TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Nonda'yı şaşkınlıkla izliyorum adamın formu gayet iyi ama ben tercihimi her zaman Baros'tan yana kullanırım orası ayrı...

Ama bizimde nöbetçi golcümüz var en azından bunu öğrendik :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

2. yarı iyiydik. Böyle bir maçı kazanmamız güzel.

Baros ' un kendini toplaması lazım artık . Nonda ben ölmedim diyor resmen .

sercan transferinde eğer nonda veya aydın kullanılacaksa fener güle güle harcayabilir derim. :)

hadi nonda seneye yolcu, yaşı başı ortada da aydın'da kesinlikle vazgeçilmemeli.

Cimbom indirim yaptı !.. (:D)

Her maçta gol şov yapan Galatasaray, Başkent'te 2 golle 3 puanı kaptı !..Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Ankaraspor'a konuk olan Galatasaray, galibiyet serisini Başkent'te de bozmadı !.. Kewell ve Nonda'yla sonuca giden sarı-kırmızılı takım 4'te 4 yaprak yoluna devam etti.

Süper Lig'in şu ana kadar en fazla gol atan takımı olan Galatasaray, müthiş başladığı sezona Ankaraspor deplasmanında da devam etti. İlk yarıda istediği tempoyu yakalayamayan ve 0-0'lık eşitlikle kapatan Aslan, ikinci yarıdaki oyuncu değişikilkleriyle sonuca gitmesini bildi. 73. dakikada Kewell ve 81. dakikada Nonda'yla 3 puanı kapan Galatasaray, 11 yıl aradan sonra ilk kez sezona 4'te 4 yaparak başladı..

Dostum güzel yazmışsın eyv.. da biz Eric Gerets le 9 maç üst üste kazanarak terimin rekorunu kırmamışmıydık yanlışsam çıtlatın plz..

ikinci yarının başı hariç takım gayet iyi oynadı bence. tarafsız biri için maç çok zevkliydi. bi ankara geldi bi biz gittik:) elano ile baroş kötüydü. arda sol açıkta oynayamadı. keita çok iyiydi. sağ tarafı mahvetti nonda ile beraber oynasalar daha iyi olabilirlerdi.ama genel olarak güzel maçtı. ankara iyi dayandı ama nefesi yetmedi.

Baros'un acil kendine gelmesi lazım. Gol atamamasının dışında çok kötü oynuyor. Hakan Balta ve Mehmet Topal işkence yaptılar resmen. Onlarda düzelirse sırtımız yere gelmez.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | İkin

aynen öyle şuan nonda baroştan iyi bir performans gösteriyor bence beşiktaş maçında baroş yerine oynamalı baroş un biraz burnu sürtünür belki

burnu sürtünür falan ne iş ?

bu takımın futbolcusu barosta.

fenerli gibi köstek olmayın abi .

Bu Nonda bu formayı kapar.

Baros'un acil kendine gelmesi lazım. Gol atamamasının dışında çok kötü oynuyor. Hakan Balta ve Mehmet Topal işkence yaptılar resmen. Onlarda düzelirse sırtımız yere gelmez.

Yalnız Hakan Balta'nın sağlam kademeye girdiği pozisyon sayısı da fazla lütfen gözardı etmeyelim bunu ayrıca 3.gol pozisyonumuzda Kewell'a verdiği pas çok güzeldi ama direkten döndü top...

Nonda gönderilirse ayıp olur

Adam Barostan az oynadı Baros kadar gol attı

Şimdi Anti Nondacılar çıkıp top dışarı çıkabilirdi yada tesadüfen attıda diyebilir şaşırmam:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | İkin

burnu sürtünür falan ne iş ?

bu takımın futbolcusu barosta.

fenerli gibi köstek olmayın abi .

Baros takıma zarar veriyor! Kaptırdığı toplar yüzünden kontra yiyoruz sürekli. Formda olduğu zaman 1. forvetimiz her zaman Nonda'dır.

bence ne aydın ne nonda nede arda nede kewell bugünkü maçın asıl kahramanıydı

asıl kahraman rijkaardı yaptığı değişiklikler siyahla beyaz kadar etki etti takıma.

bu adama sonuna kadar sahip çıkmamız lazım ardayı nasıl bağrımıza basıyorsak onada o kadar sahip çıkmalıyız.

Nonda girdi oyun karşı tarafta oynandı.Barosu herkes sever ben de severim ama bu takımda Nonda oynasın gol kralı olur.Veya olmasın oyunu açsın yeter top tutsun yeter zaten diğerleri de atar golü

2.Yarının ilk 15 dakikasının ilk yarıdan pek farkı yoktu.Henüz uyum sürecini atlatamadığı çok net gözüken Elano ve rakip defansla tek başına boğuşmaktan yorgun düşen Baroş'un yerine Kewell ve Nonda'nın girmesiyle beraber,takımın rengi bir anda değişti.Bu değişiklikler yapıldıktan sonra daha hızlı atak yapmaya başladık ve nihayetinde yine bir duran toptan,kilidi açtık.Daha sonra oyun istediğimiz gibi gelişmeye başladı ve çok çok önemli bir 3 puan aldık.Bu 3 puanda Rijkaard'ın değişiklikleri damgasını vuracak kuşkusuz.Son olarak bu sene duran top organizasyonlarımız bu kadar iyi olmasa şu an nasıl bir konumda olurduk,merak ediyorum doğrusu :) Bu özelliğimizin gelişmesinde kuşkusuz teknik ekibin büyük katkısı var.

Ayrıca Ankarapor'a çok üzülüyorum.Böylesine iyi bir takımın kan emme operasyonuyla dağıtılması çok acı olacak.İddia ediyorum bu takım Ankaragücünden çok daha iyi bir takım.Üstelik çok daha iyi bir TD'leri var.Ankaraspor yaşanan bu gelişmelerden olumsuz etkilenmezlerse kolay kolay yenilmezler...

Uzun lafın kısası çok önemli bir 3 puan aldık.Uyum sürecinde alınan bu galibiyetlerin faydasını ileriki haftalarda çok daha iyi anliyacağız.Gaziantep ve Ankara deplasmanının ne kadar zor bir deplasman olduğunu ilerleyen haftalarda rakiplerimizde görecek.Tebrikler ASLANLAR...

Geri
Üst Alt