TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Devre Aras

pozisyon bulmadan haftalardır maç kazanıyorlar

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Devre Aras

satilmislar

bizim ruhsuzlar simdi suanda ne yapiyorlar acaba

hangi alemdeler

bu maç berabere biterse gelecek hafta bursa berabere kalsa dahi şampiyon.

Bu mac berabere biter

Bugün Fenerbahçeli arkadaşımla konuştum.

Dedim hakemleri satın alıyorsunuz, bala g.te goller atıyorsunuz.

Her maç böyle dedim.

Haketmiyorsunuz dedim.

Kanıtla diyor.

İyi oynuyoruz ki 1.yiz diyor.

Bütün fenerliler böyle düşünüyor.

Lanet olsun böyle lige.

eziklerin hakkı değil mi, Türkiey nin en iyi takımını iki maçta da yendiler, beşiktaştan puan aldılar. Biz satış satış deyip anca kendimizi avuturuz. Madem ders verecektik bursaya yenilseydik o zaman

Ankara 90+ larda koysun,maç berabere bitsin.Bunlara böyle bir üzüntü lazım.

Biri bana fener'in oynadigi oyun bizim dün Antalyaspor'a karsi oynadigimiz oyundan iyi desin kendimi pencereden asagi atacagim.

Bir Galatasaraylı olarak seneye Lig Tv protesto ediyorum. Lig Tv yi iade edeceğim. Bıktım böyle iğrençliklerden.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İlk Yarı

ii melih dün tvde ben fenerliyim diye açık açık söyledi,maçı satıp bunun karşılığında ankarada azizeye bi köprü yaptıracakmış,köprünün adı acaba ne olacak

Satılmışlar Geçidi

Haketseler üzülmem. Ama gram haketmiyorlar bu şampiyonluğu. Haydi be Ankaragücü ikinci yarı Vassel ile coş. Fener Vassel sever

Yine de Ankaragücü ne fazla haksızlık etmemek lazım.

En azından dünkü GALATASARAY dan daha iyi oynuyorlar.

Saka gibi... pozisyonlari yok yine ama atiyolar abi. Bizde bunlarin 10% bal'i olsaydi 22 mayista Inter'e karsi CL final yapacaktik.

Satış falan yok,böyle konuşmayın bize yakışmıyor. Angutlardan ne farkımız kalıyor o zaman.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İlk Yarı

ii melih dün tvde ben fenerliyim diye açık açık söyledi,maçı satıp bunun karşılığında ankarada azizeye bi köprü yaptıracakmış,köprünün adı acaba ne olacak

Köprünün adı önemli değil,ama umarım ayakları azize ile i.melih'e girer.:D

bu mac böyle biterse sinavin s sini cekmem.

satış yokda mehmet çakır dan emin değilim.

Geri
Üst Alt