TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | İlk Ya

maci internetten nerde bakabilirim

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | İlk Ya

Neyine seviniyorsunuz anlamıyorum fener şampiyon olacak Bursa kazansın bence

belli olmaz ki fener 1 maç kaybeder tepetaklak gider yine bu işler böyle;) hiç belli olmaz ama avantajlı taraf olmadığımız kesin

Bursa Cl katılırsa 5 yiyip geri gelicek anadoludan şampiyon çıkıcak diye rezil olmaya gerek yok.

Bursa'dan 2. yarı karambolden de olsa bir gol bekliyorum.

Beni Bursa'yı destekleyecek hale getirenlere selam olsun.:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | Devre

bu bursa şampiyon falan olamaz arkadaşlar ligi geçtim Cl bile bu haftadan bitsin mi istiyorsunuz bursayı destekleyenleri gerçekten anlamıyorum

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | Devre

Bursa puan kaybetmeli.Fener zaten kaybeder.Beşiktaş,trabzon,eskişehir,kasımpaşa gibi takımlarla maçları var.Bursa puan kaybeder fener şampiyon olur diye bi durum yok yani.

ALLAH bilir belki'de sampiyon 72 puanla olur???

Bursa puan kaybetmeli.Fener zaten kaybeder.Beşiktaş,trabzon,eskişehir,kasımpaşa gibi takımlarla maçları var.Bursa puan kaybeder fener şampiyon olur diye bi durum yok yani.

:icon_twisted:Umudunuzu kaybetmeyin:)

ben ne bursa ne bjk ne de fbnin şampiyonluğuna bakarım benim tek düşüncem GALATASARAY' dır bunlar şampiyon olup fbnin önünü tıkayacak diye milyon dolarların gittiğine sevinemem böyle bi avuntu şekli olamaz bursanın bu maçı kazanması demek bi sürü şeyin uçup gitmesi demek prestijin gelecek futbolcuların değişmesi demek CLye veda etmek demek az şu açıdan bakın bırakın fb nefretinin kulüp çıkarlarımız önüne geçmesini

fenerlilerin gazına gelmeyin 2.olabilmemiz için tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyormuş bilmemne(cl aşkına bize bursayıda yendirdecek gaz veriyolar aklınca.köprüyü geçinceye kadar yani).2. olsak bile top class bir takımla ön eleme oynamamız gerekecek.onuda eleyeceğimizi hiç sanmıyorum.tek çare şampiyon olup direk gidebilmek.oda çok zor olduğunu göre feneri şampiyon yapmanın alemi yok:cool:

Hadi be gencler bi 45 dakika daha dayanın.

Bursa'yi bu macta desteklemek bir yana, egerki Galatasaray Bursa'yi yenecek olursa hakkimi helal etmem.. Sivas'i onu bunu yenemeyen, ne oldugu belli olmayan takimlara karsi rezalet oynayanlar Bursa'yi hic yenmesin..

Galatasaray'in herhangi bir takima yatmasini tabi ki yakistiramam ama bu seneki sivas maci gibi rezil maclari da yakistiramiyordum, malesef o olduysa Bursa'ya da yenilelim..

Mustafa manyak hızlı top sürüyor:D

pektemek demek gol demek :)

Bizim en buyuk rakibimiz kendimiz ve " vasat orta sahamiz ". Yildizlarimiz biraz kipirdasa isler yoluna girecek. Bu sene artik oyle yada boyle, sansa, bala mac kazanmamiz lazim. Seneye " yeni orta saha " ile otuturacagimiz icin sistemi.

Hersey bitmis degil. Arkadasimizin dedigi gibi Fenerbahce'nin kalan maclari zor. Besiktas'in zor maclari var. Bursaspor bizle " Samiyen'de " oynayacak. Besiktas ile evinde. En iyi fikstur bizde, " En zor macimiz Bursa ile olan macimiz ".

Nasil Kasimpasa'yi evimizde yendigimiz an havaya girdiysek, simdi de umutsuzluga kapilmak yok. Cunki bu lig'de hersey olabilir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | İkinci

Bursa gol gol golllllllll

fenerlilerin gazına gelmeyin 2.olabilmemiz için tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyormuş bilmemne.2. olsak bile top class bir takımla ön eleme oynamamız gerekecek.onuda eleyeceğimizi hiç sanmıyorum.tek çare şampiyon olup direk gidebilmek.oda çok zor olduğunu göre feneri şampiyon yapmanın alemi yok:cool:

Sen takımına güvenmiyorsan zaten bırak desteklemeyi-futboldan bağımsız sölüyorum bunu-Ona göre transferler yapılacak top class takımlar çıksa ne olacak unutmaki sen Galatasaraylısın.Şuan oynadığımız kötü futbol gelecek sezondamı devam edecek sanıyorsun?Bursanın bizle ve beşiktaşla maçları var oynadıkları futbol ortada biraz destek lütfen.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | İkinci

Gencler gol gol gol :D

Geri
Üst Alt