TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Ayhan ilk 11 in bankosu. Bunu bilir bunu soyliyorum. Ancak Linderoth yedek brakirdi onu ama o nerde... Elano Ayhanin yerine alindi saniyordum ama gordugum kadariyla ya forvet yada forvet arkasi oyniyor bizde. Valla anlamiyorum nerde oynatmayi calisiyor Rijkaard Elanoyu. Man.City de ön libero mevkide bile super oyniyordu nitekim. Mustafanin önünde sagda Elano, Solda Arda yi bekliyordum...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Şimdi nöbet zamanı bu galibiyetin üstüne bi transfer açıklanırsa ne güzel olur. :)

Ayhan her zaman yan ve geri pas yapmıyor, sarp ismi gibi sarp topal da topallıyor arada ama Ayhan hem takım kötü olmadıkça, formsuz olmadıkça sorunsuz oynuyor. Olumlu pas, oyuna kurma, topu sürme vs.. Ayhan'ı da beğenmiyorsanız çüşş artık.

Angutlar ufuk Galatasaray'da Aykut Ercetin Manisa'da diye bi topic acimislar

Aslı var midir ?

Nonda'nın toplamda 6.golü ve sadece 2 kez ilk 11 de oynadı :)

Ne Topal ne de Sarp Ayhan'ı kesebilir. Ayhan olmadığı zaman ne kadar zorlandığımızı gördük.

Hasan inceden giydiriyor gene Kanaltürk' te.

Ayhan her zaman yan ve geri pas yapmıyor, sarp ismi gibi sarp topal da topallıyor arada ama Ayhan hem takım kötü olmadıkça, formsuz olmadıkça sorunsuz oynuyor. Olumlu pas, oyuna kurma, topu sürme vs.. Ayhan'ı da beğenmiyorsanız çüşş artık.

Aynen.

bu maçın fazla izleyemedim ama talin maçında gözlemlediğim kadarıyla mehmet topal topu sağbekten alıp solbeke ya da sağ stoperden sol stopere atıyo

hadi defans top çıkaramıyo ama topu defanstan alıp derin yerden derin pas atabilecek bi adamımız yok

bu eksiği ancak ayhan kapatabilir belki biraz barış ama mehmet veya mustafadan sadece birisi seçilmeli yanyana olmuyo

mehmet veya sarptan birisi yanına ayhan barış ya da linderoth dan birisi

ofansif ortasaha olarak şuan arda elanodan daha verimli elano forvete çok yakın oynuyo...

Erman ...... kewen golüne babamda atardı diyor senin şimdi ...açtırcak ağzımı Ramazan Ramazan

Nonda'nın toplamda 6.golü ve sadece 2 kez ilk 11 de oynadı :)

Unutmamak lazım ki bir futbolcunun ilk 11 veya yedek anlamında tartışılmaması lazım.Hele hele bu sene Galatasaray'ımızda yedek diye bir tarifi kabul edemiyorum sadece nöbetleşmek var ve bu kadroda da nöbet değişimi sürekli oluyor.Önemli olan sen hazır ol ve hazır olduğunda sana ihtiyaç duyulduğunda kendini göster.Başındaki adam ADALETLİ VE BU İŞİN PROFÖSÖRÜ...

Ayhan'ın en sevdiğim yönü, 6 yıldır bir Arif bir Ergün bir Hasan bir Hakan gibi geriden gelip forma aşkıyla takıma abilik yapıyor yılmıyor, pes etmiyor en büyük özelliği rakibi hep yıpratıyor. Kolay kolay oyundan düşmeyen bir futbolcu hele birde günündeyse susalım.. Onu bize rakipler anlatsın..

Hasan Şaş

Emre küçüklüğünden beri fenerli, biz konuşmuştuk gibi bi şey dedi :) alakasız ama.

şimdi baroşa çatoyo baroşa atmış kendini baroşta

Simdi Erman Endere fIrca AtIyor.:D

2 önlibero ile oynuyorsak birisi mutlaka cok kosan ve dikine oynayan bir önlibero olmasi gerekir.Bu kriterlere suanda en uygun futbolcumuz Ayhan´dir..Bugün 2 tane cok pres yapmayan sadece pas yapmaya calisan önlibero ile oynadik ki, basarili olmadigimizi gördük..

Ayhan yaptigi pres ile rakibini boguyor ve cok top kapiyor.Topal ve Sarp böyle futbolcular degil.Bugün Sarp veya Topal´in yerine Baris Özbek ile baslasaydik daha baskili olabilirdik diye düsünüyorum..

Erman bu gece cok komik!

Cok sinirli, habire bagiriyor :D :D :D

REklama girdiler sakinlestirici vermek icin :D

Böyle 5 para etmez adamların yorumlarını dinleyip gaza gelmeyin

Haldunla bir röportaj olur diye bekliyorum yoksa izlencek yorumcu yok rıdvan belli ermen zaten trtnin program güzel oda pazar günü yoksa bu dallamaları izlemem hadi trt al şu ihaleyi hem dolandırıcı dağan hemde digitürk kapak olsun:D

Geri
Üst Alt