TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Geçen sene Asyde 4-2 kazandıgımız maçta yagmur altında oynanmıştı

Dogru mu hatırlıyorum?

Evet aynı durumdaydık hatta favori gösteriliyorduk bugünkü gibi. Beşiktaş yenilirse çok arkada kalacaktı. Ama o gün şans faktörü yanımızdaydı. Bugün de şans yanımızda olursa aynı durum olur. Olmazsa hava nın durumu maçta aleyhimize dönebilir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Sakatlık kaza bela verme yarabbi :D

Bazi arkadaslar ucmus. Hee gecen senede Edu kendi kalesine atiyordu, ama hatirladigim kadariyla bize gelip gol atmisti. Simdide Ibrahime takiliyor. Hee benimde begenmedigim bir futbolcu, ama belli olmaz sans bu.

Off zaman geçmiyor :)

2 hafta oldu takımı izlemeyeli..

Bazi arkadaslar ucmus. Hee gecen senede Edu kendi kalesine atiyordu, ama hatirladigim kadariyla bize gelip gol atmisti. Simdide Ibrahime takiliyor. Hee benimde begenmedigim bir futbolcu, ama belli olmaz sans bu.

Onlarda Sabriye takılıyor

Bir bakmışızki Sabri 30 metreden topu doksana göndermiş:D

Şans bu:D

Daha uzun ve guzel yorumlar yapsana renkdas,dikkatimi cekti sadece,kizma :)

Evet forum seviyesi için bu tür uyarılar yapalım ve bu tür uyarılara alınmayalım lütfen.

Hedefimiz sizler için daha seviyeli bir GSC.

yogun yagis varmis su anda

Ligtv'de son 9 yılın tekrarını izledim.Hemen her zaman oynayan biz olmuşuz kazanan onlar.Sadece şampiyonluk maçlarında daha etkili olmuşlar o kadar.Yine biz oynarız ve büyük ihtimalle biz kazanırız.

Yalnız bu maçı iyi oynayarak kazanırsak Fenerlilerin etekleri tutulacak.Çünkü bahaneleri kalmıyor.(Hani kendileri Real Madrid,Barcelona gibi devlerle maç yapıp galibiyet almış,biz ise köy takımları ile yapmışız ya)

ben anlamadım bu köybaşına o kadar para verdiler adam yine 11 de yok akıllı işi değil valla:D

Bu Beşiktaş'ı ezelim istiyorum artık bu yazılanlardan sonra...

Gel 21. 00 gel !

Sanılanın aksine bu maçın çok zor geçiceği düşüncesindeyim.Ayhanın olmaması bizim için eksi! ayrıca milli maçlar dolayısıyla yorgunuz.Elano'da büyük ihtimalle ilk 11'de başlayamayacak.Havanın yağmurlu olmasıda kötü! Beşiktaş ise her ne kadar bu maça kadar kötü bir performans göstersede bu maçı çıkış yapmak için son şansları olarak görüyorlar.Tabatanın kadrolarına katılması avantaj! dalga geçilcek bir takım değiller bence! tabata,nihat,holosko,tello,bobo,nobre değerli oyuncular...Sonuç olarak 1-0 olsun bizim olsun diyorum...

anakonda hakanin pesine düstü, galatasaray-beşiktaş, keita vs. üzülmez (+18)

Etiketlerde iyiymiş.:D

Biz bunlara art arda takınca liverpool'u bile unutacaklar.. :D

Geri
Üst Alt