TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Sercan hakkında fikrini alsak bursada mı kalır yoksa sizemi:) gelir

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0 - 2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç

Bugün kötü oynamamızın sebebi Ayhan&Linderoth ikilisinin oynamamasına bağlıdır.Mehmet-Mustafa ikiside düz ön libero.Forvet ve defansın arasında bağlantıyı kuracak adam yoktu.Zaten bu yüzden hep uzun topla çıkmaya çalıştık.Ara ara etkili olduk,ondada Elano-Keita-Arda driblingle çıktı.Tabi uzun süreye yayamadılar.Şu çok net belli olduki Ayhan-Linderoth'un olmayaşı bu takımı çok etkilyecek.İnşallah Linderoth bir an önce iyileşir.Çünkü tüm sezon Ayhan'la yürütemeyiz.

ankaralı renkdaşlar süperdiniz.yanımdaki 8taşlı arkadaş bile hayran kaldı taraftara.tebrikler.bu arada bu stadı tarihinde ilk vede tek full dolduran takım galatasarayımızdır heralde

Daha burda ki gençler ve a.gücü maçlarını bekleyin sürprizlerimiz olacak inşallah ;)

az önce sordum tekrar soruyorum

kaç puan fark atarız size sene sonunda:kupa:

Bilsem hiç zevki kalmazdı dimi ligin :) Ama şu var ki bu sene ne siz ne biz 9 yenilgi 7 beraberlik gibi sonuclar almayız. Geçen sezon öyleydi de.

Hemen kacirmayin arkadasi:)Objektif yorum yaptigi sürece problem yok ki öyle yorumlar yapiyor simdilik..Ama burasi Galatasaray forumu..Cogu zaman Fener´e giydiriyoruz kardes haberin olsun..Kirilmaca darilmaca yok yani:D

Hamam giren terler demişler. Rakip forumda her zaman güzel şeyler duymayı beklemek de yanlış zaten. Ama burada örneğin Gökhan Gönül topiğine yazılan yorumlar hoşuma gitti. Demekki sen iyiysen herkes iyidir.

Bu maçın böyle zorlanarak bitmesi bir açıdan çok iyi oldu. Beşiktaş yenebilirim mantığıyla gelecek Ali Sami Yen'e. Bu bizim için büyük avantaj.

tebrik ediyorum bu üç puan gülizara gitsin nondadan merak ediyordu ya :)

atamadımmm atamadımmmm ah gulizar ah=)sırada bjk

Bazı maçları oyuncular kazanır bazı maçları hocaları,bu maçı Rijkaard kazandı.

Teşekkur ederim hassasiyetınız için. Ben de elimden geldigince objektif şekilde yorum yapmaya calısacagım.

Bugun maçı izledim. Herkes biraz tedırgın oldu ama galibiyetin er ya da gec gelecegi belliydi. Öyle de oldu. Bakalım ilk kim takılacak ? Haftaya bizim için zor deplasman Bursa, Galatasaray da sonucta bir derbye cıkacak.

Demekki kırılma noktalarından 1.si 5. hafta.

Bilsem hiç zevki kalmazdı dimi ligin :) Ama şu var ki bu sene ne siz ne biz 9 yenilgi 7 beraberlik gibi sonuclar almayız. Geçen sezon öyleydi de.

Hamam giren terler demişler. Rakip forumda her zaman güzel şeyler duymayı beklemek de yanlış zaten. Ama burada örneğin Gökhan Gönül topiğine yazılan yorumlar hoşuma gitti. Demekki sen iyiysen herkes iyidir.

Kardeş öncelikle tebrik ederim türk futbolunun senin gibi futbolseverlere ihtiyacı var benim hep bir düşüncemvardır 3 büyüklerin ortak buluşma noktası olaan birr forum açmak ama cesaret edemiyorum o yükü kaldraacak moderatör bile bulmaz zor olur

Sercan transferinde de fikrini merak ediyoruz

Kötü oynadığımız bir sırada kornerden gol atmamız çok iyi oldu. Geçmiş yıllarda en büyük eksiğimiz buydu, artık duran toplarda daha etkiliyiz.

Öncelikle pek iyi oynamadığımız aşikardı. Tam baskıyı kurduğumuz anda gelicek olan goller Senecky'nin mükemmel kurtarışlarına takıldı. Ankaraspor Baki'den kurtulursa taş gibi takım olur.Gerçi oyuncuları gidecek deniliyor, bilmiyorum.. Elano ve Baros malesef tek kelimeyle kötülerdi.Özellikle Baros'un silkinmesi gerek, ne oldu bu adama anlamıyorum.. Takımdaki favori adamım oyuna girdiğinde bir gol atıcağını hissettim. Leeds günlerinde de atardı buna benzer goller, attı gene.Olympiakos'a da atmıştı, yeni açık tarafındaki kaleye Lincoln'un ortasında. Attı gene, koçum benim..

Nonda ise tipik bitirici vuruşu yaptı.Hala ne kadar bitirici olduğunu yazmıştım zaten kaç kere, gönderilmesine çok karşıydım. İyi ki hala burda anakonda :). Sonuçta beklediğim gibi az gollü bir galibiyet oldu.Bu adamlara 4-5 atamayacağımız belliydi.Umarım kadrolarını bozmazlar da sekiztaş ve f5 gibi cacık takımları evlerinde yenerler.

Röber: "G. Saray fırsatları değerlendirdi"

Ankaraspor Teknik Direktörü Jürgen Röber de Galatasaray'a karşı şanssız bir yenilgi aldıklarını söyledi. Röber, şöyle konuştu:

"Şanssızlığımız, golün maçın sonuna doğru gelmesi. Bizim için de fırsatlar vardı, ancak değerlendiremedik. Sonuçta Galatasaray'a karşı oynadık. Ben takımımızdan genel anlamda memnunum. İstediğim çok şeyi sahaya yansıttılar. Galatasaray'ın gücü belli. Bizim için üzücü olan duran toptan gol yememiz. Tabii Galatasaray'a karşı oynadığımızda fırsatları değerlendirmek gerekiyor. Biz değerlendiremedik. Galatasaray fırsatları değerlendirdi. Ben takımın çalışmasından çok memnunum. Çok koşup, mücadele ettiler. Sonuna doğru yoruldular."

Takımdan gidecek futbolcular ilgili bir soruya da Röber, "Önceden bunu değerlendirmek gerekirdi. Bu, yönetimle benim aramda. Transfer sezonu bitene dek transfer olabilir" diye yanıt verdi.

01.09.2009

Kaynak : AA

Anca rakibin oyununu boz zaten! futbol adına güzellikler gostereyim diyen bir mantalite yok ankarasporda! belki de bizimle oynadıkalrı içindir...

Maçın İlk yarısı gerçekten Kilitlenmişti..sanırım bizim oyuncularımızda konsantre eksikliği vardı,Elano ve Baros gerçekten etkisizdiler,maçın ikinci devresinde yapılan taktiksel hamleler ve oyuncu değişiklikleri galibiyeti getirdi.Ankarasporda çok koştu ve maçın 65.dakikasında yoruldular.bizim takım geçen sene 60 dan sonra çöküyordu sanırım bu sene öyle olmayacak.Ayhan için ayrı parantez açmak isterim bugün onun eksikliğini çok hissettik..acilen takıma dönmesi lazım.Galibiyetten dolayı çok mutluyum İnşallah 2 hafta sonra beşiktaşıda yenerek yolumuza devam ederiz.

Sercan transferinde de fikrini merak ediyoruz

Sercan iyi futbolcu ancak 8 milyon Euro+Wederson + Satıştan %30 pay + Wedersonun Bursadaki ücreti etmez. ( Her ne kadar para bizim cebımızden cıkmıyor gibi görünse de bu kulüpler bizim. Bu gidiş iyi değil.)

Mehmet Topuz da etmezdi. İsmail Köybaşı da, Tabata da. Zamanında Galatasaray'ın Samsundan aldıgı Serkan, Denizliden aldığı Bülent gibi oyunculara da böyle yuksek fıyatlar verdıgını biliyoruz.

Bu Türk futbolunun bir ayıbıdır bana göre.

Brezilya milli takımında oynayan Elano 7 mılyon Euro, Andre Santos 5 mılyon Euro ama bizim Topuzlar, Sercanlar, Köybaşılar 8-9 milyon Euro.

El insaf.

Bence bunun 2 sebebi var. Biri 3 Büyüklerin saha dışı rekabeti. Digeri yabancı kontenjanındaki sınırlama.

Rekabet illaki olacak ancak sırf rakibim almasın dıye bu kadar para vermek yanlış.

yabancı kontenjanı kaldırılırsa bu Türk futbolcular bu kadar eder mi? Türk futbolu gercekten yok olur mu?

Gidip Afrikanın balta girmemiş ormanlarından futbolcu bakmıyoruz, Brezilya milli takımından oyuncu getırıyoruz daha ucuz.

Ama belkide Anadolu kulüpleri de bu sayede ayakta kalsın dıye kimse durumu değiştirmek ıstemıyordur kimbilir ?

Gollerden sonra artik bi gülümse baskanim yahu :)

O hal ne öyle...

Maçı Rijkaard mı kazandırdı?? bence Rijkaard hatalarından geçte olsa dönerek maçı kazandık...

Her duran topta artık heycanlanıyorum bu yüzden seviyorum bu ekibi!!!

Maçı Rijkaard mı kazandırdı?? bence Rijkaard hatalarından geçte olsa dönerek maçı kazandık...

Her duran topta artık heycanlanıyorum bu yüzden seviyorum bu ekibi!!!

Bence Topal-Sarp yan yana pek iyi gorunmedi.

Yinede

"Rijkaard futbolu benden iyi biliyor"

Ayrica takim genel olarak yeterince motive olmamisti, gününde degildi.

( motive falan derken Arda mesala 16:30 de uyanmis bugun, butun gun uyumus :o)

Rijkaardin dedigi gibi;

Birazcık taktiksel disiplinden uzaklaştık ve istediğimizi yapamadık

Olur boyle seyler. Onemli olan kazanmakti.

Hic degilse Kus takim gibi yan hakemlerle almadik maci.

Onlar 3 haftadir yan hakemlerle 3 puan topluyor...

Her seferinde de berbat oyniyor.

Geri
Üst Alt