TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu |

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Son

Bizde biraz bal olsaydı en az 7-8 puan daha fazla puanımız olurdu.

Puan kaybettiğimiz maçları hatırlayın...

Bal mal olaylarını geçmek lazım bence.Sen iki maçta feneri yenemiyorsan,üst sıradaki takımların hiçbirinden deplasmanda 3 puan alamıyorsan bırakıcaksın şans olayını.Ki bence son dakika yediğimiz gollerin hiçbiri şans değil tamamen takımın geri çekilmesinden kaynaklanan bi durum.Saçmalık hatta!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Son

kayserispor

ankaraspor

besiktas maclarindan 7 puan cikarirsa sampiyon bursa

kesin ve net

ne güzel rüyalar var,hayal kurmak ne kadar güzel yaa

1 Bursaspor 31 21 5 5 61 25 68 +36

2 Fenerbahçe 29 19 4 6 53 27 61 +26

Bursa'nın avantajı gerçekten çok büyük. Büyük olmak için son 3 maçlarında 2 tane büyüğe karşı yapılacak testten başarıyla çıkmaları şart tabi..

siz su an baya hayal gücünüzü zorluyorsunuz

Bal mal olaylarını geçmek lazım bence.Sen iki maçta feneri yenemiyorsan,üst sıradaki takımların hiçbirinden deplasmanda 3 puan alamıyorsan bırakıcaksın şans olayını.Ki bence son dakika yediğimiz gollerin hiçbiri şans değil tamamen takımın geri çekilmesinden kaynaklanan bi durum.Saçmalık hatta!

sampiyon olmamiz engellendi bir kisim tarafindan

kabul etmek lazim

yonetimimizin gucu olmadigindan oluyor boyle.

eskisehir

fb ye karsi iki macta da hakem skandali

ibb macini yakan hakem

bunlar aklima gelenler

fenerin hakemle aldigi puanlari saymiyorum bile

anadolu nun bursa ya sattigi maclari demiyorum

Beyler çok çabuk ümitlerinizi kırmayın. Daha hiçbirşey belli değil.

Şampiyon olamazsak bile CL ye gidelim.

sampiyon olmamiz engellendi bir kisim tarafindan

kabul etmek lazim

yonetimimizin gucu olmadigindan oluyor boyle.

eskisehir

fb ye karsi iki macta da hakem skandali

ibb macini yakan hakem

bunlar aklima gelenler

fenerin hakemle aldigi puanlari saymiyorum bile

anadolu nun bursa ya sattigi maclari demiyorum

Fener maçlarında hakem hataları olmasa da maçı kazanamazdık.Hele içeride oynadığımız maçta adam gibi pozisyonumuz yok.Ben stadda hayretle izledim fener sahamızda nasıl bu kadar rahat top çevirebilir diye.

İbb ve içeride kaybettiğimiz diğer puanlarda hep oynadığımız korkak futboldan dolayı puan kaybettik.Tamam hatalar var ama bunlar her sene oldu.Sen adam gibi topunu oynayıp 2. golü atarsan hakem makem işlemez.Ama bu korkak futboldan dolayı uzun süre 2 farklı galibiyet dahi alamadık.Ee puan kayıpları da normal.Eskişehir maçında çok bariz hata var ama yine de iyi değildik.Beşiktaş dışında iyi olduğumuz deplasman maçı da yok gibi bir şey.Bunlara sığınmaya gerek yok bence.

Beyler çok çabuk ümitlerinizi kırmayın. Daha hiçbirşey belli değil.

Benim icin Fener-Bjk maci cok önemli. Fener kazanirsa, cok pis, cirkin ve sari-lacivertli seyler olabilir. Cunku bizim Bursayi yenicegimizden emin.

Fenere 6 puan hediye et, sonra Bursayi yenip feneri lider yap...

Yani ne diyeyim, düsüncesi bile cok cirkin.

Ama bjk ye karsi puan kaybederse fener, cok güzel seyler olabilir.

Geri
Üst Alt