Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İlk Yarı
bir takım 10 maç boyunca hiç geriye düşmüyor ve üstüne her maçı da önde kapatıyorsa bu şikenin babası artık araştırmaya belgeye gerek bile yok bence. Barcelona gibi oynar anlarız yüzyılın takımı performansı sergiler anlarız ki onlar bile böyle bir performans gösteremiyorlar

yani kazansınlar 10 maçı da anladık ama hiç mi ilk golü yiyen sen olmazsın

hiç mi strese girmene gerek olmaz 11'e 11 oynanan bir top oyununda. hiç mi o top önce senin kale çizgini geçmez. her gol mü kornerden gelir? kalecilerin çıkış hatası yaptığı, topa hamle yapmayan defansların hatasından gelir. lugano'nun atılması için adamın suratına tekme atması mı gerekir? ona da yeltendi gerçi ama ucuz kurtardı.
Ankaragücü'de hiç öyle mangalda kül bıraktığı gibi değil zaten sahada. şampiyon fenerbeşçe ve bu bana hiç dokunmuyor bu sene itibariyle çünkü artık şikenin pisliğin barizliği gözler önünde. bu şampiyonluğa sevinen insanlığından utansın bana kalırsa. mesela iş öyle bir hal aldıki ben mahmut özgener'in fenerbeşçe ve şike hakkında bir soruşturma falan açacağını düşündüğümde gülüyorum

komik geliyor yani tffnin fenerbeşçe şike yapıyorsa bile bunun üzerine gideceğini düşünmek gazetelerde okumak komik geliyor

işte böyle aciz, böyle çaresiz bir spor kültürü oluşturduk yıllarca. futbol faşisti aziz, kendinden olmayanları şikeyle yasadışı yollarla katleden bir aziz'in 12 yıllık sürecinin sonucu bu sene bu olay.
artık sportiflikten çıktı iş, umarım birileri bizi kurtarır. bu ülkede dürüst ve bu işe el atacak insanların varlığı da şüphe tabiki çünkü tüm üst düzey yönetici tarzı insanlar fenerli nerdeyse. yani çok büyük bir tezgah var, gizli de değil.
sağlık olsun, yine bir fatih terim çıkar, yine bir hakan şükür çıkar bu düzenin anasını beller bu sefer bu faşist aziz çıkmamak üzere deliğine döner.