TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor - Galatasaray | 31 Ağustos Pazartesi

özledim be takımımızı.sevgiliyi özler gibi be.neler oluyor bana anlamıyorum:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor - Galatasaray | 31 Ağustos Pazartesi

1-2, 0-2 gibi bir skor olur tahminimce. Yersek duran toptan-muhtemelen korner- yeriz. İki tane de atarız tamam işte. Takım bomba gibi gerçi çıkar 5 atarlarsa da şaşırmam ama zor. Ankarasporlu futbolcuların zehirlenmelerinin de etkisi var bu yorumumda, fiziksel olarak erken kopabilirler maçtan.

Kayseri maçından daha kolay olacak bence 3-1 yada 4-1 alacağız.

bence sanıldığı kadar kolay geçmeyecek..ankaraspor tehlikeli takım puan bırakabiliriz.

Keita'yı, Arda'yı ve Elano'yu izlemek için sabırsızlanıyorum açıkçası :) Özledim gerçekten de.. Çok pis bir maça çıkıyoruz.. Her seferinde Ankara deplasmanından tırsarım.. Ve bu kadronun da zorlanacağı ilk maç bu maç olabilir.. Bugün birşeyler olacak gibi ama hadi bakalım.. İnşallah bu sefer de kolayca atlatacaz.. Başarılar ASLANLARA..!!

Kolay bir takım değil. Alman hocaları sayesinde kondüsyonları gayet iyi. Sezon başında Ankara TSYD Kupası'nı almış bir takım. Şu ana kadarki en zor maçımız olacak ama inşallah alacağız.

Ankarasporla oynadığımız 10 maçtan 6 galibiyet 4 beraberlik çıkmış.bu 4 beraberliğin 3ü geçen sene alındı.Geçen seneki durum ortada yani istatistik olarak 3 puanı alırız diyorum.Antep , kayseri , bursa deplasmanı gibi zorlu geçmez diye düşünüyorum.

Maça 2 saat 15 dk. kaldı herzamanki gibi parçalıyı görmek için sabırsızlanıyoruz.Ama geçte olsa aklıma geldi morla çıkıyormuşuz.

Bu maç MORuz , Ankarayada KORUZ.:D

Bu sene ligdeki en kolay maçlarımızdan biri olacak. 5-0 alırız diyorum.

ilk 20 dakikada gol bulamazsak sıkıntı.

Her maça çok zor geçecek diyorum, özellikle Kayseri maçını o kadar kolay yenebileceğimizi sanmıyordum 4-1 kazandık. :)

Bu uğurun devam etmesi dileğiyle :) :) 1-0 kazanırız diyorum.

5-0 Olsun Bizim olsun .

Zan'ın yerine kim oynar sizce?

5-1 diyorum var mı artıran ? :)

Beyler uçmayın, fena gaza geliyorum:D

Geri
Üst Alt