TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

Sabri Bu maçta gerçekten iyi oynuyor :)) Stad Nevizadeyle inliyor .

Elanonın golü ardanın volesi tam anlamıyla show var samiyende =)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

Şu Nevizade geceleri'ni söylüyorlar gıcık oluyorum ya uyutuyor stadı!!!

BEnce Nevizade geceleri çok klas.

Golden 5 dk önce harbiden uyutuyorlardı ama Nevizade gecelerine laf yok.

ya onu bunu birakin o gol neydi ben anlamadim, sol ayak bide

ilk yarıda daha atak oynuyorduk ama ikinci yarı tutuk oynuyoruz

özellikle baroşa ne olmuş anlamadım.sürekli elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi sürekli hakeme itiraz ediyor ve bu itirazlarının çoğunluğu boşuna

ikinci yarıda kayseri biraz daha atak oynamaya çalıştı ama dikkatimi çeken nokta savunmada iyi durumdaydık

elanonun golü gerçekten harikaydı:D

baross gole ramak kaldı

offf ya kaçarmı bu yaa

Arkadaşlar Keita neden değiştirildi?Aynı sorum Hakan içinde geçerli,bir sakatlık mı söz konusu?

Hakan sakatlandi. Keita biraz yorgundu galiba.Ayrica artik oyuncu tercihlerinde sorun yok bizden yana Keita cikiyor Elano giriyor.ayrica daha kenarda Topal Nonda ....vs

Ah be Baros. Suleymanou 'nıun ikramında topun dibine girseydin 4-1 olacaktı.

barosa kızmadan edemiyecem eski futbolundan eser yok

bugün baroş dünyaları kaçırdı biraz dikkatli olsa ilk yarıda 3-4 fark olurdu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 3-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

ahh baros ahh, noldu sana bilmem ki

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 3-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

Beyler Keita ve Hakan ın oyundan alınmasının sebebi nedir acaba?Sakatlık felan değildir umarım.Biri bana cevap versinde içim rahatlasın.

Yine mi Baros ya :D

Olsun sen gol attın ya gönlünü ferah tut :D

(Sanki duyucak ya :D )

Keşke nonda oynasa tam formunda :S

Başkan mağrur ve gururlu bakıyor. Bir sorun yok. Takımla iftahar ediyordur.

hepimiz gibi:)ama yinede bn burdan arkadaşları adnan polat yönetimine destek topiğine yazmaya çağırıyorum 2 kelime bile olsa desteğimizi gösterelim başkanımızda 1001 sorundan biriyle ugraşmaz bu sayede:D(yönetimi düsürmeye çalışan hainleredir lafım)

Baros Allah askina kaleye sut cek, girme kalenin dibine vur su toplara Allah askina yaa

Keita yoruldu hakanın da hafif bir sakatlıgı var(umarım)

Geri
Üst Alt