TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Ben hala bu kadronun çıkmasını istiyorum.

-------Leo Franco--------

UğurU-Emre--Servet-HakanB

--------Sarp---------------

----Elano----Arda----------

Keira---Baros------Kewell--

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Ben hala bu kadronun çıkmasını istiyorum.

-------Leo Franco--------

UğurU-Emre--Servet-HakanB

--------Sarp---------------

----Elano----Arda----------

Keira---Baros------Kewell--

Elano yedek beklesin bana göre.Bu maçta Kewell'a ihtiyacımız daha fazla var.2 önliberomuz yine Sarp ile Ayhan veya Topal olur.

Bu ezikoglu ezik kuslarin Aydin´i bilerek sakatlamalari tüm moralimi bozdu...

Ulan size fark atmak farz oldu..Insallah bi aksilik daha yasamayiz..

Yorgun da olsak, yürüyecek halimiz de kalmasa sizi bitirecegiz...

Sonra Manu size 9 tane atacak ve Denizli postalanacak...Sonra da bütün sene prestij maclari oynarsiniz INSALLAH

Mustafa denizli taktik aciklamami yapiyor bilmiyorum ama eger blöf degilse Besiktasin durumu cok kötü.

Son gelen bilgiler nobrenin ve bobonun yetisemicegi gene rüstü ve yusufun oynama sanslarininda cok az oldugu yönünde batuhan 104-105 kiloda imis...

Besiktasin etkili ayagi tellonunda ülkesinin takiminda mac yaptiktan sonra Türkiyeye gelicek olmasi bizdeki elano gibi onu cok yorgun birakicaktir,bildigim kadariyla tello ile elano es zamanli gelicek.

Mustafa hoca cok kurt bir hoca böyle cok sakatiz v.s deyip taktik olarak bir hazirlik olabilir,egerki dogruysa besiktasin kadro derinligi iyi olmadigindan bizim karsimizda paramparca olabilirler.

----------------Hakan------------------

Erhan----Sivok ----Ferrari------Ibrahim (ismail)

Ugur-------Fink------Ernst-------??? ''Tello''

--------Holosko----Nihat-----------

Besiktasin 4-3-3 veya 4-2-2-2 oynadigini biliyoruz,fakat benim tahminim bu macta 4-4-2 tabata oynarsa 4-3-1-2 sekline dönebilecegi yönünde.

Mustafa hoca tabata konusunda'da cogu arkadasi burda degil ve oyuncu dili konusunda sorunumuz var bana görede tabata cok büyük risk olur arkadaslarini hic tanimiyor,cok büyük hata olabilir....

Nihatin sakatligi bulunmakta bosna macinda oynicak mi,oynarsa hafta sonu nihatta oynamiyabilir.

Zaten acik ara favori oldugumuz macta ben besiktasin kati savunma ve 60-70 dakika oyunu kitlicegini düsünüyorum,golü erken bulursak farka gideriz atamazsak 50-60 -70 gol ve golleri bulup 2-3 lü bir net skorla besiktasi ugurlariz.

Ulusal takimda bir cok oyuncumuz oynamasina ragmen en iyi antreman mac oldugunu düsünüyorum ve oyuncularimiz formunu kaybetmedigini düsünüyorum,elano disinda sanirim sakatlik olmazsa tüm oyuncularimizi kullaniriz,elanoyu hic kullanmicagimizi düsünüyorum.

Turkcell Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak Galatasaray – Beşiktaş karşılaşması gün geçtikçe yaklaşırken sarı-kırmızılı ekipte de taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor.

Milli Takım’ın Estonya ile oynadığı 2010 Dünya Kupası Grup eleme maçında sakatlanan Gökhan Zan’ın Beşiktaş’a karşı forma giyemeyeceği daha önce kesinleşmişti. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın Gökhan Zan’ın yerine tecrübeli futbolcu Emre Aşık’a görev vermesi bekleniyor.

Sakatlıktan kurtulan ve Beşiktaş karşısında oynayabilecek duruma gelen Ayhan’ın ise Rijkaard’ın kadroda düşündüğü isimlerden birisi olduğu ve maç gününe kadar göstereceği gelişime bağlı olarak ilk 11’de yer bulabileceği öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

ekrem----Sivok ----Ferrari------üzülmez

-----------Fink------Ernst------------

---Nihat-----Tabata-------Tello----

--------------Nobre----------------

böle çıkacaklar emin olun ;)

ekrem----Sivok ----Ferrari------üzülmez

-----------Fink------Ernst------------

---Nihat-----Tabata-------Tello----

--------------Nobre----------------

böle çıkacaklar emin olun ;)

Nasıl çıkacaklar bilmem ama arda ne tarafa geçerse oraya iki kişi kayar ona eminim.

Bu maçta Baros oynamalı kendi sahamızdyız kazanmamız lazım baskı yapıyoruz

İnönüde ise Nonda ileride top tutmamız gereken bir maç

Nonda Barostan çok daha kalıteli bence ama bu maçta Baros;)

-----------M.Sarp---M.TopaL---------

Keita---------------------------Arda--

---------------eLano-------------------

---------------Baros-------------------

Bjk'nin bu Formsuz ve gol yollarında sıkıntı yaşadıgı dönemde vurur geçeriz :cool:

Aksilik gol yemekte biraz problemleri var :rolleyes:

ama oLsun 0.5 oLsun bizim oLsun !

5... olmazsa 4 olur. Gol yemeyiz sanırım. Gelemeyecekler ki gol atsınlar.

-----------M.Sarp---M.TopaL---------

Keita---------------------------Arda--

---------------eLano-------------------

---------------Baros-------------------

Bjk'nin bu Formsuz ve gol yollarında sıkıntı yaşadıgı dönemde vurur geçeriz :cool:

Aksilik gol yemekte biraz problemleri var :rolleyes:

ama oLsun 0.5 oLsun bizim oLsun !

Ankaraspor maçında o düzende oynadık orta sahamız berbattı.

Ayhan'ın yetişeceğini duydum Topal - Ayhan veya Sarp - Ayhan ikilisi daha uygundur orta saha için. Zira Ayhan ve Sarp ikiside defansif ön libero şeklinde top kullanma becerileri yok. Dirençli bir orta saha olur ama hücum anlamında pek katkı sağlayamaz. Ayhan oyunu çift yönlü oynayabilir ve bu takımda Tobi iyileşmedikçe mutlaka yer almalıdır.

Biz Beşiktaş'ı her türlü yeneriz.Ama iyi oyuncularımız filan var diye değil.

Onlar Tabata'yı 8 milyona alıp bizim maça kurtarıcı olarak çıkartıyorlar.

Ama biz Elano'yu 7 milyona alıp oynamasa da olur diyoruz.İşte bu fark bize o maçı aldıracak en önemli faktörlerden biri.

Bjk yi geçersek inşallah geçeriz 10. haftaya kadar kayıpsız gideriz

Leo Franco

Sabri

Emre Güngör

Servet

Hakan

Mustafa Sarp

Ayhan

Arda Turan

Serdar Eylik

Kader Keita

Milan Baros

-----------