TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

sakat sakat dedim f5 maci

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Medyanın gücünü de gördük sonunda insanlar nasıl gaza geliyor.

Hakkaten ya bir avuç koyunu nasıl gaza getiriyorlar...

Ver gazı Ahmet Çakar konuşur Hıncal konuşur koyunlar uçurumdan atlar...

Takım genel hatlarıyla iyiydi ancak Sabri, Caner, Emre gibi zayıf diyebileceğimiz halkalar vardı.

Santos istikrarlı bir biçimde futbolunu sürdürüyor umarım bir şeyler daha katarak devam eder.

Neill her zaman ki gibi soğuk kanlılığını korudu ve oyununu güzel bir golle süsledi.

Jo sonralardan girmesine rağmen yine hiçbir şey yapamadı, bunda taraftarın da etkisi olabilir ama taraftarı da tamamen haksız bulmak istemiyorum

Baros... Gecenin yıldızı... Keşke sezon başından beri olsaydı da bu sıkıntıları çekmeseydik dediğimiz futbolcu, bitiriciliğini gösterdi.

Arda pek yoktu sahada, diyecek bir şey de yok durumunu biliyoruz umarım kendisini toparlar.

Keita yaptığı asistler olsun, çalımlar olsun, fiziğini kullanma olsun, genel oyunu olsun Keita iyiydi.

Emre mi?

Maç başındaki protestoya eyvallah ama Arda'nın çıkarken yuhalanması,Jo'nun yuhalanması kadar saçma birşey olamaz..Yaparsın ama her şeyin bir sınırı var.. Tadı kaçınca maçtan zevk alamadım yeminle.. 4 gol atmışız, galip gelmişiz önemli değil.. Bu kadar abartılı bir protestoyu gerektirecek bir durumda yoktu.. Hiç zevk almadım maçtan..

Şu protesto yapan taraftarları teker teker tespit edip ağzını yüzünü kıracaksın sokakta...

Taraftarın yarısından çoğu protesto yaptı.Tribün liderlerinin de katkısıyla yapıldı bu.Kimi bulup kimi dövüyosun? :)

protesto iyi oldu haketmişlerdi

Bugün medyanın gazıyla Jo'yu ıslıklayan adam, yarın Rijkaard'ı da ıslıklar. Yazıklar olsun böyle taraftara. Tat mat bırakmadılar insanda..

Arda isliklanmadiki be, eski acik hepsi cosmus sekildi tezahürat yapiyordu ardada alkislarla karsilik verdi buna.

Yürüyedur geri gelip bu ultraslanı döve döve staddan def etmeli. Maçı sesini kısarak izledim sayelerinde...

Sezonun özeti maalesef ultraslanın tezahuratı:

Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde.

Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik, formanın hakkını ver dedik.

Biz yeri geldi 14 sene bekledik, sizin gibi ruhsuz görmedik.

Gecenin özeti: Re re re ra ra ra ra Galatasaray Galatasaray cimbom bom.

İşte takiye işte riya(sahtekarlık, iki yüzlülük). Hem taraftardan hem oyuncudan hem yorumcudan.....

Dünyanın her yerinde kötü oynayan yuhalanır. Bunda ayıp yoktur. Onlar profesyonel futbolcuysa, ben de profesyonel taraftarım artık. Nasıl mı 1 kombine, en az 2 forma, 2 sweatshirt 1 atkı alıyorsam. Gs Bonus kullanıyorsam, GS Tv'ye üyeysem en az 10 maç oynanan kötü futbolla Samiyen'de kurdeşen olmuşsam ben de profesyonel taraftarım...

1 maça gitmeden 1 kuruş harcamadan buradan ultraslan ayıp etti diyerek olmuyor bu işler....

Herkeze iyi geceler....

Arda isliklanmadiki be, eski acik hepsi cosmus sekildi tezahürat yapiyordu ardada alkislarla karsilik verdi buna.

gaza gelmeyin tribünden gelen renkdasları dinleyin bende oyle okudum azınlık ıslıklamıs eski acık büyük kaptan tezahuratı yapmıs

Ah be Kaptan'ım.Keşke çıkmasaydı dedim tepki olcak diye.Ulan varya o kadar üzüldüm ki anlatamam.Yazık.

Ardayı aglatan taraftar bir daha görmek istemiyorum sizi maç umrumda degil. (Baros oha ya :))

Bir kısım taraftar ıslıkladı Arda'yı...

Arda'nın oyundan çıkarken morali çok bozuktu ya adam duygulandı valla üzüntüden benim ekran başında gözümden yaş geldi...

Arda'ya yapılan protesto yanlıştı, yakışıksızdı ama Arda'nın da oturup düşünmesi lazım ben bunları hakedecek ne yaptım diye.Heryer Arda Arda diye inlerken nasıl bu hale geldim diye düşünmesi lazım.Bu sezonun ilk 5-6 haftasından sonra oynanan maçların kasetlerini alsın evinde izlesin.Bakalım kendini beğenecek mi?Bakalım kendini tanıyabilecek mi?

Yürüyedur neredesin...

Geri
Üst Alt