TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

İstenilen düzeyde oynayamadığımız halde geçen sezonun en az gol yiyen takımlarından birine ( hatırlamıyorum belki de en azdır. ) 4 gol atmak bir başarıdır.

Tebrik ediyorum Aslan Yüreklileri.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

bir adam da cikip, rijkaard dan biseyler ogrenelim demiyor:)

Avrupada 1 den fazla fark yemeyen taliine 5,ligin en az gol yiyen takıma 4 ata ata gidiyoruz bırak laf atsınlar ağzımı bozmayacağım onlar yüzünde ceza almama gerek yok kapatın rıdvan konusunu

cok güzel oldu bu. elano da siftah yapti

in$ 3O metreden bi kac tanede 1O.hafta cakar :D

İlk yarı pek iyi değildik bana göre 2. yarı harikaydık Elano girdikten sonra daha da iyi olduk müthişte bi gol attı . . 10.Haftayı beklemedeyiz . . :)

10.HAFTADA BİZİ BOZUCAKLARMIŞ...:) :D :D :D :D :D :D :D :wave: :wave: :wave: :wave:

10. hafta hakkında konuşmayacağım. Derbi sonuçta, hiç belli olmuyor . Lakin gümbür gümbür geliyoruz . .

2000 li yıllarda takım geriye düşse bile bize endişe olmazdı.nasıl olsa maçı çevirirler derdik. hakan ünsan açıklama yaptı o zamanlarda futbolcularda da aynı düşünce varmış.nasıl olsa çeviririz maçı

bu zamanlarda da bu düşünce oturmaya başladı

10. hafta filan hiç umrumda değil,biz 10.haftaya gelene kadar 7-8 farkla önde girelim,avrupada yolumuza gümbür gümbür devam etmiş olalım,gerisi hikaye...

Fenerliler gibi sadece ezeli rakibimizin maçlarına odaklanmak bizi ileriye taşımaz tam aksine rijkaard ile baş koyduğumuz yolun önüne taş koyar.

Kimse Bizi Durduramıyor!

Turkcell Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında takımımız Ali Samiyen Stadında Kayserispor'u konuk etti.

4-1 biten karşılaşmada takımımızın gollerini 14 ve 89. dakikalarda Milan Baroş 61. dakikada Elanu Blummer ve 34. dakikada Makakula kendi kalesine attı. Kayserisporun tek golünü ise 30. dakikada Makakula attı...

Bu maç ile takımımız ligde puanını 9'a çıkardı , attığı gol sayısını 29'a cıkaran Galatasaray'ımızın yediği gol sayısı ise 6 ya yükseldi.

8 Maçta 29 gol atan takımımızın yükselişi dur durak bilmeden devam ediyor!. Maçta Hakan Balta sakatlanarak oyundan çıktı ve onun yerine oyuna giren Elano attığı süper golle kalitesini gösterdi. Uzaktan vuruşu o kadar hızlı gittiki kaleci Hamido topa yetişemedi....

Elano golünü attıktan kısa süre sonra Arda ile yaptıkları mükemmel paslaşma taraftardan alkış aldı.70. dakikasından sonra 3-1'lik skor üstünlüpünü alan Galatasarayımız oldukça rahat bir oyun sergiledi. Daha çok Kayserispor'un üstüne gelemesini bekleyen takımımız, kontra ataklarla Baroş , Elano ve Arda ile önemli gol pozisyonları yakalamasına rağmen bunlardan faydalanamadık...

İşte Maçın Önemli Dakikaları

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

2. dakikada sağdan ceza sahasına giren Cangele'nin vuruşunda, kaleci Franco'nun dokunduğu top kale önünde kalırken, Makukula'dan önce meşin yuvarlağa müdahale eden Sabri, önemli bir tehlikeyi savuşturdu.

14. dakikada Galatasaray, Baroş'un golüyle Kayserispor önünde 1-0 öne geçti. Sabri'nin sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasının arka bölümünde Arda'nın voleyle doldurduğu topa kale önünde kaleci Souleymmanou'dan hemen önce dokunan Baroş fileleri havalandırdı: 1-0

31. dakikada Kayserispor, Galatasaray karşısında 1-1'lik eşitliği yakaladı. Soldan Cangele'nin kullandığı kornerde, ceza sahası içinde iyi yükselen Makukula, düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1

35. dakikada Galatasaray, Makukula'nın kendi kalesine attığı golle yeniden öne geçti. Soldan Arda'nın kullandığı kornerde, ön direkte kaleci Souleymanou'nun hemen önünde topa kafayla müdahale eden Makukula, meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi: 2-1

45. dakikada Cangele'nin ceza sahası önünde kullandığı serbest vuruşta, arka direkte Ali'nin kafa vuruşu sonrası top üsten az farkla auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

62. dakikada Galatasaray, Elano nun çok şık golüyle skoru 3-1'e taşıdı. Ceza sahası dışında Kayserispor defansının uzaklaştırmaya çalıştığı topa yaklaşık 25 metreden çok sert vuran Elano, fileleri havalandırdı: 3-1.

65. dakikada soldan Olembe'nin ortaladığı topa ceza sahası içinde Saidou'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üsten az farkla auta çıktı.

73. dakikada sağdan Aydın'ın ortaladığı topu ceza sahası içinde kaleci Souleymanou elinden sektirdi. Soluymenou, Baroş'un önünde kalan meşin yuvarlağı ikinci bir hamleyle uzaklaştırarak, tehlikenin daha da büyümesini önledi.

81. dakikada soldan ceza sahasına giren Arda'nın ortasında, ön direkte defanstan seken topa Baroş'un vuruşu istediği gibi olmadı ve meşin yuvarlak yandan auta gitti.

89. dakikada Galatasaray, Baroş'un golüyle skoru 4-1 yaptı. Soldan çalımlarla Kayserispor ceza sahasına giren Arda'nın yerden pasında topu önüne alan Baroş düzgün bir vuruşla kaleci Souleymanou'nun müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 4-1.

90. dakikada Makukula'nın ceza sahasına girer girmez yaptığı sert vuruşta, kaleci Franco topu yumruklayarak kornere gönderdi.

GSCimbom Portal Haberleri

:cool::cool:

www.gscimbom.com

Valla ne diyebilirim ki? Öyle mutluyum ki..Bütün programlari yarim yamalak seyretmeye calistim mactan sonra ve herkesin agiz birligiyle müthis takim oldugumuzu kabul etmeleri beni cok mutlu etti.En son Fatih Terim´in ilk dönemindeki son yilinda böyle bir hava vardi.Herkes Galatasaray´i ayri tutuyordu, taraftar müthisti, sanatcilar, baskanlar, rakip teknik direktörler Galatasaray´i izlemeye geliyorlardi.Bugün yine aynisini görüyoruz.Rakip baskanlar, teknik direktörler, sanatcilar, yöneticiler birlik olmus bu müthis takimi izliyorlar..COK MUTLUYUM..

Elano klasini konusturdu..Lincoln´ün attigi ilk 2 gole benzer bir gol atti gelir gelmez...Sonu benzemesin insallah..Gercekten müthis oyuncu..Takimi yönlendiriyor, klas hareketler yapiyor..Son sözüm de Rijkaard´a...Iyiki varsin be Rijkaard.Allah seni basimizdan eksik etmesin

Macin adami Mustafa Sarp secildi Maraton'da.

Maratonda macin adami Mustafa Sarp secildi.

Antuda Ciddi şekilde tramva yaşaniyor ....

Adamlar 4 koldan Galatasaray topicleri acıyor, Catliyor ve Kuduruyorlar ...

Çıldırın ulan

THE Best of EZİKBAHCE !! :D:D:D

Maçta beni rahatsız eden tek şey Baros'un her fırsatta kendini yere atmasıydı.

Bunun dışında hiç şikayetim yok, önceki maçlar gibi oynayamamıza rağmen, Kayseri'ye 4 gol attık, daha ne olsun.

Bir de Sabri'yi çok beğendim, Allah bozmasın. :)

en cok kosan Gökhan Zanmis.

Mustafa Sarp !!! Gerçek Galatasaraylı..

Bu arada belirtmeden gecmeyelim..Takimimiz ikinci yarilarda cosuyor hep..

Bu da Pujol´un farkini acikca gösteriyor diye düsünüyorum..Kondisyonumuz üst seviyede.

Devre oldugunda hep rahatliyorum...Cünkü ikinci yari cosacagimizi biliyorum...

Rakip müthis oyunumuzdan dolayi ilk yari tüm gücünü harciyor..Ikinci yariya o direnci gösterecek gücü bulamiyorlar kendilerinde...

dikkat ettinizmi korner kullanan kişi elini kaldırıyor :D bunda bir şey var arda korner kullanmak için topu almata giderkende kolunu kaldırdı :D bence bu taktik :D

Maçta beni rahatsız eden tek şey Baros'un her fırsatta kendini yere atmasıydı.

Bunun dışında hiç şikayetim yok, önceki maçlar gibi oynayamamıza rağmen, Kayseri'ye 4 gol attık, daha ne olsun.

Bir de Sabri'yi çok beğendim, Allah bozmasın. :)

Her fırsatta kendını yere atmadı bu macta yıne fazla yuklenmeyelım sonucta tek basına savasmaya calıstı o pozısyonlarda ve gucsuz oldugu ıcın dogal olarak yere dusuyor ve pozısyonunu kaybedıyor kendı kendını yere atma gıbı bırseyı yoktu bu macta bana gore

Geri
Üst Alt