TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 0 Galatasaray | 31 Ağustos | İlk

Ayhan'ın eksikliği bu kadar mı belli olur takımda

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 0 Galatasaray | 31 Ağustos | İlk

Baros çıkıp Nonda girse kazanırız. Top tutar hiç değilse Nonda ilerde. Yoksa hücüma dahi çıkamıyoruz.

Ayrıca bizim sol bek H.Balta nerde oynuyor hiç anlamış değilim adamlar sağ tarafa uzun pas atıyorlar bomboş.

Bu MUstafa'da ne buluyor herkes anlamıyorum ya. Adam 45 dakika boyunca sahada yürüdü. Hiç ama hiçbirşey yapmadı. Derhal çıkmalı. Yerine Kewell girsin. Arda ortaya gelsin. Mehmet Topal tek başına yeter orada.

Tüm olumsuz şartlara rağmen,Röber faktörü Ankaspor'da kendini göstermiş.İlk yarının büyük bir kısmında oyunumuzu bozdular.Mehmet Topal ve Mustafa Sarp,hücum hattına yeterince destek veremediğinden,topu Elano,Arda ve Keita üçlüsüne sağlıklı bir şekilde ulaştıramadık.Hal böyle oluncada pozisyon bulmada sıkıntı çektik.Açıkcası bu maçta Ayhan'ı aradığımızı düşünüyorum.Hücum hattıyla orta saha arasında köprü vazifesi görüyordu.Mehmet Topal hazır olmadığından,bu görevi layığıyla yapamadı ilk yarı.Unutmamak gerekirki futbol takım oyunu,dişlilerden biri çalışmayınca takıma olumsuz yönde etki ediyor.Bu durumda duran toplara ve bireysel yeteneği yüksek hücum elemanlarına kaldı işimiz.Ayrıca ilk yarıda Ankara'nında etkili pozisyonlarını unutmamak lazım,şu ana dek oynadığımız en dişli takım olarak göze çartptı Ankara.Bu deplasmanda alacağımız 3 puan çok değerli olacaktır...

orta sahada pas yapıcak adam istioduk ama elano bu isteğe tam uygun değil bayaa

2.forvet gibi oynuo

bide mtopal pas yapamıo

Harbiden Shahterde orta saha oynamis, ara sira sag acik oynamis.,

Man. city de benim bildigim hep ön libero oynamis Elano

Bizde forvet ve forvet arkasi oyniyor.

Bu olayi bende cozemedim.

Ben hala farka tacağımızı düşünüyorum. Ankaraspor'da gol yiyince dağılacak bir tip var.

ilk yarıda iyi oynamadık

geçtiğimiz sezonun tipik uzun top atmaları başlamış gibi

o.sahada pas yapamadık

mehmet topla ve mustafa etkisiz kaldılar

elano ortada yok, etkili olamadı

savunmada bireysel hatalar dışında sorun yok gibi

keita ve arda elinden geleni yapıyor

rejkaard 2.yarı uyarılarını yapar, çünkü bu sezon ilk kez böyle kötü bir galatasaray izliyorum

haydi rijkaard göster 2.yari taktik değişimini

topal veya sarp cikmasi lazim, olmuyor böyle acilen kewell girmeli, zaten Kewell gibi bir adam varken yedek bekletilmezki yav ...

Başka Topal olmak üzere orta ikili oyuncularımız bir kere bile boşa kaçmıyorlar ve pas almıyorlar. Bu durumda bekler direk topu açıklara çıkartıyor. Bu şekilde olmaz. Baroş top eziyor o ayrı ama olay Baroş'un ezmesi değil. İkinci devre pas kordinasyonu kurulursa özellikle orta alanda birşeye benzeyecek.

M.Topal çıkıp Kewell oyuna girmeli bence bu bize ilaç olur top biraz onların sahasında kalmalı oyunu kendi alanımızda kabullendik resmen..

sabri ve hakan baltayla bu dediklerin zor!

Abi nasıl zor.Sabri sürekli sağdan hücuma katkı sağlardı, Keita yalnız kalıyor açıkta.Hakan'da Arda'yı arkadan beslerdiAma bu maç anlamadığım şekilde çakılmışlar defansa.

Yapacakları 2-3 bindirme rakibi bunaltır, ciddi yıpratır.

Ayhan'ın eksikliği bu kadar mı belli olur takımda

su takımda tek sabri dısında tek hamedemedigim oyuncu ayhandır. Evet iyi pynuyo ciddi mac icerisinde mevkisinde belki en iyi top kullanan ama bi turlu ısınamadım nedense

baros- nonda degisikligi sart

toplar ilerde duvara carpiyor, nonda gibi iceri gelip takimin destek vermesini bekleyebilcek biri lazim

topal in olmasina daha cook var demekki pas secimleri cok yanlis

Baros çıkıp Nonda girse kazanırız. Top tutar hiç değilse Nonda ilerde. Yoksa hücüma dahi çıkamıyoruz.

Ayrıca bizim sol bek H.Balta nerde oynuyor hiç anlamış değilim adamlar sağ tarafa uzun pas atıyorlar bomboş.

Katılıyorum ömer aysan baya unutturuyor kendini o tarafta önlem almak lazım.

Maalesef esas sıkıntımız orta saha Topal ve Sarp'dan oluşan orta sahamız bu macta sınıfta kaldı. Bir türlü topu rakip alana tasıyamıyorlar

Keske orta sahaya iyi bir yabancı alabilsek

Her neyse maca gelecek olursak bence Rijkaard 2. yarıda tek ön liberoya dönüp sol kanata Kewell'ı almalı,

Arda'yı da ortasahaya cekerse bu macı rahat alacagımızı düsünüyorum !!!

H. Balta'nın formsuzlugu devam ediyor önceden hücuma yeterince destek vermiyor diye eleştirdigimiz Hakan bu sene defansıda iyi yapamıyor

Rijkaard'dan sag beke Ugur, sola Sabriyi kaydırma hareketi görebiliriz

Son lafım farkındamısınız bilmem ama G. Zan'ı aradıgımızı farkettim

maalesef emektar E. Aşık'ın zor maclarda oynamaması gerektigini düsünüyorum

Bence Kewell girmeli korkması lazım biraz Ankaraspor'un cesaretli oynuyorlar çift ön libero oynadığımız için...

Elano'nun adını bi kaç kez duydum o kadar bariz golüde kaçırdı.pek katkısı yok bu maçtaKendisini daha hareketli bilirdim(k)

Mehmet topal sayesinde karşı takım 12 kişi. tek ön liberoya dönsek pek birşey değişmez ofansımız gelişir oda avantaj olur.

Hakan balta kanadından saçma sapan atak yiyoruz oda silkinmeli.

Barosda bugünkü beceriksizliğini atsın. geçen yılda 20 gol attıysa 40 tane kaçırmıstı zaten.

En ufak bir dişli rakibe zorlanıyorsak hiç avrupa demesin futbolcularımız.Silkinmeliyiz.

Ama ikinci yarı maçı öyle yada böyle maçı alacağımızı düşünüyorum rıjkaard faktörü ile.

Atacağız atacağız..

Geri
Üst Alt