk fb berabere bitse güzel olur

bursada takılsa biz kazansak ohh:D

Cimbom gol gol gol şampiyonluk geliyor!

Hadi aslanlar kazanın şu maçı. Umutlarımız yeşersin.

Şu sonuçlardan sonra bugün mutlaka kazanmalıyız artık. Şampiyonluk için çok fazla umut hala olmayacak belki ama bugün kazanmak şampiyonlar ligine katılabilmek için önemli bir adım olacak. Umarım futbolcularımız da bunun farkına varıp canla başla oynar bugün.

Umudum pek yok nedense Alınan sonuçlar şansımızı arttırsada oyuncuların umudu , isteği yok başta 2-2 diyorum .

Bir Denizli faciasına benzer olayla yine şampiyon olabiliriz.

Son hafta Fenerbahçe - Trabzon maçı

ve ------Bursaspor -Beşiktaş maçları beliryeci olacak.

Sivası yenmiş olsaydık, Şampiyon olma ihtimal çok daha fazlaydı.

Rakipler bizim için elinden geleni yapıyyr.Nolur bu sefer bu fırsatı geri çevirmeyelim.

Kimisi gece alemlerinde kimisi sinama peşinde

Galatasaray ruhu yok hicbirinde düşmüşler paranın peşine

Söyleyin cokmu birsey istedik formanın hakkını ver dedik

Biz yeri geldi 14 sene bekledik sizin gibi ruhzuzları değil

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

5-6 gol atın aslanlar.

Sakın 1-0 a yatmayın.

Leo

Sabri - Neill - Emre - Caner

M.Topal

Arda - Elano

Gio------------Keita

Baros

Şu orta saha 3'lüsü bugün ilk defa mantıklı geldi bana.

Bir Denizli faciasına benzer olayla yine şampiyon olabiliriz.

Son hafta Fenerbahçe - Trabzon maçı

ve ------Bursaspor -Beşiktaş maçları beliryeci olacak.

Sivası yenmiş olsaydık, Şampiyon olma ihtimal çok daha fazlaydı.

ankarada şampiyonluk turunu atacagız inşallah

Leo

M.Topal

Arda - Elano

Gio------------Keita

Baros

Keşke keşke oynatsa Rjkaard.

Biraz risk almalı.

Zaten Sami Yen'de oynayacağız.

Saldıracağız.

Adamlar saldıramayacak.

Bu maçı alırsak her şey yeniden başlar. Haftaya hem Bursa'nın hemde Fenerbahçe'nün puan kaybetme ihtimali yüksek.

Leo

M.Topal

Arda - Elano

Gio------------Keita

Baros

Kadro böyle olsa bile diziliş böyle olmaz.Arda forvet arkası olur,Elano ise daha arkada oynar.

Neill-Hakan ikilisini görmek istiyorum.Hücum futbolunu ancak bu ikisiyle oynarız.

Geri
Üst Alt