TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu |

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Son

Bursa'yı yenip Fener'i lider yapmakta var :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Son

Futbol şansı da artık yanınızda olmaya başlamışsa , şampiyonluktan başka yol gözükmüyor demektir. İnşallah bu hafta Fener puan kaybeder de haftaya alınacak Bursa galibiyetinin önemi olsun.

Allah'ım bize de bu adamlara verdiğin baldan ver.

Dogrusunu söylemek gerekirse futbol adina pek birsey yoktu macta.

Keske izlemeseydim diyesim geldi ama demicam galiba.

Olm başka işin yok mu senin. :D:D

Ne komik adamsın sen yaa. :D Bir diyosun uzaktan gol atan kazanır , bir diyosun diyesim geldi ama demicem. :D:D

Biz maci verelim bursa bize sercani versin :D

Merak etmeyin Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarından 6 puan çıkartamaz.

ezikler bizi desteklio:D:D

eee alemde gezmekle sampiyon olunmuyor,bursa iyi oynamasa da, futbolcular kendilerini yirtiyor maci almak icin,bizim beyler ne yapiyor?Biri alemde biri bilmem nerde,takiliyorlar kafalarina göre,haklari tabi canim, ne de olsa profesyoneller, herseyleri profesyonel,bir tek futbollari eger futbolsa tabi,profesyonel degil

herkes hakettigi yerde su an, 3.lük bile fazla bu takima

Biz Bursa'yı farklı falan yenemeyiz.Üstteki takımların hiçbirini yenemeyiz hatta ama galip gelme ihtimalimiz var.Bu olursa da fener şampiyon demektir bu hafta puan kaybetse dahi.

amma büyütüyonuz feneri hee.:rolleyes:

ben volkan seni isterim

amma büyütüyonuz feneri hee.:rolleyes:

Fenerde büyütülecek hiçbir şey yok,iyi de oynamıyorlar.Ama son maçlarına bakarsanız sadece hırsla maç kazanabiliyorlar.O hırsın 10'da 1'ini görsem takımda hala şampiyonuz derdim.Ama 3. oluruz diyebiliyorum.

Derbi berabere biterse ilk 2 de olacağımız garantileşir.

Olm başka işin yok mu senin. :D:D

Ne komik adamsın sen yaa. :D Bir diyosun uzaktan gol atan kazanır , bir diyosun diyesim geldi ama demicem. :D:D

Ya ama moralim bozuldu be. 2 saat berbat bir eski sandalyanin üzerinde oturdum, k.. agriyor. Bursa puan kaybeder diye maci izledim ama ne Bursa puan kaybetti, nede futbol adina birsey vardi macta. Mactan Volkanin bali devreye girince neler olur sorusunun cevabini aldim sadece.

Geri
Üst Alt