Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği - Bursaspor | 11 Nisan | 15:00
an itibariyle bursayı destekleme kararı aldım
beraberligi destekle![]()
an itibariyle bursayı destekleme kararı aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beraberligi destekle![]()
Bizde umut görsem Gençler'i desteklerim hatta maça bile giderim ama Bursa kazansın şampiyon olsun sonra gruplarda Barca'yla aynı gruba düşsün.
Bizde umut görsem Gençler'i desteklerim hatta maça bile giderim ama Bursa kazansın şampiyon olsun sonra gruplarda Barca'yla aynı gruba düşsün.
Bursa bu maçta puan kaybedecek.
Ne düşüneceğimi şaşırdım.Bursa yenemezse fener Şampiyon olacak kazansın Bursa diyorum,Bursa yenemezse 2.lik şansımız artar diyorum.
Biz 2.olursak Fenerbahçe'yi geçip 2.oluruz. Bursa'nın alacağı hükmen 3 puan var ve puan farkı 7. Kapanması imkansıza yakın.
Ne düşüneceğimi şaşırdım.Bursa yenemezse fener Şampiyon olacak kazansın Bursa diyorum,Bursa yenemezse 2.lik şansımız artar diyorum.
Vallahi ilginç hesaplar var.Şimdi Bursa bu maçta yenildi diyelim bizde Diyarbakır'ı yendik.
1-Bursa 61
2-FB 61
3-GS 57
4-BJK 57
Haftaya derbi maç var.FB-BJK berabere bitti diyelim.Bursa yense biz Manisa'yı yensek.
1-Bursa 64
2-FB 62
3-GS 60
4-BJK 58
Bursa'yı yeneceğimizi zannetmiyorum ama yendik diyelim.Fener berabere kaldı diyelim.
1-Bursa 64
2-FB 63
3-GS 63
Son 3 hafta tablo böyle olabilir.Ben mi fazla hayalciyim acaba.![]()
Vallahi ilginç hesaplar var.Şimdi Bursa bu maçta yenildi diyelim bizde Diyarbakır'ı yendik.
1-Bursa 61
2-FB 61
3-GS 57
4-BJK 57
Haftaya derbi maç var.FB-BJK berabere bitti diyelim.Bursa yense biz Manisa'yı yensek.
1-Bursa 64
2-FB 62
3-GS 60
4-BJK 58
Bursa'yı yeneceğimizi zannetmiyorum ama yendik diyelim.Fener berabere kaldı diyelim.
1-Bursa 64
2-FB 63
3-GS 63
Böyle bile olsa Şampyonluğa en uzak takım yine biziz.Öyle bir durum olursa Ankaragücü'nden ve son hafta Beşiktaş'tan puan almalarını bekleriz.Fener ve Bursa'dan.
İnşallah feneri geçeriz.Daha mutlu olurum.
Vallaha hocam çizebileceğim en iyimser tabloyu çizdim.Bence de şampiyonluk uzak.
1-Bursa 61
2-FB 61
3-GS 57
4-BJK 57
1-Bursa 64
2-FB 62
3-GS 60
4-BJK 58
1-Bursa 64
2-FB 63
3-GS 63
Ama eğer çok net söylüyorum bunu son hafta Bursa'nın arkasında 2.girersek Şampiyon oluruz.
Olur abiciğim olur.Ligtv rekabetin düşmesini istemez.Çıkartır bizi yukarıya.![]()