TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

jo yu ıslıklayanların, yuhalayanların havaalanında alkışlayıp karşılayanlar olması ne kadar ironik ve acı değil mi arkadaşlar?

malesef, yakismadi bize..ne kadar elestirsekte o bizim oyuncudur

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Bu Kuddusi hakem felan degil ya, adam daha uzatma dakilar nedir bilmiyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

bitti. beklenen sonuçtu.

hakemin bile morali bozuk yuhh :D

helal olsun Portsmouth'a adamalr da onur var ruh var. Totthenham' ı elemişler.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Ya giovanni Barcelona da falan oynamış adam sürekli pası düşünüyor. Bizim Emre yanında 3 boş adam var 30 metreden kaleye şut çekiyor. Ayıp ya.

Kendini kanıtlama çabası. Acaba bir daha kaç maç sonra forma yüzü görecek? O da bunu biliyor ve şans blduğu zaman ön plana çıksın, konuşulsun istiyor. Doğru mu yapıyor bilmiyorum ama onu buna itenler de doğru yapmıyor bence.

Adnan Polat temizlesin şunları tribünden vallahi tiksindim şu kendine taraftar diyen cahillerden.

hakeme laf atmayın, adama da durumdan artık gına gelmiş maçı uzatamadan bitirdi.Orta da ne maç var nede rakip takımda kaleci..Skor olmuş 4-1 daha neyine uzatsın ?

Bu takım haftaya Manisaya takılır söyliyim.

104.arda'nın kendi taraftarınca yuhalandığı ilk maç değildir. kendisi vestel manisaspor'dan geri döndüğü ve gencecik yaşında tek başına takımı sırtladığı sezonda bile berabere giden psv maçında sadece geri pas verdiği için yuhalanmıştır şanlı galatasaray taraftarı tarafından. takımımı seviyorum. taraftarındansa haz etmiyorum arkadaşım. bunlar bugün oynasa metin oktay'ı da yuhalarlar 3 mağlubiyet üst üste alsa takım

Ekşiden bir yorum..

Sene sonu şampiyon olunca bu ıslıklayanlar ne yapacak acaba?

Galatasaray 4 -1 ultraslan!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Arda'yı yuhluyorlar bu taraftara yuh artık

Hak etti müstehaktır Arda'ya yuhalanmak! Ben geçen hafta yazmıştım bir mesajımda Ali Sami Yen'de yuhalanır, Ali Sami Yen'de herzaman istediği tezahüratı duyamayabilir taraftar kukla değil. İyi oynayana hakkını teslim eder, kötü oynayana da yuhalayarak cezasını verirler.

Yazık yaaaa harbi yazık.. Skor taraftarı uA! Fenerbahçe maçında sesi 2000 fener taraftarın az çıkan uA! Acıyın halinize.. Cahil insanlar...

Taraftar ıslıklama işini çok abarttı.

Protesto düşüncesi güzeldi ama dozu biraz kaçtı.

Maç için söylenecek birşey yok zaten.Zerre kadar heyecan hissetmedim, zevk almadım.

Geri
Üst Alt