TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Bu Rodop'u varya..:( Ben bu kadar saçma sorular görmedim..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Kewell in ilk golünde Nonda nın mutluluğuna dikkat etmek lazım. Ben dahil pek çoğumuz yaşlı gitsin diye düşünüyoruz ama adam oynadığı her maçta savunmayı altüst ediyor. Ayrıca yedek kalınca küsmüyor. Görev verilince çıkıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ve benim için en önemlisi başkası bile gol atsa sanki kendisi gol atmış kadar çok seviniyor takımı için. İnşallah formu hep böyle devam eder bizide mutlu eder.

ilk yarıda senecky elanonun şutunu son anda kornere çelmeseydi çok daha rahat oynayabilirdik bu maçta,önemli olan 3 puan almaktı milli araya takımın kafası rahat giricek

433320090831225831580gs.jpg

Tebrikler ASLANLAR.Bu kadronun mükemmelliği burda yedek yok nöbet değişimi var helal Rijkaard ve ekibi...

Keıta çıkarken yedek klubesinde Rijkaarda tepki verdi sanki

Yok ya bana öyle gelmiştir

Bende gördüm, ama Rijkaarda degildi o tepki.

Kendisine kizdi... cünkü cikmazdan önceki pozisyonda daha iyi sut atabilirdi.

Ertelenmedi dimi Besiktas maci?

Kulübenin ne kadar değerli olduğunun ispatıdır bu maç. Yedeklerin ne kadar kaliteli olduğunun göstergesidir. Galatasaray Futbol takımının olması gerektiğidir.

Tebrikler Aslanlar.

Maçı izleyemedim, özeti de . . Nasıldık renkdaşlar ?

Golden sonra yedek kulübesi özellikle Keita' nın sevinci de güzeldi İliç' in Şaban'ın golünden sonra ki sevinç geldi aklıma :D

evet iyi oynamadık neden çünkü ayhan ın yokluğundan

mehmet ayhan gibi dikine oynayamadı yan ve geri paslarla yıldız oyuncuları oyuna veya pozisyona sokamazsın

elimizde bunu en iyi yapan ayhan

dikine oynaNmadığın sürece yıldız oyunculardan verim alınamaz

bunu aşacak teknik heyete ve oyuncu kadrosuna sahibiz :cool:

artı olarak oyuna giren oyuncuların kaderimizi belirlemesi iyi oldu as ve yedek oyuncu kavramının olmadığını gösterdi + motivasyon

elano,keita , baros başta olmak üzere atılan gollere nasıl sevindiklerini görmek +takım ruhudur :cool:

3 puanı aldık en güzeli puan kaybımızı dört gözle bekleyen eziklere + kapak

aşkımsın GALATASARAY :cool:

Geri
Üst Alt