Hüseyin YILDIZ
Parçalı Üye
- 23 Mart 2009
- 2.756
- 0
- 1.306
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Diyarbakırspor - Fenerbahçe | 24 Ağustos | 21:00
Bu seneler dir sadece fenev de değil TSL takımlarında böyle. Yeni transferler insanın gözüne sokula sokula ilk haftadan oynatılıyor. Gençler yedek ya da kira da. Fenevinki daha da bi ayrı.Luganoya sözleşme imzalattılar , 3 gün geçmeden maça çıkartıyorlar. Görmemişin Luganosu olmuş işte.
Ben ingiltere liginde az görmedim yeni transferin 3 -4 hafta geçtikten sonra kadroya monte edildiğini
(Örn;West Ham Tevezle Masc. aldığında bi kaç hafta oynatmadı hiç yanlışım yoksa . Açıklamıştı T.Dleri hazır değiller diye.
Rijkaard 2-3 hafta beklerken, tam hazir olmadan asla oyuncularini oynatmazken, uefa on eleme maclara bile yaserlerle, erhanlarla cikarken
Daum hep as kadroyu oynatti. Hazirlik maclarda bile genclere sans vermedi, hazir olmayan as oyunculari oynatti VE iste sakatliklar ardarda gelliyor:
3 ( Alex, Deivid ve Deniz) futbolcunun da dün akşam çekilen MR'ları sonucunda arka adalelerinde yırtık belirlendiği açıklandı
Demedi demeyin, bu fener 2 de 1 sakatlanir
Adam koymus kafasina ilk 11 ve hep ayni ilk 11 oynatiyor.
Böyle olunca sakatliklar cogalir, yedek oyunculardan hayir gelmez ve ilk 11 den Alex, Lugano gibi önemli oyuncular sakatlaninca takim düsüste olur.
Bu seneler dir sadece fenev de değil TSL takımlarında böyle. Yeni transferler insanın gözüne sokula sokula ilk haftadan oynatılıyor. Gençler yedek ya da kira da. Fenevinki daha da bi ayrı.Luganoya sözleşme imzalattılar , 3 gün geçmeden maça çıkartıyorlar. Görmemişin Luganosu olmuş işte.
Ben ingiltere liginde az görmedim yeni transferin 3 -4 hafta geçtikten sonra kadroya monte edildiğini
(Örn;West Ham Tevezle Masc. aldığında bi kaç hafta oynatmadı hiç yanlışım yoksa . Açıklamıştı T.Dleri hazır değiller diye.
resim veya video varmiki ?