TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Devre Aras

bitti

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Devre Aras

fenerliler itiraz ediyorlar, inanilir gibi degil. Hakemle oynatmayi cok iyi beceriyorlar gercekten.

Takımın adı belli. Doğru düzgün şutları, atakları yok. Kornerden vurdu gol oldu. Şampiyon olurlarsa eğer tamamiyle şanslarıyla kazanılmış bişeydir. Klasik fener maçı izliyoruz işte.

İlkyarı korakor bir maç oldu. Ankaragücü elinden geleni yaptı. Eğer satış olsa bile hiç belli etmediler:). Yalnız fener çok koşuyor. Her pozisyonda Ankaragücülü oyunculara pres yapıyorlar. Hakemde çok iyiydi.

maç gayet temiz gidiyor satın alma felan göremedim ben. 2. yarıya vassel girdimi iş değişir.

böyle ağlak bir camia, saha içinde herşeye sümküren futbolcular görmedim..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İlk Yarı

Lanet olsun Böyle bir Lig´e...

Galatasaray´li Futbolcular en ufak bir siddetle Rakip Futbolcuya, Hakeme Itiraz etsin...!!! Saaaaaapp Sari Kart..!!

Fenerbahce´li Futbolcular daha beterini yapiyor.. Mac hic birsey olmamis gibi devam...

Laaanet olsun bu Lige... Keske Tutmasaydim Galatasaray gibi bir Takimida böyle bir Lig´i izlemeseydim..

Tepki göstermek lazım

Bu maç satılmış. Ümit zorla kendini bile attırdı siz düşünün pozisyona bahane tıraş.

hakem korkak

emre ve özer sari kart görmelidiler

amA vermedi cezali duruma düserler

Bugün Fenerbahçeli arkadaşımla konuştum.

Dedim hakemleri satın alıyorsunuz, bala g.te goller atıyorsunuz.

Her maç böyle dedim.

Haketmiyorsunuz dedim.

Kanıtla diyor.

İyi oynuyoruz ki 1.yiz diyor.

Bütün fenerliler böyle düşünüyor.

Lanet olsun böyle lige.

harbiden fenerde ne bal var hep kornerden gol yok böyle bi bal.

Biri faul yapar yapmadım der , biri kendi vurur korner bekler. Bunlar insan olmazlar , şüpheleniyorum ; bizzat belgelerim var.

Birde sahanın içinde dolanan Mehmet Çakır'ın ne iş yaptığını biri bana açıklasın.

Allah yardım ederse, onun da izniyle ikinci yarının ilk 15 dakikasında 1-1 olur. Golü de Rothen atar. Sonrra Fener yüklenir , Ankara kontratakla bi tane daha atar oldu sana 2-1.

su an da forumu ziyaretci olarak takip eden tüm ezikleri cok güzel sekilde aniyoum

öpüldünüz

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İlk Yarı

İ.Melih ve Azize'yi de ekle etti 17...

ii melih dün tvde ben fenerliyim diye açık açık söyledi,maçı satıp bunun karşılığında ankarada azizeye bi köprü yaptıracakmış,köprünün adı acaba ne olacak

Geri
Üst Alt