TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray - Diyarbakırspor | 11 Nisan | 19.00

İnadına 6da 6 yapalım nasıl 72 puanla şampiyon olunurmuş görsünler.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray - Diyarbakırspor | 11 Nisan | 19.00

Arda ve topal iyileşmiş tek eksik kewel! Rijkaard cesur ve yürekliyse bu kadroyu bir kez olsun dener ya tam batarız yada tam çıkarız:)

ufuk

sabri neill e.güngör caner

elano m.topal arda

keita baros giovani

Arda ve topal iyileşmiş tek eksik kewel! Rijkaard cesur ve yürekliyse bu kadroyu bir kez olsun dener ya tam batarız yada tam çıkarız:)

ufuk

sabri neill e.güngör caner

elano m.topal arda

keita baros giovani

:D delilik olur ha. d.bakır bize karşı nası oynar acaba.. kaç gündüz antuya grmiyom bi bakıyım yine kimb izim trfımızı tutuyomuş fb ne cesurluklar yapıyomuş tek başına hakemi federasyonu uefayı yeniomş bakıyım bi :D

Cumartesi aksami Galatasarayi izlemek haram oldu bu sene.

Halen sampiyonluga inananlar varmi yahu ?

İnşAllah yeneriz.Umarım artık üstlerinde ki formanın hakkını verirler.

Arkadaşlar bu sezon geçen seneki sezona döndü. Kocaeli ve Hacettepe'ye yenilmiştik hatırlarsanız. Yenilmesek belki geçen sene şampiyon olabilirdik, neden gitti o maçlar çünkü futbolcular kafasında bitirmişti. Bu senede aynısı oluyor,olmadık takımlara puan kaybı o yüzden hiç umudum yok. Kimsede heveslenmesin. Zaten biz inansak ne olacak ki ! futbolcular inanmadıktan sonra :cheeky-smiley-022:

Sivas maçı gösterdi ki bu takım ilk 3'e giremez.Korkarım bu kötü gidişatla ts bizi yakalayacak.

Futbolcular bu sezonu şimdiden bitirmiş.

Sabretmeye devam.

son haftalarda bu takim bizlerin cogunu cok kotu sekilde soguttu ve umudumuzu bittirdik gibi olduk.

bilemiyorum, hersey olabilir, umarim beni yaniltirlar ve geriye kalan maclar ile en azindan Avrupada oynamamiza imkan birakirlar, ki bu sezon icin cok kotu karamsarlastim.

Ha uzun vaadeli planimiz icin halen cok ama cok umutluyum. :D

---------lucas--------------

sabri--lucas--lucas--sabri

----------sabri------------

------sabri------sabri-----

sabri--------------harry----

-----------baros------------

boyle bı kadroyla cıkarız ıns..

Arkadaşlar bu sezon geçen seneki sezona döndü. Kocaeli ve Hacettepe'ye yenilmiştik hatırlarsanız. Yenilmesek belki geçen sene şampiyon olabilirdik, neden gitti o maçlar çünkü futbolcular kafasında bitirmişti. Bu senede aynısı oluyor,olmadık takımlara puan kaybı o yüzden hiç umudum yok. Kimsede heveslenmesin. Zaten biz inansak ne olacak ki ! futbolcular inanmadıktan sonra :cheeky-smiley-022:

:icon_twisted:

Fark atacağımız hafta olacak.Maça gidiyorum futbolculara taktikte veririm gerekirse:D

Bursayla beşiktaş puan kaybetmezse bi önemi olmaz bu maçın.

Herkes Stad'a , takim'a sahip çikin!

Zaten gitti sezon bari söyle bir orta saha denesin Frank.

--------Topal------

Elano----------Arda

Bu maçı alıcaz. Bırakın futbolcular inanmasın biz sabredelim. Bu maçı alıcaz. Diyar bizi zorlamaz.

Bence bu macta ölümüne oynayacak futbolcularimiz ve eze eze 3 puani alacagiz.

Geri
Üst Alt