TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 2-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Devr

iki tane sansa gol attik kaleci genç ve tecrubesiz

nasıl kaleci genç ve tecrübesiz allah aşkına ?

Yılların metin aktaşı, trabzonda oynamış 77 doğumlu..

metin aktaşmı tecrübesiz

Yılın yorumudur bu.

:D:D:D:D:D:D

33 yaşında

Genç Metin. :D

harbiden adam 40 yasina gelecek yakinda =)

Adam üzerine gitmeyin tamam. :D

Metin Aktaş genç mi?

lanet olsun pot kirdim hiç de yasli gostermiyor:D

Genç kaleci dediğin adam 33 yaşında . ;)

semih den genç oluyorda metin den mi olmayacak :D

bu pot değil, çamı devirdin :o

Metin Aktaş (1 Ağustos 1977) :o çok gençmiş ya :)

ooof ya ben nerden bileyim diyarbakir'da bir yabanci kaleci vardi Brugge'den gelen onu taniyordum ben sandim ki o sakatlandi yerine genç kaleci girdi sandim oof oof

:asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 2-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Devr

ultrAslan aleyhine acilen kampanya başlatılması lazım.

Kimisi gece alemlerinde, KİMİSİİİ SİNEMA PEŞİNDEEEE..Galatasaray Ruhu yok hiç birinde, Düşmüüşler Paranın peşineee!!

Senin o avatarindaki yuzsuz sanki ardadan daha iyi dusunuyodu galatasarayi bari avatarini degistir sonra onu soyle

ultrAslan'da bu maçla birlikte gözümde bitmiştir. Kaptanına bu denli terbiyesizlik eden taraftar grubu Fenerbahçe'de vardı, gülerdik. Şimdi geldiğimiz hale bak...

Taraftarlar gerizekalı gibi protesto ediyor...

Bu kadar protestoya harcayacağınız nefesi sezon başından beri tezahürat olarak harcasaydınız ya köstek herifler :mad:

sabri eski sabri olmus

canim benim

Vay beee nası yeniyoruz Diyarbakırı :)

ultraslan acilen dağıtılmalı. Bu tabloyu aynen geçen senedende hatırlıyorum ben. Son haftalarda aynı ısllıklarla girmesek geçen senede sivası geçer en azından 2.olurduk. Yazıklar olsun bu saçma organizasyonu yapanlara. Fener maçında neredeydi bu taraftar, hiç sesleri çıkmıyor resmen uyuyorlardı.

Kimisi gece alemlerinde, KİMİSİİİ SİNEMA PEŞİNDEEEE..Galatasaray Ruhu yok hiç birinde, Düşmüüşler Paranın peşineee!!

Kimisine de taraftar diyorlar :) Adam en azından sinemasına da gitti, antrenmanına da zamanında gitti.

Bazıları gibi küsmedi, tatillerden geç dönmedi. Kılım döndü diyip yatmadı.

Jo Barosu izliyordur umarım

ultrAslan sen ne işe yararsın ya. Tüm sene Madrid maçı dışında icraatın yok, uyuyyun takımı şimdi sabote ediyorsun. Protesto amacı dogru ama bokunu çıkardınız.

haftaya umarım beşiktaş feneri yener tek ümidimiz bundan sonra başka takımların rakiplerimizden puan alması ama fenerin bi maç kaybetmesi lazım oda bir tek haftaya olur yoksa daha maç kaybetmez onlar

Merak etme , Fener her turlu puan kaybi yasar.

Kasimpasa,Ankaragucu deplasmanlari oldugu gibi icerdede Besiktas,Trabzon ve Eskisehir ile oynuyorlar.Bundan zor bir fikstur olamazdi herhalde.

protesto gayet normal bence yoksa takımın oynayası yok.

Tamam ilk 5 dakikadaki protestoyu bizde destekliyoruz ama söylenen tezahurat ve numaralıya verilen tepkiler çok çirkin. Arda ruhzusmuş.:cheeky-smiley-022:

Re re re ra ra ra tezahuratını ıslıklayan adamlar kendilerine Galatasaray taraftarıyım diyor bir de.

ultrAslan'da bu maçla birlikte gözümde bitmiştir. Kaptanına bu denli terbiyesizlik eden taraftar grubu Fenerbahçe'de vardı, gülerdik. Şimdi geldiğimiz hale bak...

Ne dediler ki Kaptan için :confused:

caner cıkmassa 2. yarı buyuk ihtimal kırmızıyı gorur rijkaardda caneri cıkarmassa hakkaten helal olsun ona takımı on kişi bırakır

oynanan futbol bizi kandirmasin, rakip sahada yok, bizim futbolcular hala ruhsuz oynuyor..diri takima böyle oynayamayiz hele Caner gibi kazmalarla

"Biz Hagi’yle de yenildik Fener’e Ali Sami Yen’de. Ancak son düdük çaldığında, O yere yığılırdı. Koşar adım gitmezdi soyunma odasına. Gidemezdi, çünkü dermanı kalmazdı..."

ne güzel söz ;)

Geri
Üst Alt