TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

Ligtv'de dikkat ediyorum da Aslan Cimbom en fazla 4 konu veriyor,20 dakkada filan bitiyor,Bjk de ayni sekilde

ama sari kanarya ve bordo mavi bitmek bilmiyor,1 saat alanzinhoyu izlemek zorundamiyim ben.

Derken Aslan Cimbom basladi :blush2:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

biraz şov izleyelim tatlı niyetine :)

Oruçluyum iftarın bile gelmesini bu kadar istemiyorum 9 olsada maç başlasa ah ah :D:D

Valla 2 gündür aklımda 4-0'lık bir skor var, haydi hayırlısı :)

Offf heyecanlandım ha:D

en az 5 haydi bakalım

eski acik su an dolmus gibi :D

Maça az kaldı.

Bugün eğer güzel futbol oynayamasak da, yenilsek de önemli değil, takımımızı her daim destekliyoruz. ;)

Abi bende destekliyorum diyenler bile maç sonunda asıp kesiyorlar.Buna da çare bulmak lazım.Sonuna kadar destekliyoruz.

Kayseri yapabileceği en büyük başarı 0-0 veya 1-1 gibi beraberlikler olacaktır.Savunmada takım olarak iyi iş yaparlarsa belki beraberlik ama yiyecekleri ilk golle 1 den 5 kadar her türlü farklı skoru beklerim.Kayseri istanbulda genelde çok etkisiz kalıyor.Benim skor tahminim 3-0 galatasaraydır.

Yine fark diyorsunuz.Temkinli olmakta fayda var.:)Dua edelim 2.Selçuk dereli olayı olmasın.

Şu zamana dek oynadığımız en ciddi takım olacak Kayseri.Aslında ciddi olmalarının nedeni,katı bir savunma anlayışına sahip olmalarıdır.İleride Cangele,Troisi ve Makakula karşısında,defans hattımızın ne durumda olduğunu görme fırsatımız olacak.Oyunun genelinde zorlansak bile kazanacağımızı düşünüyorum...

Kayseri yapabileceği en büyük başarı 0-0 veya 1-1 gibi beraberlikler olacaktır.Savunmada takım olarak iyi iş yaparlarsa belki beraberlik ama yiyecekleri ilk golle 1 den 5 kadar her türlü farklı skoru beklerim.Kayseri istanbulda genelde çok etkisiz kalıyor.Benim skor tahminim 3-0 galatasaraydır.

3 gol olsun ve kazanalım da 2-1 olsa olur:D +2.5 a girdim bu seferde.

Net bir skorla galip geleceğimizi düşünüyorum.Reijkard yine bir rotasyona gidecek ama takımın oyunun değişeceğini sanmam.Bir ihtimal elanoyu bu maçda ilk 11 görebiliriz,bencede maç eksiğini atması bakımından yerinde bir karar olur.

Bu maçın haricinde gözüm elbetteki fener-diyarbakır maçındada olacak.Lig ilerledikçe heyecanda artıyor,fenerin puan kayıplarıyla liderlik durumumuzu perçinleyebiliriz zira averaj bakımından şu haftada bile öndeyiz.

3 gol olsun ve kazanalım da 2-1 olsa olur:D +2.5 a girdim bu seferde.

Ben aslında 3-0 demiyorum eğer savunma gardı düşerse çabuk arka arkaya gol yer kolayca 3-0 olur.Bu sene kayserinin forvtleri daha iyi ama oyunda lider takımını ileri itecek bir mehmet topuz yok.İlk yarı 0-0 biterse hele ki 70. dkka böyle görülürse işler kayseriye döner.Bu olasılıklar sonsuz sadece öngörüm şudur ya 0-0 ve 1-1 yada 3 ve üstü gs alır.

Net bir skorla galip geleceğimizi düşünüyorum.Reijkard yine bir rotasyona gidecek ama takımın oyunun değişeceğini sanmam.Bir ihtimal elanoyu bu maçda ilk 11 görebiliriz,bencede maç eksiğini atması bakımından yerinde bir karar olur.

Bu maçın haricinde gözüm elbetteki fener-diyarbakır maçındada olacak.Lig ilerledikçe heyecanda artıyor,fenerin puan kayıplarıyla liderlik durumumuzu perçinleyebiliriz zira averaj bakımından şu haftada bile öndeyiz.

Ben Denizli maçındaki gibi büyük bir rotasyon olacağını sanmıyorum.. Oyunumuzun ve futbolcumuzun sisteme tam olarak oturması için Elano ilk 11 başlayabilir bencede..

Justindedeki yayinlar artik kesilmiyor, super yayinlar var :)

Geri
Üst Alt