TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

Kewell kadrodan çıkartıldı!

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell sakatlığı nedeniyle, sarı-kırmızılıların bu akşam

Ali Sami Yen Stadı'nda Kayserispor ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkartıldı.

23.08.2009

Kaynak : Sporx.com

:mad::mad::mad::(:(:(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

4-0 bizim mac, icime dogdu. Son maclarda alinan skorlarla alakasi varmi bilemem.

Kewell yokmuş. :( İnşallah ciddi değildir sakatlığı. :(

eger ki bizim futbolcular oruçlarini tuttularsa bugun maç zor olacak cunku yemegi yedikten sonra baya bir agirlik çöker, bakalim maç nasil olacak

O eskidendi, haci hoca takimi kalmadi takimda. Artik oruc yuzunden puan kaybetmek olmaz bence.

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell sakatlığı nedeniyle, sarı-kırmızılıların bu akşam

23.08.2009

İnşallah Rijkaard, Kewell'ı dinlendirmek için yapmıştır böyle birşey :(

Kewell cuma günü izinliymiş zaten dün de takımdan ayrı şekilde salonda çalışmış ordan belliydi oynamayacağı.çok ciddi olmasın sakatlığı da kayseri maçı çok önemli değil.kewell'sız maç kazanabiliriz ama kewell'sız uzun süre iyi oynayamayabiliriz.

İnşallah Rijkaard, Kewell'ı dinlendirmek için yapmıştır böyle birşey :(

insallah sakatligi dogrudur da bu tur " oyunlardan" oyuncu sakat degilken kadrodan cikarilmasi nedeni sakatlik olarak gosterilme oyunlarindan uzak durur bizim kulub.

Sakatlığı ciddi olmasın,birkaç güne dönsün yeter.

23.08.2009

Niye bukadar üzülüyorsunki? Sakat sakat maça çıksa ve çok ciddi bir sakatlık geçirse maç içinde daha mı iyi olurdu? Kadromuz çok geniş içim rahat

O eskidendi, haci hoca takimi kalmadi takimda. Artik oruc yuzunden puan kaybetmek olmaz bence.

Servet,Sabri,Hakan vs...Eğer kalmadıysa takımdan soğurum zaten.O hacı hoca dediğin takımla bir yerlere geldik biz.Bişi söylerken destekli söyleyelim

insallah sakatligi dogrudur da bu tur " oyunlardan" oyuncu sakat degilken kadrodan cikarilmasi nedeni sakatlik olarak gosterilme oyunlarindan uzak durur bizim kulub.

Niye öyle birşey yapsınlar ki? Adam sakatsa sakattır, değilse değildir. Kewell zaten sorunlu bir futbolcu değil, durup dururken kadro dışı bırakılmaz.

Niye bukadar üzülüyorsunki? Sakat sakat maça çıksa ve çok ciddi bir sakatlık geçirse maç içinde daha mı iyi olurdu? Kadromuz çok geniş içim rahat

Cunki ben butun hafta oturup onun yuzunu gorucem diye program arayip duruyorum,mac gununu bekliyorum,yedek kulubesini gosterseler de gorsem diyorum,oynamiyor+sakatligi yuzunden :mad:

Beyler zaten belliydi olmayacağı. Son dakika muammelesi yapmayın :)

Kadrom ;)

23.08.2009

Üzüntünü anlayabiliyorum ama benim 11 'i dene. Hiç sıkıntı/stress duymazsın. ;):)

Bu yılki 11 'i mi buldum, bu 11 'le sahaya çıktığı sürece Rijkaard 'ı kesinlikle eleştirmeyeceğim; :rolleyes:

Rijkaard kimi oynatırsa o

Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o

Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o

Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o​

Taktik varsayım olarak 4-3-3 alınmıştır. 10-0-0 'a da, 5-0-5 'e de hatta 4-4-3 :eek:'e de razıyım. ;)

ya ben artık m.topalı görmek istiyorum mustafa sarp yerine neden bilmiyorum ama m.topal ismi bana daha çok güven veriyor.

Aysel hanim biraz abartmiyormusunuz? O kadar yakisikli erkek varki illah Kewell mi olmasi lazim:) Adam evli birde zaten.

Servet,Sabri,Hakan vs...Eğer kalmadıysa takımdan soğurum zaten.O hacı hoca dediğin takımla bir yerlere geldik biz.Bişi söylerken destekli söyleyelim

Oruç tutmamaları (eğer öyleyse) olumlu bir gelişmedir. Futbolcu bunlar. Normal insanlarmış gibi düşünmeyelim, bedenleriyle iş yapıyor bu adamlar, beslenme çok önemli.

Sıksık profesyonellikten bahsediliyor forumda, "Arda Barca'ya gitsin" gibi... Asıl profesyonellik budur, oruç tutmak için Galatasaray'ın başarısından taviz verilmemelidir.

Sonuçta herkesin inancı kendisine, gidip cinayet işleyen, çocukları taciz eden bir adam, oruç tutunca melek mi oluyor...

Böyle şeylere takılmayalım yani.

Abdullah TAŞAN isimli üyenin mesajından alıntı

Rijkaard kimi oynatırsa o

Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o

Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o - Rijkaard kimi oynatırsa o

Hep destek tam destek :coffee:

Hangi macta kim sakatladi peki kewell'i,antrenmanda mi oldu? bilen biri yazsin,hatirlayamadim.?

Geri
Üst Alt