TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Hak etti müstehaktır Arda'ya yuhalanmak! Ben geçen hafta yazmıştım bir mesajımda Ali Sami Yen'de yuhalanır, Ali Sami Yen'de herzaman istediği tezahüratı duyamayabilir taraftar kukla değil. İyi oynayana hakkını teslim eder, kötü oynayana da yuhalayarak cezasını verirler.

İçi bomboş laflar bomboş

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Maçın başındaki sessiz protestoyu ve en başta o tezahüratı destekledim ama sonra işin cılkını çıkardılar...

Türkiye de sadece Galatasaray taraftarı böyle değil, her takımın taraftarı böyle..Daha düne kadar selçuk şahine dümdüz gidenler bugün el üstünde tutuyo, artık bu derece düştü taraftarlık..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Jo'nun yaptığı iyi bir şey değil kabul.

Fakat bu adam hangi antrenmanı kaçırmış ?

Ayrıca genç gelecek vaadeden ve kiralık bir oyuncu...

Yazıklar olsun.

Arda'yı ıslıklamalarını hiç ağzıma bile almak istemiyorum.

He He Rafetler kız tavlama derdinde...

Tribüne gelince biz şöyleyiz biz böyleyiz...

Gördük sizi aferim...

Bu maçtan sonra lig bitmiştir. Taraftar rahatladıysa ne mutlu.

fenerbahçe taraftarı bile Guiza ve Kazıma 2 sene sabrettilerde sonra ıslıkladılar...

Bizim taraftarımız 3 ay önce gelmiş Jo'ya Türkiye tarihinin en büyük protestosunu yaptı,yazıklar olsun...

ultrAslan'ın %60'ı liseli doğal değilmi ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Al işte fenerlilerin diline de düştük. Koskaca aslan kediye döndü diye.

kedi diyorsun da sen bir kuşsun ve kuş kalacaksın azıcık delikanlı olsan rengini belli edersin burada bir sürü fenerli var insan gibi durmayı bildikten sonra herkese açık burası ama böyle basit oyunlara girmek size yakışır

yürüyedur geri dönsün

Arda çıkarken eski açık alkışladı hatta arda da o tarafa dönerek alkışla karşılık verdi.

*alıntıdır

Takım genel hatlarıyla iyiydi ancak Sabri, Caner, Emre gibi zayıf diyebileceğimiz halkalar vardı.

Santos istikrarlı bir biçimde futbolunu sürdürüyor umarım bir şeyler daha katarak devam eder.

Neill her zaman ki gibi soğuk kanlılığını korudu ve oyununu güzel bir golle süsledi.

Jo sonralardan girmesine rağmen yine hiçbir şey yapamadı, bunda taraftarın da etkisi olabilir ama taraftarı da tamamen haksız bulmak istemiyorum

Baros... Gecenin yıldızı... Keşke sezon başından beri olsaydı da bu sıkıntıları çekmeseydik dediğimiz futbolcu, bitiriciliğini gösterdi.

Arda pek yoktu sahada, diyecek bir şey de yok durumunu biliyoruz umarım kendisini toparlar.

Keita yaptığı asistler olsun, çalımlar olsun, fiziğini kullanma olsun, genel oyunu olsun Keita iyiydi.

Medyanın gücünü de gördük sonunda insanlar nasıl gaza geliyor.

Şu protesto yapan taraftarları teker teker tespit edip ağzını yüzünü kıracaksın sokakta...

Oyuncularimiz ne kadar hatali olsa'da ne kadar berbat oynasalarda..O bizim formamizi tasiyor. Ter dokturuyor bize.. Protesto olabilir ama biraz fazlasi oldu.. Ve kaptanimiz asla ama asla hak etmedi. Arda'miz sakat sakat oyuna girdi ve ellinde gelleni yapti..

taraftar açık şekilde takıma tepkisini gösterdi evet Ultraslanda görevini yapmadı suçlayacak birinini aramamalı kalan şu 6 haftada bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeliyiz

belki yeni bi başlangıç olacaktı ama taraftar takımın moral kazanmasına şampiyonluğa inanmasına fırsat vermedi.şampiyonluk düşünenler boşa umutlanmasın hangi yüzle yuhladıgımız oyunculardan mucadele etmesini isticez,ya da onlarda o şevk kaldımı artık bugünden sonra?

3 gol bile atamayız diyordum ama D.bakır'ın eksikliği ve Baros etkisiyle iyi skor oldu.Ancak taraftar bana göre maçın içine etti.Protesto kesinlikle gerekliydi ama çok abarttılar,iyi ki maça gitmemişim.

bu performansı deplansmandada bekliyoruz...

Geri
Üst Alt