TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Ermana bak, Kewell ın golünü babasıda atarmış..

Bunu tutup Kewell'a vermek lazım, o da tutar Nonda ya verir onda 30cm.. :ka19:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Ayhan akman...

senin babanı:D

Erman ankaralıya ondan :D napsın Nonda köklemiş :D

Özet var mı ?

leo franco 6.5 = yan toplarda çıkmadı ama karsı karsıya pozısyonlarda cok etkılıydı

sabri 7 = sabriyi bugun çok beğendim.bazı paslarda yanlışlık yaptı ama çok diriydi çok güzel kademelere girdi defansta.

servet 7 = her zamanki bildiğiiz servet.yine müthişti.bi ara 90.dakıkada ileri çıktı rakip kaleciye yağtığı pres görülmeye değerdi

emre aşık 6.5 = birkaç zamanlama hatası dışında eksiksiz oynadı.servetle hava toplarını gayet başarıyla aldılar.ah bide doğru yerlere indirebilseler çok güzel olucatı.

hakan balta 6 = bildiğimiz standart hakan balta görüntüsündeydi.

m.topal 5 = beni tam anlamıyla şaşırttı özellikle ilk yarıda inanılmaz pas hataları yaptı.oyunu dikine kuramayışı eksi bir özellik olarak göze battı

m.sarp 5 = mustafa bugun kendısıne verılen gorevden dolayı iyi değildi gibi geldi bana.topalla beraber defansif olarak olmasından iki aynı tarz adam olmasından dolayı ortada kilitli kaldı ne defansa yardım edebildi nede hucuma.

keita 7 = ilk yarı tam anlamıyla darmaduma etti ankara sol tarafını.ilkyarının tartısmasız en iyisiydi.

elano 4 = bazı ark.lar fıkrıme katılmayabılır ama ben yınede soluyorum geldıgı ılk gun de solemıstım.beklentılerın cok cokuzagında kalıcak demıstım.bu gorusumun yıne arkasındayım.aşırta şutu dısında sahada gezdi durdu.sureklı top kayıpları benı çiileden cıakrttı.

arda 6.5 = kaptan ilk yarı solda oynadı.ortaya alısmıskı yerını yadırgadı vasatı aşamadı.ama ıkıncı yarı elano nun cıkmasıyla kendı yerıne gectı ve takımda onunla beraber kendıne geldı.yıne asıstını yaptı

baros 5 = barosa bi haller oluyor ! sürekli top ezi

KEWELL 7.5 = lordum oz büyücüm harry potter ım herbişseyim yine girdi yine attı golünü yine oynadı ah be kewell ım ahh senı su formayla gordum ya daha ne ısteyeyımkı !

nonda 7 = oyuna gırmesıyle takım canlandı cok guzel toplar sakladı golunude attı formu devam ederse barosu kesmesı muhtemel :

aydın 6.5 = yorulmus ankara defansına karsı ıkıncı yarıo oyuna gırıp guzel mucadele ettı asıst de yaptı

NOT = bu arada hani derler ya bazı futbolcular oyuna sonradan girerek katkıda bulunur diye..her zaman karsı cıkmısımdır bu görüşe ama galiba bu maçla bırlıkte bende kabullendım bu görüşü.zaten buna en iyi örnek manudan solskajer di heralde :)

Ermanı Nondaya verelim o verir ayarı

Nonda şu işi bu kadar acı vererek yapma. İnsan karşındaki.

Ermana Pulitzer Ödülünü verin.Hak Etti.:D

Hepsi yalan tek gerçek Leo Francoydu. Çıkış maçı olur bu maç zaten la liga dan bilen bilir bire bir de etkili, yan top zaafı yok taib saçma sapan goller yiyor her kaleci gibi :) 2. yarıda ki o iki hamle de ki tehlileyi iyi uzaklaştırdı bu pozisyonda De sanctis Olembe gibi olsu kayseri maçı o maşta kötüydük 0-0 bitmişti :D ulan hatıralar canlandı bu sene 5. mi olacaz gene :P :D

Maç tam bıçak sırtıydı. Kim atsa kazanacak görüntüsü var ki Galatasaray buldugu fırsatları dğerlendirdi. Kutlamak lazım.

KEWELL 7.5 = lordum oz büyücüm harry potter ım herbişseyim yine girdi yine attı golünü yine oynadı ah be kewell ım ahh senı su formayla gordum ya daha ne ısteyeyımkı !

Bunu okuduğumda Aysel geldi aklıma ama değilmiş :D

Hasan Sas suan Kanaltürkte Canli Yayinda...Ona Laf edenler Ona elleri kalkanlar insallah söylediklerinden dolayi utaniyorlardir...

Hasan Sas a birdefa daha asik oldum herlal sana Hasan Sas....Buda benim Metin Oktayim iste...!!!

ona yapilanlari hatirladikca Galatasaray Taraftarindan utaniyorum...aglayasim geliyor...

Hasan Sas diyorki: Febnerbahce bana 5 defa Teklif getirdi Galatasaray dan

3 Kati fazla Para ama Kabul etmedim....

Ahmet Cakar: Bugün olsa Kabul edermiydin..??

Hasan Sas: Hayir etmezdim

Ahmet Cakar: Neden..?

Hasan Sas cünki ben Galatasaray liyim....:o

Haydiii hep berabeeer Lincooooln Lincoooln Lincooooln Lincoooln....

Maç tam bıçak sırtıydı. Kim atsa kazanacak görüntüsü var ki Galatasaray buldugu fırsatları dğerlendirdi. Kutlamak lazım.

o aLttaKi fenerbahçe yazıSı neY kaRdeS?????

Ankara da Ali Sami Yen i aratmadık diye düşünüyorum..

Stad da çok güzel bi atmosfer vardı..

Biz Ankaralılar olarak GALATASARAY ımızı çok özlemişiz..

Nevizade Geceleri her yerde..

Peşindeyiz heryerde...

Ayrıca 30.saniye civarı Elano Allah için süper, teknik bir pas attı ama Arda çok iyi öldürdü pozisyonu maçın başında süper bir golle öne geçip, maçı kolay bitirebilirdik.

Geri
Üst Alt