TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Emre yine yokladı az farkla dışarı çıktı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Jo alem yapıyor diye ıslıklanıyoesa işimiz var..Cristiano Ronaldo, Lampard barlarda, discolarda erlerde yuvarlanıyorlar her hafta..Çıkıyorlar oynuyorlar..Jo da pek kötü bir performans sergilemedi aslında..Takım iyi değil ki adam ne yapsın sonuçta..Bizim taraftara bu oyuncular fazla..Alacaksın İnamoto'yu oynatacaksın, vereceksin gazı..Coşsun tribünler..

Alemi geçtim bu taraftar sinemaya gideni ıslıklamaya başlamış artık. :D

Arda'yı ıslıklayanlar yakında Rijkaard'ı da ıslıklar.

Ayhan ilerideyken bi geridekine değil kalecine pas atman lazım . Yanlış yapıyorsun .

Şaka maka Diyarbakırda sağlam bir adam olsa bugün bizi çok zorlarlardı. Dakika 5'teki pozisyon gol olsa bu maç böyle olurmuydu?

Bu hesaplara girsek trabzon,fener,sivas,eskişehir maçlarının hepsini almamız lazımdı. Artık alınan galibiyete bile ne bahane buluruz diye uğraşanlar var sanırım.

Şu emre doğanay adlı arkadaşı alsın birisi dışarı :o kaptırdı gidiyo...

Fener Güiza'yı ıslıklamıstı hatırlarmısınız ?? Ne ayıplamıştık forumca.. Hale bakın şaka gibi Galatasaray taraftarı değil bunlar.

Taraftar abarttı iyice. Medya'nın oyununa gelmiş hepsi.

Jo ve Leo Franco bu ıslıkları haketti desek yanlış olmaz. Ama yine de üzüldüm ıslıklanırken yüzünün ifadesini görünce Leo'nun. Tadında bırakmak lazım. Sessiz protesto yeterliydi.

Bursa maçında da Bursa lehine tezahürat yapsınlar bari. Jo pres yaparken bile ıslıklıyolar ya.

yemin ederim utaniyorum. kiralik gelmis bir adami, parti yapiyor diye islikliyorlar...

guiza isliklandi diye o kadar dalga gectik.. suan kimi isliklayacagimizi sasirdik

yemin ederim utaniyorum. kiralik gelmis bir adami, parti yapiyor diye islikliyorlar...

Parti yapıyor diye degil. Yenilgi ile sonuclanan fener macından sonra parti yapıyor diye. Eger fener macini yenseydik Jo2 nun partisini taraftar da katılırdı.

Jo ya ıslık devam ediliyor.

Taraftar abarttı iyice. Medya'nın oyununa gelmiş hepsi.

Bu kadar aciz duruma düştüğümüze inanamıyorum. Her türlü başarızlığı kabul ederim ama taraftarın bu tutumu beni bu akşam çok üzdü gerçekten. Ne kadar kolay agza gelen bir toplulukmuşuz meğer! Medya bizimle bir kukla gibi oynuyor adeta!

kiralık miralik bu adam GS formasını tasıyor ustunde ve ezeli rakibimize yenilmişiz evinde seks partisi yapıyor tabiki ıslıklancak

Geri
Üst Alt