TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İlk Yarı

42. Dakika Volkan uzun bir kaleci degajı kullandı.. Alex'ten seken topu Vederson almak istedi.. Geremi araya girip topu kalecisine kazandırdı...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İlk Yarı

Lanet olsun Böyle bir Lig´e...

Galatasaray´li Futbolcular en ufak bir siddetle Rakip Futbolcuya, Hakeme Itiraz etsin...!!! Saaaaaapp Sari Kart..!!

Fenerbahce´li Futbolcular daha beterini yapiyor.. Mac hic birsey olmamis gibi devam...

Laaanet olsun bu Lige... Keske Tutmasaydim Galatasaray gibi bir Takimida böyle bir Lig´i izlemeseydim..

43. Dakika Fenerbahçe yarı sahasında ayağa pas yaparak oyunun kontrolünde tutma çabasında... Ankaragücü orta sahad çok adamla kalıp Fenerbahçe'ye boş alan bırakmama gayretinde... Oyun orta sahaya sıkışıp kalmış durumda...

43. Dakika Fenerbahçe'de Lugano, İlhan Parlak'a arkadan yaptığı sert faul sonrası sarı kartı gördü...

44. Dakika Ankaragücü sağ kanatta Sapara ile serbest vuruş kullandı.. Kale sahasında bir an yaşanılan karambolde altıpas içinde son olarak Vederson ayak koyup tehlikeyi uzaklaştırdı.

Trabzon da sattı ee lig bitti.Hayırsız olsun.

Biktim yemine derim ya her mac aslinda fener iki kirmiziyla bitirmeli en azindan. Emre ve Lugano ama bi almiyor lar ya... Lugano simdi bile ikinci kartini yemis olmaliydi !!!

m gökcekin parasi nerden geliyor?

maçta satış izlenimleri varmı? izleyen arkadaşlara soruyorum

45. Dakika A.Gücü bu dakikalarda rakip kaleye yine çok adamla gitti.. Rothen soldan kale sahasına etkili bir top kesti.. İlhan'ın önünde Bilica müthiş gelerek çok kritik bir madahele ile topu uzaklaştırdı..

45. Dakika İlk yarıda normal süre tamamlandı... 1 dakika uzatma oynanacak..

Haydi ankaragücü

sadece 1 gol.. lütfen!!!

böle lig olmaz olsun

45. Dakika A.Gücü savunmasında Koray Fenerbahçe savunmasının arkasına uzun bir top gönderdi.. İlhan hareketlendi... Volkan tehlikeyi zamanında sezip rakibinin bir adım önünde kapanarak topu kontrol etti..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Devre Aras

45. Dakika Başkent'te ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı:(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Devre Aras

ya of herşey eziklerin istediği gibi gidiyor of y of ya

takip etmeyeceksin, süper lig'i takip etmeyeceksin ve tüm Galatasaray Beşiktaşlılar üyeliğini iptal edecek ligtv'den ondan sonra devam etsinler aziz köpekliği yapmaya bu itler. başka türlü önüne geçemezsin bu işin.

Beleşine maç alacaklar yine

Geri
Üst Alt