TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

SIra Sekiztasa Gelmistir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Nonda gitmesin.

Sercan gelecekse bile.

beyler alakasi yok da benfica bu ara victoria setubala 8tane atmis :D

biz onlara 2tane atmamisdik ;)

Bu takımın forvet'i Nonda'dır.

Baros bu haliyle zor ilk 11'de oynar.

Rijkaard sinyalleri verdi yavaş , yavaş.

Ahmet Çakar: Bakinin kaleciye verdiği top geri pastı

+

Yüzde 95 gol olurdu

Ankara da Ali Sami Yen i aratmadık diye düşünüyorum..

Stad da çok güzel bi atmosfer vardı..

Biz Ankaralılar olarak GALATASARAY ımızı çok özlemişiz..

Nevizade Geceleri her yerde..

Peşindeyiz heryerde...

ankaralı renkdaşlar süperdiniz.yanımdaki 8taşlı arkadaş bile hayran kaldı taraftara.tebrikler.bu arada bu stadı tarihinde ilk vede tek full dolduran takım galatasarayımızdır heralde

Forumumuzdaki kurallar herkes için vardır ve hiçbir takıma kapalı değildir.Kurallara uyan herkes aramıza katılabilir...

cok kötü oynadık bugun buna ragmen kazandık..

elano fizik olarak hiç hazır degil hiçbirşey yapamadı.

arda, kewel oyuna girince asıl kimligini buldu ortaüçlünün yanına gecti kalsını gösterdi.

nondanın ölüsü bile iş yapar yaf.

aydın tam bir luis figo pası verdi macı rahatlattı.

kısa kısa özeti böyle bide orta sahada mustafa ile topal birlikte hiç olmuyor topu oyununa sokamıyoruz orda ahyan yada linde oynaması cok daha iyi olurdu ama onlarda yok.

Bu arada dikkatimi çekti Portekiz liginde Benfica 8-1 galip gelmiş :eek:

Ama Sami Yen de böyle bir skoru bu sene görecez gibime geliyor..

Bakalım bu hangi şanslı Anadolu takımına nasip olacak :D

az önce sordum tekrar soruyorum

kaç puan fark atarız size sene sonunda:kupa:

Hemen kacirmayin arkadasi:)Objektif yorum yaptigi sürece problem yok ki öyle yorumlar yapiyor simdilik..Ama burasi Galatasaray forumu..Cogu zaman Fener´e giydiriyoruz kardes haberin olsun..Kirilmaca darilmaca yok yani:D

Teşekkur ederim hassasiyetınız için. Ben de elimden geldigince objektif şekilde yorum yapmaya calısacagım.

Bugun maçı izledim. Herkes biraz tedırgın oldu ama galibiyetin er ya da gec gelecegi belliydi. Öyle de oldu. Bakalım ilk kim takılacak ? Haftaya bizim için zor deplasman Bursa, Galatasaray da sonucta bir derbye cıkacak.

Demekki kırılma noktalarından 1.si 5. hafta.

şimdi ancak eve gelebildim :)) Çok eğlendik maçta.

2 saat kala gittim kardeşimle ancak karaborsa dan 70 tl ye 2 maraton bilet aldık. SAtış yok sadece kale arkası satışı o da tanesi 40 tl !!!

Neyse 1. yarı adamlar ilk 25 dk çok etkili ve dikkatli oynadılar.ama ondan sonrakontrol tamamen GS ye geçti. ilk yarı 3 net fırsatı teptik 1 gol gelse sahada takım 5 lerim diye bağırıyor ama gol gelmedikçe sıkıntıya girdik. Senecky de inanılmaz 2 top çıkardı kesin gol diye kalktık.

2. yarı ise Ankaraspor 2 kontra dışında orta sahayı dahi geçemedi. erken gelse yine 4 den aşağı olmazdı ama 2-0 güzel ve net bir skor.

Şu bir gerçek Anadolu da sağlam basan ve kapanan takımlar duran top vs dışında kiliti açamazsan puan kaybın garanti gibi bişi oluyor.

Maç analizi olarak Rijkaard resmen oyunu okuyorş Elano fiziken çok eksik ve güçsüz 2 hafta kondisyon çalışması gerek. Baros ise istekli ama çok formsuz. dedik. 60 da alır mı 2 sini bir baktık hemen oyundalar oyun orada döndü arkadn da Solu yıpratan Takımın en iyis yorulan Keita yerine Dinamik Aydın ıda alınca Ankaraspor tamamen bitti. İleri gidecek gücü dahi kalmadı.

Sabri berbat oynuyor. H.Balta çok çok kötü. M.Topal inanılmaz kötü paslar attı şaşırıdk.

M.Sarp da alışılmışın dışında isteksizdi.

kısaca çok iiy oynamasak da iyi baskı kurup güzel 3 puan aldık.

Takımı tebrik ediyorum.

maçtan resimler ekliyorum.

Geri
Üst Alt