TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

uA bugün haklıyken haksız duruma düşmüştür.

Çok çok fazla abarttılar.

Özellikle kişisel tepkilerine anlam veremedim.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

26588_389911754352_97075774352_3814187_4305933_n.jpg

Tribünde Opera izler gibi maç izleyenler bugün nedense maç izleyemeye gelmişler...

5297.jpg

Turkcell Süper Lig'de 29. hafta maçında Galatasarayımız, Diyarbakırspor ile karşılaştı. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Sarı-Kırmızılı takımımız 4-1 kazanırken; Çek futbolcumuz Milan Baros attığı 3 golle geceye damgasını vurdu.

Galatasarayımıza galibiyeti getiren golleri 18, 28 ve 52. dakikada Milan Baros, 51. dakikada Lucas Neill kaydetti. Diyarbakırspor'un tek golü ise 72. dakikada Bebbe'den geldi.

Bu galibiyetin ardından Galatasarayımız puanını 57'ye yükseltti ve bitime 5 hafta kala şampiyonluk şansının olduğunu tüm rakiplerine bir kez daha gösterdi.

GSCimbom Portal da okumak için Tıklayınız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Hasan Şaş'a yapılan tepkiyi mazur gören zihniyet budur işte. Arda'ya yapılanı da haklı görür bu tarz insanlar. Normaldir arkadaş. Neden değişsin ki?

bu tepkiler normal hakkettiler oyuncuların gururu varda takımın gururu yokmu feneri yenemiyonuz ozaman kafan yerden kalkmıyacak

Hersey ortada. Medyanin verdigi gaz iste. Kendiniz itiraf ediyorsunuz zaten..

Valla kendi adıma Franco'ya verilen tepkiyi Fener maçında başlatanların başında geliyorum. Hiç de pişman değilim. Yediği o gole kızgınlığım hala geçmedi. Kaldı ki sezon boyunca 1 yan topa çıkmayan karşıdan gelen vuruşları sektirmeden tutamayan adamın bizim kalede ne işi var bunu yönetime sormak gerekir sanırım...

Bu arada Fener maçında tribünlerin susmasına ne kadar uyuz olduğumu ben de belirtmeden edemeyeceğim. Bir avuç F5 çocuğunu bize dinletenlere ben de çok kızgınım....

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-0 Diyarbakırspor | 11 Nisan | İkin

Hasan Şaş'a yapılanlar haksızlıktı Arda bu hareketlerine devam ederse Hasan'la bu alanda yarışabilir onu kastettim.

Yok yahu olur mu? Hasan Şaş'a az bile yapıldı. "Sen misin ulan burada kalan?, Sen misin avrupaya gitmeyen? Sen misin fbnin 4 katı teklifini geri çeviren?" diye. Ben attım hatta laptopu.

Bu arada Arda'ya sallayanların hepsi lincolnsever, enteresan...

Tepkiler gayet yerindeydi.

fenerbahçe ile aramızdaki tek fark renklerimiz...

Bugün bunu anladım...

Türkiyedeki futboldan nefret ediyorum,ne bir kültür var ne bir fark..

Tribunler superdi ama Jo'ya tepki çoook abartildi.

sabri röportaj veriyo.amma soru sordular adama ha.. gaf yapmasını bekliyolar ama yapmadı allahtan

Ya bu taraftar medyanın nasıl bu kadar gazına gelir bir türlü anlayamıyorum ya...

Çok ilginç ya gerçekten çok ilginç Jo'ya yapılan tepki yüzünden maçtan soğudum

Kimisi gece alemlerinde,

Kimisi sinema peşinde.

Galatasaray ruhu yok hiçbirinde,

Düşmüşler paranı peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik,

Formanın hatrını verin dedik.

Biz yeri geldi 14 sene bekledik,

Sizin gibi ruhsuz görmedik.
Özur dılıyorum arkadaşlar da bu bestedekı sıkıntı ne?Fener maçının son 10 dakkası sıvas macının son 20 dk sıkıntı ne?

Kimisi gece alemlerinde,

Kimisi sinema peşinde.

Düşmüşler paranı peşine

Kimisi gece alemlerinde,

Kimisi sinema peşinde.

Düşmüşler paranı peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik,

Formanın hatrını verin dedik.

Biz yeri geldi 14 sene bekledik,

Sizin gibi ruhsuz görmedik.
Özur dılıyorum arkadaşlar da bu bestedekı sıkıntı ne?Fener maçının son 10 dakkası sıvas macının son 20 dk sıkıntı ne?

Mükemmel beste,Arda okusun bunu.

Arkadaş, Arda İlah'mı (Sümme haşa) eleştirilmeyecek yahut yuhalanmayacak. Bu her klüp için geçerlidir. ARda Aylardan beri sahada yok, Bosna maçından beri oynamıyor.. Ama Yine bağırdık Büyük Kaptann diye Tribünlere çağırdık, destek çıktık ona.. Ama yeter abi.. Harbii yeter..Oyna biraz, oynaa bu sevginin karşılığını verr...Yüz verdikçe astarını istemesinler o zaman..

Dokunulmalığı falan mı Arda'nın?

bursanın kalmış 4 maçı garanti puanıyla birlikte 65 fenerin 61 bizim 57 şampiyon belli gibi fenerin 5 tane zorlu maçı var.biz feneri geçip 2. olmaya çalışmalıyız.bursanın 12 paundan 8ini kaybedeceğine inanan varmı aranızda fenerde şampiyon olamaz.bursanın sadece antep kayseri biz ve bjkyle maçı kalmış.bence bursa götürür şampiyonluğu şu anda bursanın 5 paun kaybetmesi lazım fener averajda geçemezse bursayı fenerin bir yenilgisine bursanın 4 maçta 8 paun kaybetmesi lazım.bence olasılığı zor bir durum:D

Geri
Üst Alt