TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Galatasaray taraftarı gözümden iyice düştü...

Bugün birşey öğrendim demekki fenerli Galatasaraylı diye birşey yok ikiside aynı tip taraftar modeli...

Futboldan ve bu ligten iyice nefret eder oldum..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Sene sonu şampiyon olunca bu ıslıklayanlar ne yapacak acaba?

kutlicaz sevinçten 4 köşe olacagız

maçı izlemedim fakat Ardayı tribunlerin tamamı ıslaklamamıs.belli bir kesim sadece, jo haketti 10 numara protesto olmus herkes haddini bilsin formanın hakkını versin

Bu maç ölçü değildi tabi atılan 4 gol moral kazandırıcak ken gelen protestolar tad bırakmadı.

Rakiplerimizin zor maçları var.Bakalım mucize yaşanacak mı?

ultrAslan = rezilik utaniyorum sizden .!!!

Ben hala şansımız var diyorum hafatayaezikler yenilirse A.gücü ve Kasımpaşa maçlarından umutluyum yeterki biz hata yapmayalım

Sene sonu şampiyon olunca bu ıslıklayanlar ne yapacak acaba?

Hangi sene sonu acaba o? Bu seneyi kast ediyorsan mucize olur şampiyonluk bu sezon böyle gazozuna maçlarla avunuruz. İnşallah takih seneye güler yüzümüze.

Gio ne zaman gol atacak onu merak ediyorum, Neill bile atti bugün. :D

Yeni bir hava yakalayabilicegimiz macta, rakiplerin puanlar kaybettigi bir macta, 3 puan almamiza ragmen - baros Haric- herkesin moralsiz ayrildigi bi mac oldu.

Yaziklar olsun sizebe, yaziklar. Haftaya yine puan kaybedersek sasirmam. Ne takimda, nede taraftarda Hava mava, inanc minanc, güven müven hic birsey yok.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Hak etti müstehaktır Arda'ya yuhalanmak! Ben geçen hafta yazmıştım bir mesajımda Ali Sami Yen'de yuhalanır, Ali Sami Yen'de herzaman istediği tezahüratı duyamayabilir taraftar kukla değil. İyi oynayana hakkını teslim eder, kötü oynayana da yuhalayarak cezasını verirler.

Asıl kukla olduğu için Arda ıslıklandı. Medyanın oyununa bu kadar kolay gelen başka bir taraftar topluluğu tanımıyorum. Biz Hürriyet'e, Fotomaç'a tepki gösterelim hala, böyle taraftar varken adamlar niye uğraşsınlar haber yapmaya. :o

kutlicaz sevinçten 4 köşe olacagız

maçı izlemedim fakat Ardayı tribunlerin tamamı ıslaklamamıs.belli bir kesim sadece, jo haketti 10 numara protesto olmus herkes haddini bilsin formanın hakkını versin

Yav altı üstü bir maç kötü oynamış adam.Özel hayatından bizene?Allah korusun Baros sakatlansa ne b.k yiyeceğiz düşünüyorlar mı bir?Tamam protesto edin ama ayağına her top geldiğinde ıslıklamak ne demek?

yaziklar olsun o yuhliyanlara belkide sampiyon olacagiz daha bisey bitmedi ama bügünki macdan sonra futbolcular bu seneyi silmisdir kesin kafalarindan

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

EMREÇolak ında sonunu Aydın gibi görüyorum bugünkü gibi giderse. Ne bu bencillik birisi bunlara takım oyununun öğretsin.

Abartma be. Adam 3 şut dışında en az 10 sağlam pas 2 hatalı pas 2 ara pası yaptı. Sende gelmişsin ne diyorsun.

Havaya girmesin kimse!!!!! Sampiyonluk felan hikaye, haftaya manisaya takiliriz

Geri
Üst Alt