TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Çarşının dağıldığı gibi ULTARSLAN ında hemen dağıtılması lazım

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

bunlarda mı GALATASARAY taraftarı şimdi

Arda'ya yapılan protesto yanlıştı, yakışıksızdı ama Arda'nın da oturup düşünmesi lazım ben bunları hakedecek ne yaptım diye.Heryer Arda Arda diye inlerken nasıl bu hale geldim diye düşünmesi lazım.Bu sezonun ilk 5-6 haftasından sonra oynanan maçların kasetlerini alsın evinde izlesin.Bakalım kendini beğenecek mi?Bakalım kendini tanıyabilecek mi?

Aynısını diyorum.

İmza.

Aynen. Nerde o eski tribunler. Tribünler Çoluk çocuk dolu artık.

Böyle demeyle olmuyor işte.O zaman alır kombinesini herkes gelir maça çoluk çocuktan kurtulur tribün.Şahsına yazmıyorum bunu genel bir eleştiri.

Ruhsuzlukmuş pehh..Ruhsuzluğun asıl nedeni takımı her maçta geriye çeken ,ceza sahamızda kümelendiren Rikartdır.Oyuncular doğal olarakönde baskı yapmayınca ruhsuz gözüküyor.Şu takımın fırmasını giyen hiç bir adam ruhsuz oynamaz.

Bu takımda rauhsuz adam değil müthiş yetersiz adamlar vardır..

Yazıklar olsun Ardayı,joyu yuhlayanlara...Joyu hava alanında omuzlara alanda bu zihniyet..o zaman niye Başkanı ıslıklamıyorsun,Haldun Üstüneli ıslıklamıyorsun yemiyor mu??

resmen bu maçta utandım takımın taraftarlarından paralı diye sevilmeyen numaralı galatasaraylılık dersi verdi ultraslana tez zamanda fes etsinler kendilerini.

Bugün medyanın gazıyla Jo'yu ıslıklayan adam, yarın Rijkaard'ı da ıslıklar. Yazıklar olsun böyle taraftara. Tat mat bırakmadılar insanda..

Bu taraftar grubu miadını doldurmuştur. Maçı birlikte izlediğim Fenerli arkadaşlar bile sinir oldu Ua'ya o kadar diyeyim sen anla.

Jo nun ıslıklanması doğru belki ama diğerlerini çok abarttılar

Protesto konusunda taraftara kizamam. Neill, Dos Santos, Baros ve Keita disinda hepiside hak ediyorlar bana gore. Bu kadar mi ruhsuz olur bir takim. Hatirliyorumda, biz 3-4 sene once daha kotu bir takima sahiptik, fakat oyuncularimizin hirsiyla sampiyon olduk Gerets ve Cevat hoca donemlerinde. Bugun ise tam tersi. Belki farkli yendik diyari, ama haftaya yeniliriz gibi geliyor bana.

Bu arada pankart protestosu bana sacma geldi. Sonucta futbolcular fark mi edecekler. En iyisi mactan once ve sonra cagirmazsin. Biz napiyoruz? Mac oncesi ve sonrasi cagiriyoruz, ama mac ortasinda islikliyoruz:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Tıpkı sizlerin destek köstek mesajları gibi değil mi Onur ! Bu ders olsun Arda'ya Paris Hilton yakışır sana diyenler aynı adamlardı.

Boş laf yine bu adam bu takım için sakat sakat maçlara çıkıyor.

A.Çakar'ın bilmem neyin gazını az çeksinler içlerine.

uA sen artık Fenerbahçe taraftarından farksızsın.

Ruhsuzlukmuş pehh..Ruhsuzluğun asıl nedeni takımı her maçta geriye çeken ,ceza sahamızda kümelendiren Rikartdır.Oyuncular doğal olarakönde baskı yapmayınca ruhsuz gözüküyor.Şu takımın fırmasını giyen hiç bir adam ruhsuz oynamaz.

Yazıklar olsun Ardayı,joyu yuhlayanlara...Joyu hava alanında omuzlara alanda bu zihniyet..o zaman niye Başkanı ıslıklamıyorsun,Haldun Üstüneli ıslıklamıyorsun yemiyor mu??

:2_thumbs_up_-_anima

Şutları görmedin sanırım.

Çocuk top almak için boşa kaçıyor,aldığı zaman abilerinin yaptığını yapmayıp dikine dönüyor,yeri geliyor top saklıyor,kendine güvenip şut çekiyor,ara pas atıyor.Bir genç oyuncu daha ne yapabilir? Emre girdiği andan itibaren Santos'tan çok daha etkili olmuştur.

Yahu sırf bu yüzden mi maçın kötüsü oldu. Şut çekmeden gol atılmaz ki çokta kötü vurmadı.

Kendine fazla güveniyor. Pas yapması gerekirdi. Ayrıca maçın kötüsü demedim. Takımın zayıf halkası dedim. :)

Sezonun özeti maalesef ultraslanın tezahuratı:

Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde.

Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik, formanın hakkını ver dedik.

Biz yeri geldi 14 sene bekledik, sizin gibi ruhsuz görmedik.

Gecenin özeti: Re re re ra ra ra ra Galatasaray Galatasaray cimbom bom.

İşte takiye işte riya(sahtekarlık, iki yüzlülük). Hem taraftardan hem oyuncudan hem yorumcudan.....

Dünyanın her yerinde kötü oynayan yuhalanır. Bunda ayıp yoktur. Onlar profesyonel futbolcuysa, ben de profesyonel taraftarım artık. Nasıl mı 1 kombine, en az 2 forma, 2 sweatshirt 1 atkı alıyorsam. Gs Bonus kullanıyorsam, GS Tv'ye üyeysem en az 10 maç oynanan kötü futbolla Samiyen'de kurdeşen olmuşsam ben de profesyonel taraftarım...

1 maça gitmeden 1 kuruş harcamadan buradan ultraslan ayıp etti diyerek olmuyor bu işler....

Herkeze iyi geceler....

Fikirlerinize katılıyorum. Bu insanlar neticede bir nevi müşteri değil mi? Evet Özhan Canaydın'ın dediği gibi para verip bilet alan herkes dilediği tepkiyi vermeye, dilediği tezahüratı yapmaya hakkı vardır. Bu futbola maşallah, nazar boncuğu mu takacaktı taraftar ne istiyor bazı arkadaşlar anlamıyorum!

Sezonun özeti maalesef ultraslanın tezahuratı:

Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde.

Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik, formanın hakkını ver dedik.

Biz yeri geldi 14 sene bekledik, sizin gibi ruhsuz görmedik.

Gecenin özeti: Re re re ra ra ra ra Galatasaray Galatasaray cimbom bom.

İşte takiye işte riya(sahtekarlık, iki yüzlülük). Hem taraftardan hem oyuncudan hem yorumcudan.....

Dünyanın her yerinde kötü oynayan yuhalanır. Bunda ayıp yoktur. Onlar profesyonel futbolcuysa, ben de profesyonel taraftarım artık. Nasıl mı 1 kombine, en az 2 forma, 2 sweatshirt 1 atkı alıyorsam. Gs Bonus kullanıyorsam, GS Tv'ye üyeysem en az 10 maç oynanan kötü futbolla Samiyen'de kurdeşen olmuşsam ben de profesyonel taraftarım...

1 maça gitmeden 1 kuruş harcamadan buradan ultraslan ayıp etti diyerek olmuyor bu işler....

Herkeze iyi geceler....

Maçlara gidiyorsunuz da ne oluyor sezon boyu rakip takımı destekliyorsunuz,gitmeseniz daha iyi...

Profesyonel taraftar mı profesyonel Truva atı mı acaba :confused:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Boş laf yine bu adam bu takım için sakat sakat maçlara çıkıyor.

A.Çakar'ın bilmem neyin gazını az çeksinler içlerine.

Çakar bu akşam gaz verir yine. Manisa'dan puan kayberdersek Bursa maçında Rijkaard'ı da ıslıklarlar artık.

Imza!!!!!

Maçın yarısını,sessiz izlemek zorunda kaldım özel taraftar grubumuz sayesinde.Geçtiğimiz zamanlarda Ahmet Çakar'a tribünden küfür edenler,bugün kendilerinden utanır'mı acaba,hiç sanmıyorum!! çünkü onlar geçmişi çok çabuk unutuyor.Terbiyesizliğinizle tribünlerde ki yerlerinizi almaya devam edin.Alttaki video da riyakarlığın göstergesidir.

YouTube - Şerefsizsin AHMET ÇAKAR!!

Geri
Üst Alt