TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | Maç So

ne oldu bursaa.

kaldı 5.

2 hafta sonra 2.veya 1.yiz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | Maç So

Ben Fener'in avantajını halen anlamıyorum. Yahu adamlar ligin en tehlikeli takımlarıyla oynayacaklar. İsterse evinde oynasın ne farkeder. Yazın bir kenara, kim olur bilmem ama Fener olamayacak!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | İkinci

Burda en çok okuduğum yazılardan birisi de genelde şu şuna bu buna yatacak tarzı yazılar oluyor. Bu maçta gösterdi ki kimse kimseye yatmıyor, herkes çıkıp çatır çatır maçlarını oynuyor...

o taraftarın ağzında ve taraftarların istediği birşey büyük camialar arasında böyle birşey en fazla akıllardan geçer.söze ve faaliyete dönüşmez.

Yine şu şuna yatacak diyenlerin bozulduğu, defalarca aciz duruma düşmelerine rağmen komplu teorisi üreten yamulduğu bir maç oldu.

Ligin kalitesi de bence bu sene için gayet iyi.

Başarı "Başaracağım" diye başlayanın ve sonunda "Başardım" diyebilenindir. BAŞARACAĞıZ, ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

6'da 6 yaparsak şampiyon olabiliriz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Bursaspor | 11 Nisan | İkinci

Yine steau bükreş gibi takıma yeniliriz.Sonra keşkeler çekeriz.

Tobol'u eleyip Avrupa Ligi'ne katılacağımıza Bükreş'e elenip katılalım.

Ayrıca yeni düzenlemeye göre Bükreş'den çok daha zorlu rakiplerle eşleşiriz..

en kolay fikstur bizdeydi.. sivas maci da bu kolay maclarin baslangiciydi ama icine ettik fiksturun.. yazik, hersey elimizdeydi..

bize kalede serdar kulbilge lazim

Ben Fener'in avantajını halen anlamıyorum. Yahu adamlar ligin en tehlikeli takımlarıyla oynayacaklar. İsterse evinde oynasın ne farkeder. Yazın bir kenara, kim olur bilmem ama Fener olamayacak!

adamların derdide galatasarayı şampiyon yapmamak tı zaten başardılar

Bugünkü maçı kazanırız. Diyarbakırı yenemeyeni dövüyorlar. Ancak bizim takım ne genclerbirligini deplasmanda ne de belediyeye deplasmanda yenemez. Malesef tren kaçtı.

valla hiç belli olmaz yenemeyebilirizde bizim takımdan ümitsizim biraz:(

Bursa haftaya Antep ile oynuyor.

Acaba ne olacak ?

Yine şu şuna yatacak diyenlerin bozulduğu, defalarca aciz duruma düşmelerine rağmen komplu teorisi üreten yamulduğu bir maç oldu.

Ligin kalitesi de bence bu sene için gayet iyi.

:2_thumbs_up_-_anima

Fenerbahce son 3 maci kaybetmez.

Ve arada 4 puan fark var. 2'li averajda da öndeler. Yani 2 beraberlik alsalar bile bizim önümüzdeler. Ki biz her maçı kazanabilecek miyiz? Hiç sanmıyorum.

Bursaspor - 61 PUAN

Gençlerbirliği (D) - 1

Gaziantepspor - 3

GALATASARAY (D) - 0

Kayserispor - 1/3

Ankaraspor (H) - 3

Beşiktaş - 1/3

SEZON SONU: 70/74 PUAN

Fenerbahçe - 58 PUAN

Ankaraspor (H) - 3

Beşiktaş - 3

Kasımpaşa (D) - 1

Eskişehir - 1/3

Ankaragücü (D) - 1/3

Trabzonspor - 1

SEZON SONU: 68/72 PUAN

Beşiktaş - 56 PUAN

Trabzonspor - 1

Fenerbahçe (D) - 0

Sivasspor - 3

Diyarbakırspor (D) - 3

Manisaspor - 3

Bursaspor (D) - 1/0

SEZON SONU: 67/66 PUAN

GALATASARAY - 54 PUAN

Diyarbakırspor - 3

Manisaspor (D) - 3

Bursaspor - 3

Büyükşehir Belediye (D) - 1/3

Antalya - 3

Gençlerbirliği (D) - 3

SEZON SONU: 70/72 PUAN

Fossacimbom'dan alıntı. Mantıklı geliyor bana.

Bu maçtan sonra 2.olmaya nekadar şansımız varsa Şampiyonluğa okadar şansımız var inanın biraz...

Bursa haftaya bizle değil mi?

Geri
Üst Alt