TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Övünülen Beşiktaş defansı ümit millilerden 4 yedi:) Anadolu takımlarına karşı 7 tane defansif adamla ben de çıksam ben de gol yemem:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

burda fenerbahceli üye bile var.gel adam gibi tanıt kendini tartışırız derbiyi.ama kendini galatasaraylı gösterme.beşiktaşlıyım dersin yazarsın kimse beşiktaşlısın diye seni terslemez.

burası forza değil burda seviye denen bişey var.forzadaki mallar gibiler yok burda.forzada 80 taşındaki ömer üründüle bile küfür yazarlar burda aziz yıldırıma bile küfür eden çıkmaz

Sen hangi dünya futbolunda gördün defansların yüzde 90 nının ağır olduğunu ilk kez senden duyuyorum (bjk nin defansında hangisi ağır söylermisin toraman mı ekrem mi ibrahim üzülmez mi sivok mu ferrari mi )

sabri hızlı ama asla bir sağ bek olamaz gerçi hoş galatasarayımızın futbolcusuda olamaz ya neyse

servet e kalıbına göre hızlı diyorsan asıl sen gs li değilsin Shevchenko yu ne çabuk unuttun gökhanın oynamaması bizim adımıza bir artı

sen bobo ya yavaş diyorsan objektif değilsin demektir

herkes şunu bilsinki ben Galatasaylıyım

Toraman,Ferrari,Sivok ağır adamlar.Şu ana kadar Kahe,Veysel,Beto gibi yavaş adamlarla oynadıkları için sorun olmadı.Baros'a karşı görürsün nasıl dağılacaklar.Sabri Rıjkaard'la müthiş bir ivme yakaladı.Son 3 maçtır çok iyi oynuyor.Herkesin yanlış bildiği olayı sen tekrar dile getirmişsin.Galatasaray'lı olsaydın Servet'i dinlerdin.O gün Daum Milan'a karşı 3lü savunma yapıyordu ve Servet'in adamı Gilardinho'ydu.Shevshencko'yu kaçıran o değildi yani.Belkide Premier League en yavaş futbolcusu olan Carragher (Ve birde o gün 32 yaşındaydı,Bobo 23) Bobo'yu gelip 50m den yakalıyordu.Ayrıca bana Bobo'nun bir tane driblingle attığı gol göstersene şöyle 100m falan dribling yapıp attığı gol?

Üzülme Kazim´im...Fazla canini acitmayacagiz:)

Üzülme Kazim´im...Fazla canini acitmayacagiz:)

Yok acıtalım hakediyo. Özellikle Keita bu konuda oldukça işe yarayacaktır. Olmadı Nonda'yı oynatalım ne dersin Kazım biz 10. haftaya saklayalım diyorduk ama:o

Sen ne bicim Galatasaray´lisin da hakem faktörü avantajimiz olur diyorsun?

Kafan iyi mi cocugum senin? Cok havalarda ucma..Defansimiz agirsa agir, en azindan MIlli Takimimizin defansi..Senin defansini Cumartesi ve Sali izleyecegiz:)

Senin Holoskon 1 gol atar, Baros 2 tane cakar,Keita Ibrahim´in futbol hayatini bitirir üstüne 2 tane cakar, Elano´da Bonus olarak frikigi cakar 5 olur...

Sen bunlari neyinle durduracaksin acaba?Konusurken düsünerek konus..

Besiktas´i bu sene ipleyen yok..Kiskanip Galatasaray forumunda takiliyorsun, kendi capsizliginda ortaligi karistirmak istiyorsun..Yürü git

Hakem faktörü çok önemli bir avantaj ve son senelerde bunu bjk ye karşı hep kullanıyoruz ve yine avantaj olursada bal kaymak olur diye dedim mesela Cüneyt Çakır'ı bu maça vermeleri bizim için avantaj olmazmı adam her maç bizi kollamıyormu özellikle derbilerde ezik maçını hatırlasana kaç tane kırmızı çıkardı geçen seneyi hatırla 2 penaltı bir kırmızı sence bunlar avantaj değilmidir galibiyete giden her yol mübahtır

ben seni muhatap alıp insan gibi cevap yazdım sendende bu tarz cevplar beklerim yukarıdaki yazın gibi değil

dk 70 gibi nonda oyuna girer inş yorgun defansa karşı nonda kobrayı salarsa fena.Gol atabilir Nonda 70den sonra girerse

3 avans versek bile bu maçı alamaz beşiktaş.

Hakem faktörü çok önemli bir avantaj ve son senelerde bunu bjk ye karşı hep kullanıyoruz ve yine avantaj olursada bal kaymak olur diye dedim mesela Cüneyt Çakır'ı bu maça vermeleri bizim için avantaj olmazmı adam her maç bizi kollamıyormu özellikle derbilerde ezik maçını hatırlasana kaç tane kırmızı çıkardı geçen seneyi hatırla 2 penaltı bir kırmızı sence bunlar avantaj değilmidir galibiyete giden her yol mübahtır

ben seni muhatap alıp insan gibi cevap yazdım sendende bu tarz cevplar beklerim yukarıdaki yazın gibi değil

Vallaha çok belli ediyorsun?Geçen sene 2 penaltıdan bir tanesi haksız desene hadi?

Sen hangi dünya futbolunda gördün defansların yüzde 90 nının ağır olduğunu ilk kez senden duyuyorum (bjk nin defansında hangisi ağır söylermisin toraman mı ekrem mi ibrahim üzülmez mi sivok mu ferrari mi )

sabri hızlı ama asla bir sağ bek olamaz gerçi hoş galatasarayımızın futbolcusuda olamaz ya neyse

servet e kalıbına göre hızlı diyorsan asıl sen gs li değilsin Shevchenko yu ne çabuk unuttun gökhanın oynamaması bizim adımıza bir artı

sen bobo ya yavaş diyorsan objektif değilsin demektir

herkes şunu bilsinki ben Galatasaylıyım

heyyy kazım kazım beceke ye ne lazım :D ?

heyyy arkadasım tam 17 mesajın var ve hepsini tek tek inceledim..bütün yazılarında bıyık altından bjk yanlısı sempatizanlığını gözle görülüyor zaten..arkdasım bu forum herkeze açık.bjk liyim de seni kimze suçlamaz irdelemez merak etme.zor bişi değil.burası bütün rakip taraftarında görüş bildirdiği bir forum zaten

Puhahahahahahaha:D Bu cocuk aklini kaybetmis:D

Denizli cok mu üzüyor sizi bu sene?:D Demirören sizi cok mu rezil ediyor?:D

Yazik sana ya..Gel Galatasaray´li ol..Cumartesi ve Sali kahrolma:D

Sevinmek senin de hakkin dimi ama? Hakemler bizi kolluyormus renktaslar:D

Beşiktaşlıyım de adam gibi cevap verelim. Sen adam gibi konuş diyorsun önce sen delikanlı ol bjk li olduğunu itiraf et.

Ayrıca git o Beşiktaşlı arkadaşlarına şunu de;tamam belki haksız penaltı kazanıyorlarda.Hangi maçı onlardan iyi oynadık?Hangi maç onlardan fazla pozisyona girdik diye sor bakim.

Toraman,Ferrari,Sivok ağır adamlar.Şu ana kadar Kahe,Veysel,Beto gibi yavaş adamlarla oynadıkları için sorun olmadı.Baros'a karşı görürsün nasıl dağılacaklar.Sabri Rıjkaard'la müthiş bir ivme yakaladı.Son 3 maçtır çok iyi oynuyor.Herkesin yanlış bildiği olayı sen tekrar dile getirmişsin.Galatasaray'lı olsaydın Servet'i dinlerdin.O gün Daum Milan'a karşı 3lü savunma yapıyordu ve Servet'in adamı Gilardinho'ydu.Shevshencko'yu kaçıran o değildi yani.Belkide Premier League en yavaş futbolcusu olan Carragher (Ve birde o gün 32 yaşındaydı,Bobo 23) Bobo'yu gelip 50m den yakalıyordu.Ayrıca bana Bobo'nun bir tane driblingle attığı gol göstersene şöyle 100m falan dribling yapıp attığı gol?

saydığın adamların hepsi hızlı adamlar ferrari onlara nazaran tamam ağır kalıyor.bobo demekki o maçta formda değilmiş geçen sene kupa maçında fenere uzaktan attığı golü unuttunmu kaç metre sürüp o hızla topa vurdu..Servet tabikide kendini savunacak ama tüm Türkiye izledi o maçı son adam olan stoperin adamı olmaz adam adama markaj yapmaz

saydığın adamların hepsi hızlı adamlar ferrari onlara nazaran tamam ağır kalıyor.bobo demekki o maçta formda değilmiş geçen sene kupa maçında fenere uzaktan attığı golü unuttunmu kaç metre sürüp o hızla topa vurdu..Servet tabikide kendini savunacak ama tüm Türkiye izledi o maçı son adam olan stoperin adamı olmaz adam adama markaj yapmaz

Rijkaard ve Terim senden iyi biliyor merak etme. Sen otur; Gökhan'ı nasıl elinizden kaçırdığınıza yan.

Toraman hızlı diyorsan 8-0lık Liverpool maçını izle.Adam yol geçen hanı gibi defansınızın arkasına sarktı.Bize karşı birşey yapamadı ama.(voronin)Fener'e attığı golde topu 10m sürdü ayrıca önünde engelleyen hiç kimse yoktu.Sanki 50 m sürmüş gibi konuşmuşsun.'son adam olan stoperin adamı olmaz adam adama markaj yapmaz' bak bu dediğin doğru artık adam adama savunma kalmadı ama Daum işte.Kokoini çekip vermiş taktiği.

Kazım dünden beri bjk lehine yorumlar yapıp duruyorsun bide gelmiş GS liyim diyorsun git forzana artık fazla rezil olmadan !!!

Bu maç tam kewellık maç.Solda Hızlı adamla ezer geçeriz.Sağ-Sol felç olur bunların.Ortadanda Arda-Baros-Ayhan gelirse of of

Liverpool´un 8 füzesi Besiktasli´larda travma yaratmis:) 2 sene oldu hala kendilerine gelemediler:) Objektifim diyorsun..Objektif ol ve düsün sonra cevap ver..

Galatasaray´in kadrosunu BEsiktas kadrosuyla bir karsilastir..Hangi takim galibiyete daha yakin?Bi söyle bakalim simdi..Bana övdügün futbolcularin dünya piyasasinda esamesi okunmuyor Kazim

Renktaşlar bu kazım ne ayak ben anlamadım?

YAhu biz ve karşıyaka kötü olmazsa şampiyon bile olamıyorlar..

Geri
Üst Alt