TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 2-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Devr

33 yaşındaki kaleciye genç ve tecrübesiz dendi yaa,ölsemde gam yemem artık..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 2-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Devr

Bu saatten sonra 2. lik bile beklemiyorum... Tamam protesto edin, protesto olsun dedik bizde zaten ama bu kadarida olmaz yahu. Utanc verici bir tablo cikti ortaya. Cok gereksiz hareketler bunlar. Bunlari yapinca futbolcularimizidan daha iyi futbol bekliyorsaniz helal olsun size, helal.

bugün UltraAslan'ın bittiği gündür. Yeniçeri ocağına benzetiyorum ben UltraAslan'ı. Acilen dağıtılması lazım. Takımı sabote ediyorlar.

Bizim anlayamadığım ve abarttığımız bir olay var. Taraftar 12. adamdır ne kadar bağırırsan takım o kadar iyi oynar. Geçin bunları. Taraftarın bağırmasının futbolcuları hiçbir etkisi yoktur. Sadece kendi sahanda oynamanın futbolculara verdiği az da olsa pozitif bir psikolojik avantaj vardır. Taraftarın herele gürele bağırmasıyla bir sonuç elde edilseydi beşiktaş geçen sene 6 kupa kazanırdı.

2 kupa kazandı zaten

Bir aksilik olmazsa puan farkı 5'e indir bursaspor'un heyecanını ve haftaya fb-bjk maçını düşünürsek neden olmasın diyorum ben yeterki son 6 maç bu şekilde oynayalım.

Ne istiyorsunuz taraftarlardan ? Sezonda en az 1 mac komple protesto edilmelidir topcularin

akillari basina gelsin diye.Su an protesto gayet iyi gidiyor umarim mac sonuna kadar

bozulmaz.

Kimisi gece alemlerinde, KİMİSİİİ SİNEMA PEŞİNDEEEE..Galatasaray Ruhu yok hiç birinde, Düşmüüşler Paranın peşineee!!

Tribünde ki rezil, sefil adamlara rağmen (Numaralı hariç) Galatasaray gayet iyi.

Re re re ra ra ra tezahüratının ıslıklandığı bir maç oluyor. İşte onu ıslıklayanlar bir daha gitmesin o tribüne, yazık günah.

Geri
Üst Alt