TSL 2009/10 Sezonu 34.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | 16 Mayıs | Maç Sonucu

ulan bir de böyle bir sey vardi

sonra da sasiriyorsunuz fbliler niye böyle diye

o kadar travmayi kim saglikli sekilde atlatabilir

yalan söylemeye gerek yok anonsçu 2-2 dediğinde beşiktaşa yaklaşık 50 saniye boyunca epey bir sövmüştüm odadaki pcden maçkoliğe bakıp doğru bilgiyi edinene kadar

Müthiş eğlenceli bir geceydi ya aralıksız 1 saat boyunca gülmüştüm :asd: Volkan ayısının 2-2 anonsundan sonra zaman geçirmeye çalışması, sahaya atlayıp timsah yürüyüşü yapmaları vs inanılmaz eğlenceliydi :asd:

90'dan sonra bile salisede 2 pozisyona giriyolar çüş be kardeşim

Bu maç nasıl 1-1 bitti hala anlamıyorum üzerinden 15-16 yıl geçti

TS'nin pozisyonu yok,Burak orta açayım isterken kaleye gitti gol oldu top

FB'nin kaçan 20 tane pozisyonu var,Alex bile uzatmalarda tribüne dikiyor topu

Anonscu neden 2-2 dedi ya? Neden yani? Neden yanlış anlarsin ki skoru? Hic mi internetten bakmadan yil 2010 falan yani.

Skoru 2-1 yapan BJK golünü TVde farklı bir açıdan görünce onu 2. gol zannetmiş galiba,öyle bir haber vardı o dönemde ifade vermeye çağrıldığında falan
Askslskskska hiç bilmiyordum

Edit: böyle bir şey buldum ama ona 2-2 diyenler niye 2-2 demiş. Ulan ne mistik olay

"İşte o anonsçu
Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluğun yanısıra dünkü anons skandalı da gündemin ilk sırasına oturdu.

Trabzonspor maçının bitimine bir dakika kala Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 berabere bittiğini söyleyerek, Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu iddia eden Şükrü Saraçoğlu Stadı anons sorumlusu Hakan Bingöl, dün gece polis tarafından gözaltına alındıktan sonra bu sabah adliyeye sevkedildi.

Halkın huzur ve sükünunu bozduğu suçlamasıyla Kadıköy Adliyesi'nde ifadesi alınan Hakan Bingöl'ün, "Şampiyonluk maçı olduğu için 4'üncü hakemin arkasında seyrediyordum. Normal anonslarımı yaptım. Kadroyu ve değişiklikleri seyirciye ilettim. Maçın sonlarına gelindiğinde heyacan iyice artmıştı. Bir kulağımız Bursa'dan gelen maçtaydı. Maçta ikinci uzatma dakikası oynanırken birden arkamdaki tribünde bir hareketlenme oldu. Herkes `şampiyon Fenerbahçe' diye bağırıyordu. Onlara ne olduğunu sorduğumda, Bursa maçının 2-2 olduğunu söylediler. Ben de maçın heyecanı ile anons ettim. Maç bittikten sonra da "Şampiyon Fenerbahçe" diye bağırdım. Ancak daha sonra gerçeği öğrenince yaptığım anonsu düzelttim. Bir kastım yada kötü bir amacım yoktu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığının, bu ifadenin ardından Hakan Bingöl'ü "suç işleme kastı olmadığı" gerekçesiyle serbest bıraktığı açıklandı."

Geri
Üst Alt