TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

bu maç bizim kaçarı yok. No Way Out

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Valla bizi kahveye talip edenler utansın bi kere,bunu söyleyelim.

Tribün showları merakla bekliyorum çok güzel olacağını düşünüyorum.

Ve iddaa'da üst verdim hadi Cimbom'um :):):):).+7 olsun :).

Baros'dan patlama bekliyorum! maçın yıldızı baros ve keita olur...

Arkadaşlarla feci dalga geçtim,umarım sürpriz bir sonuç olmaz :D Yoksa feci rezil olacağız :o

Heyecanlanmaya başladım.1 - 0 olsun bizim olsun.:)

Arkadaşlarla feci dalga geçtim,umarım sürpriz bir sonuç olmaz :D Yoksa feci rezil olacağız :o

Onu arkadaşlarınla dalga geçmeden önce düşünsen daha iyi olmaz mı Soykut?

Beklentiye girmek kötüdür, istediğin sonuç gerçekleşmezse bu defa takıma sayıp dökmeye başlarsın.

En iyisi sağduyu, beklentiyi yüksek tutmamak, sonuç ne olursa olsun takımını desteklemek ve takım yenilse bile ortalığı yakıp yıkmamak. ;)

Maç öncesi analiz başlıkları;

* Galatasaray ile Beşiktaş Arasında Lig Tarihinde 100 Maç Oynandı.

* Lig Tarihi Boyunca 5.Haftalarda Oynanan 4 Maçın 3 Tanesi Berabere Bitti.

* Galatasaray Lig Tarihinde Sadece 2 Kez İlk 5 Haftada 5 Galibiyet Almıştı.

* Beşiktaş Süper Lig’de Deplasmanda En Son Galatasaray’a Kaybetmişti.

* Galatasaray Geçen Sezona Göre %50 Fazla Puan Topladı, Beşiktaş İse 4 Puan Geriledi.

* Süper Lig’de Bu Sezon En Az Kart Gören İki Takım Beşiktaş ve Galatasaray Oldu.

* Beşiktaş’ın Bu Sezon Süper Lig’de Tüm Gollerini Yabancı Oyuncuları Attı.

* Galatasaray Süper Lig'de Bu Sezon En Çok Korner Atan Takım Oldu.

* Süper Lig'in İlk 4 Haftasında Beşiktaş Savunmasıyla, Galatasaray Sonuca Gitmesiyle Öne Çıktı.

* Beşiktaş, Bu Sezon Oynadığı 5 Resmi Maçın da İlk Yarısını Beraberlikle Bitirdi.

* Galatasaray Bu Sezon Oynadığı Tüm Resmi Maçlarda Gol Attı.​

Not: Kaynak: "futbolstats" olup, GSCimbom bir "futbolstats" üyesidir.

Benim bu maçtan ter korkum; Bu kadar favori olmamız,İnşallah güzel bir şekilde galip geliriz..

Onu arkadaşlarınla dalga geçmeden önce düşünsen daha iyi olmaz mı Soykut?

Beklentiye girmek kötüdür, istediğin sonuç gerçekleşmezse bu defa takıma sayıp dökmeye başlarsın.

En iyisi sağduyu, beklentiyi yüksek tutmamak, sonuç ne olursa olsun takımını desteklemek ve takım yenilse bile ortalığı yakıp yıkmamak. ;)

Abi tarihi fark yesekte ben takımıma ne söverim,ne desteklemekten vazgeçerim,ne de ortalığı yakıp yıkarım.Bunu yapacak en son kişilerden biri olduğuma inanıyorum. :) Zaten fark atacağımıza dair bi inancım da yok,ki çok zor bir maç olacak bizim için.

Dalga geçmekten kastım laf dalaşına girmek,arkadaşlarım takıma,taraftara falan sövmekten girip maçı kesin alacaklarına kadar girince bende kendimi tutamayıp söyledim bişiyler.Fark atarız falan da demedim ama taraftarımı savundum,maçı bizim alacağımızı söyledim.Keita-İbrahim muhabbetine girdik :o

Gol olur :D

NTVSpor'da birazdan (14.15'te) Derbi programı başlıyor..

ZOR MAÇ 5 olur

İşin kötü yanı yoğun yağış olduğu zaman uydular kitleniyor. Maçı izlyememe durumumuz var.

Zor da olsa alırız gibi geliyor.

Heyecan bastı :D

zaman gecmek bilmiyor:D

bu maç ertelenir

Bende geçiyor Allah'a Şükür 12 ye kadar uyuyunca. :)

Bende bukadar favori olmaktan korkuyorum..

Biz Beşiktaş'a 9 atmışız.NTVspor dedi:D9taş.

Geri
Üst Alt