TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Gerçek şu ki ;

Galatasarayda futbol oynayan en iyi forvet oyuncusu Milan Baros'tur.

Galatasarayın oynadığı futbola daha çok uyan forvet oyuncusu Shabani Nonda'dır.

Galatasarayda Nonda-Baros ikilisinin birlikte,yanyana oynaması lazımdır.

baroş daha çok beslendiği zaman goller buluyor topu alıp dikine gitmeyi pek beceremiyor biraz formsuz ama formda bir baroş gerçekten nonda ile kıyaslanamaz dileğim ikisinde formlarının tavan yapması ve beraber oynamaları:melek:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Baltaya yüklenmemek lazım sakatlıktan çıktı nihayetinde ayrıca sağlam kademeye girdiği pozisyonlarda vardı.

ankarasporda ömer aysanı cok beğendim

bu her maçta böyledir anadolu kulüplerinde hırslı rakibi forse edebilecek kapasitedeki her futbolcu kendini göstermek ister ama büyük takımların bu kulüplerden aldığı futbolcu gözlemcilerin kararına bakar.. Büyük takıma karşı savaşmanın zerre önemi yoktur cünkü yönetim bunun farkında takarlar peşine gözlemciyi lig uzun maraton bakalım istikrar varmı ? her takıma karşı savaşıyor mu ? bu formayı kaldırır mı ? falan fıstık..

Bu yüzden her maçta mutlaka bazı isimleri beğeniriz, önemli olan istikrar..

Ortasahamızın bu kadar kötü olduğu bir maçta Baros'tan iyi bir performans bekleyemezdik.

Arkadaşlar yalnız size birşey söyliyim

Bu takımın Aydın'a müthiş ihtiyacı var adam canavar gibi pres yapıyor koşuyor top kapıyor bu çocuğu kesinlikle takasta makasta kullanmasınlar

Bi baktım Nonda soyunuyo aman dedim Nonda acı Gökçek'e sakla Azize'ye:D:D

nonda teşekkür dedi:)

Bizim maçı anlatan spiker kimdi ya adam hiç maç anlatamıyor . .

shabani nondaaa shabaniiii nondaaaa birakin hicbir yere gitmesin helal sana aslanimm :D:D

ve tabiki kewell aydinda öyle

bence tek sorun topal e sarp ın çok pasif kalması ve dikine oynamakta güçlük çekmesi oldu

bu her maçta böyledir anadolu kulüplerinde hırslı rakibi forse edebilecek kapasitedeki her futbolcu kendini göstermek ister ama büyük takımların bu kulüplerden aldığı futbolcu gözlemcilerin kararına bakar.. Büyük takıma karşı savaşmanın zerre önemi yoktur cünkü yönetim bunun farkında takarlar peşine gözlemciyi lig uzun maraton bakalım istikrar varmı ? her takıma karşı savaşıyor mu ? bu formayı kaldırır mı ? falan fıstık..

Bu yüzden her maçta mutlaka bazı isimleri beğeniriz, önemli olan istikrar..

adamı alalım demedim zaten iyi oynadı dedim

kewell

bu adam bu takımda sürekli oynamalı...

ÖLÜSÜ YETER ÖLÜSÜ...

kewella nonda girersek sen bir tane ben bir tane atarız demişler:)

Elano hayal kırıklığına uğratıyor beni.ama hazır olmamasına bağlıyorum bunu tabiki.

Bir laf var bilmem hatırlar mısın..

"Aslan besliyorsan yediğine bakmayacaksın.." çok anlamlı..

ligin başındayız daha çok maç oynayacak bu formayla inş.. Ancak yarın birgün panatinaikos maçında efsane bi vuruşla takımı zirveye taşır ertesi gün manşet düşer tüm dünya.. Büyük oyuncu büyük maçlarda belli olur.

Orta sahamız inanılmaz kötüydü Mustafa Sarp ve Mehmet Topal çok büyük hayal kırıklığına uğradım bu iki oyuncuda...

aydınada ayrı bir parantez açmak lazım ardadan sonra en yetenekli türk futbolcu bence çokda yakışıklı aslanım benim.

genç kızların yeni gözdesi olmaya aday ardaya rakip geliyor :D

Takım kötüydü, oruç mu tuttular noldu. Tabi Ankaraspor da iyiydi fenerede böyle oynarlar umuyoruz tabi Rijkaard ve rakip antrenörün geçmiş de ki rekabeti :) :P topal, balta, sarp ismi gibiydi, sabri kahvece ölülerine kadar sevgi kelimeleriyle kulakları çınladı en sonun da arkadan abinin biri yanmak uğruna allahına da sövdü tam oldu. Kötü oyunla maçı kazandık bir daha olmamasını diliyoruz.

Geri
Üst Alt