TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç s

2.Yarının ilk 15 dakikasında ofansif anlamda bocaladığımız anlarda,Elano'nun muhteşem golü,Kayserinin gardını düşürdü.O dakikada itibaren maç antrenman havasında geçti.Uyum aşamasında olduğumuz şu zamanlarda dahi çok rahat sonuca gidiyorsak,ilerleyen haftaları hayal edemiyorum bile.Bu Kayseri'ye TSL'de hiç bir takım 4 gol atamaz,bu kadarda iddialıyım.Geliyoruz,hemde gümbür gümbür!!!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç s

kıskananlar çatlasın

Arda kaç asist yaptı bu maç?

Bu arada bu kaçıncı resmi maçtaki kaçıncı golümüz :D

(3.ye soruyorum :s )

‘Milan Baros (asist;Arda Turan)

‘Makakula – kendi kalesine / asist;Arda Turan

‘Elano Blumer

‘Milan Baros (asist;Arda Turan)

Elano o neydi be helal olsun . Çok iyi oynadık . Helal olsun aslanlar !

Iste budur ya, helal olsun aslanlara. Elano goluyle klasini gosterdi. Baros'ta 2 golle acildi, devami gelir insallah.

Ne söylenebilirki şu takıma. Kelimeler iltifatlar yetersiz kalır.

İşte Total Futbol Bu!!! :)

Elano'nun gol tam premier ligde atılan cinsten. Böyle devam hele bir haftalar geçsin, takım iyice otursun, karşımıza çıkacak rakip bulamayacağız. Bütün takımlar 3-0'a razı olacak ve tabiki 10. hafta Kadıköyde kuşların ellerindeki son kaleyide yıkacağız. Galatasaray'ın üstünlüğünü kabul edecekler. İtaat edecekler.

hele o tac cizgisinin yanında arda yla elano kac kere paslastılar ben sayamadım valla yaa

Kayseri futbol oynamadı. Dön kaleciye , kaleci şişirsin hayvan gibi Makakula indirsin boğuşarak Cangele etkili olsun. Baroş yine çok kaçırdı. Çok top ezdi. Arda müthişti. Keita'ya özel önlem almışlar. Sol bekleri çok iyi analiz etmiş Keita yı çok zorladı. Ayrıca çok yorgundu Keita. Elano girdi , güzel ve garanti paslar bunu sevdim. arda-Elano diye Melih Gümüşbıçak'ın tekrar tekrar söylemesi çok güldürdü bu ikilinin iyi arkadaş olması beni çok sevindirdi. Lincoln gibi bencil değil takım oyunu oynuyor. Güzeldi fena değildi. Makakula yı çıkarın bu takım pozisyon üretemez:D

Bu arada Gökhan Zan harika oynadı. Helal olsun.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

Birdaha rakip takimlar cikmasin bizim macalara böylece sade 3-0 malup olurlar ama oynadiklari zaman 4den asagi cakmayiz :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

Maçın adamı:Arda Turan+Milan Baros+Gökhan Zan

Aslında diğer kalanlarda çok iyi oynadı gerçekten Keita olsun Hakan Balta olsun ve Sabride iyi oynadı bu maç..

Baros'u elestiren arkadasların bi soğuk su için isterseniz :p :D

yaw önüne gelene 4-5 sallamaya başladık ayıptır günahtır yapmayın yaw :(. En çok ne için sevindim biliyormusunuz Netanya, Tobol falan ölçü olmaz Galatasaray sıkıysa ligde yapsın bunları diyenler şimdi ne diyecek bilmiyorum :) Ligin en az gol yiyen takımı kayseriyede 4

Gökhan Zan sezon başladıktan beri Servet'ten çok daha iyi oynuyor ve Gökhan'a burun kıvıranlar artık yoktur umarım...

Baros'u elestiren arkadasların bi soğuk su için isterseniz :p :D

Ne dedim ben Kayserispor'a karşı ilk golü Baros atacak dedim yemin ederim Levadia maçıyla ilgili topicte sanırsam bakabilirsiniz aynı şekilde o maçta 3.golüde Baros atacak demiştim...

Kahin var burda kahin :cool:

Elano'nun golü normal değil, hiç normal değil...:eek:

Ne dedim ben Kayserispor'a karşı ilk golü Baros atacak dedim yemin ederim Levadia maçıyla ilgili topicte sanırsam bakabilirsiniz aynı şekilde o maçta 3.golüde Baros atacak demiştim...

Kahin var burda kahin :cool:

Soruyorum , Baros fenere gol atıcak mı :D :D

Hoşgeldin Elano.

Teşekkürler Aslanlar.

İyiki Galatasaraylıyım.

Geri
Üst Alt