TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

Hakan sakatlandi. Keita biraz yorgundu galiba.Ayrica artik oyuncu tercihlerinde sorun yok bizden yana Keita cikiyor Elano giriyor.ayrica daha kenarda Topal Nonda ....vs

Hakan a ne oldu acaba?:S

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 3-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

yok sakatlık yok renkdaş ya beğenmedi hocamız yada dinlendirmek istedi

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 3-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

Nonda niye oynamaz ya adam ne güzel formdaydı isime değil çalışmaya bakarız diyordu Rijkaard niye Baros'ta ısrar ediyor Nonda o kadar formdayken niye kesti birden anlamadım cidden ya.

Herneyse, bu sene anlaşılan her maç 3-4'ten aşşağı atmayacağız :D

sabri iyi mi oynuyor bana mı öyle geliyor?

Dk 75. Birazdan M.Topal oyuna girecek.

Bakalım 4. gol için bastıracakmıyız. İyi oynuyoruz.

Nondanın girmesi lazım

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | II. y

BEnce Nevizade geceleri çok klas.

Golden 5 dk önce harbiden uyutuyorlardı ama Nevizade gecelerine laf yok.

Mavi Boncuk şarkısını yavaşlatıp üzerine sözler yazmışız ben şahsen hiç sevmiyorum. Hıncal'ın sevmediği bastır Galatasaray'ı tercih ederim :D

son oyuncu değişikliği topal olacak..büyük ihtimal sarp çıkar

Nonda niye oynamaz ya adam ne güzel formdaydı isime değil çalışmaya bakarız diyordu Rijkaard niye Baros'ta ısrar ediyor Nonda o kadar formdayken niye kesti birden anlamadım cidden ya.

Herneyse, bu sene anlaşılan her maç 3-4'ten aşşağı atmayacağız :D

ilerde maç kaybedersek rijkaardı bu yüzden çok eleştirecekler

Keıtayı beslemezsen top atmassan ne yapsın ,son maçlardaki taraftar ilgisi umarım bazılarını rahatsız etmemiştir.

Baros'un haline üzülüyorum.Geçen sezon iyi oynuyordu.

ahanda simdi Baros gol atacak....

Topal giriyor.

mustafa sarp cezasahasına girerken yerde kaldı çok tehlikeli bir yerden frikik kullanıcaz

Geri
Üst Alt