TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

KAzım'ın üzerine fazla gitmeyin; kızarsa paf takımı ile çıkar foruma...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

İbrahim Üzülmez sana güven veriyor mu Kazııııımmm:D

Kazım kazımı en başından beri takip ediyorum hepimizin sinir katsayısını artıran bi eziktaşlı.Keni takımının forvetlerini övüp bizim defansın ağırlığına laf ediyor ama şunu da bilsin bizim bu ağır dediği defansımız 8 tane yesin forvetlerimizde 9 tane atabilecek kalitede.Bjk'den F.Ernst dışında 1 tane adam almam ilk 11imizie.

Linderoth sakatlanmasa Ernst'te hikaye olacak ama işte..(

Galatasaray´liya bak..Baska topiclerde göremiyoruz seni?

Sadece Galatasaray Besiktas topicinde yaziyorsun?

Burda da sacmaliyorsun...Olsun devam et:) Zevkli oluyor:)

Cevaplari okurken sinirden catladigini ve kiskancligindan geberdigini biliyorum:)

kazımın ilacı nondada

Beşiktaş maçından sonra olacakları söyleyeyim. "Galatasaray hala güçlü bir takımla oynamadı, değerlendirmek için erken"

Kayseri de güçsüzdü, Antep'de. Kaldı ki bu Beşiktaş evinde yenemedi Antep'i. Bu hafta Beşiktaşı sustururuz, 10. haftada Fenerlileri.

Neden sırf bjk lehine yorum yapıyorsun cevap ver o zmana!!!

Arkadaşım muhabbet o tarafa dönüyor ben kasıtlı yapmıyorum kendime ait fikrimi sölüyorum kimse kaldıramıyor taraftarlıkta artık tahammül sınırı kalmamış doğruları konuşmayalım hep sümen altı edelim biz iyiyiz süperizmi diyelim bumudur yani Galatasaraylılık.Şurda iki dakika doğruları konuşamıyoruz herkes bir saldırganlaşıyor beni bjk li sanarak bir yerlerden vurmaya çalışıyorlar dolamışlar diline 8-0 ı bende bu konuda bayağı bir makara yaptım arkadaşlarla ama artık kabak tadı vermedimi sizce ne sular aktı ordan

anlatamıyorum anlatamayacağımda

Linderoth sakatlanmasa Ernst'te hikaye olacak ama işte..(

Evet haklısın.Şu kazım kazım'ın herhalde dünyada eşi benzeri yoktur sen nasıl GALATASARAYlısında her yönüyle bjk'yi bizden iyi buluyorsun.Allah aşkına kim bu Bjk.3.büyük olduğunu kabullenemedilermi daha.

Galatasaray´liya bak..Baska topiclerde göremiyoruz seni?

Sadece Galatasaray Besiktas topicinde yaziyorsun?

Burda da sacmaliyorsun...Olsun devam et:) Zevkli oluyor:)

Cevaplari okurken sinirden catladigini ve kiskancligindan geberdigini biliyorum:)

Bak şimdi 1-2 topicleri gezer cevap yazar biz uyanmayalım diye sonra yineden buraya döner.:D

Arkadaşım muhabbet o tarafa dönüyor ben kasıtlı yapmıyorum kendime ait fikrimi sölüyorum kimse kaldıramıyor taraftarlıkta artık tahammül sınırı kalmamış doğruları konuşmayalım hep sümen altı edelim biz iyiyiz süperizmi diyelim bumudur yani Galatasaraylılık.Şurda iki dakika doğruları konuşamıyoruz herkes bir saldırganlaşıyor beni bjk li sanarak bir yerlerden vurmaya çalışıyorlar dolamışlar diline 8-0 ı bende bu konuda bayağı bir makara yaptım arkadaşlarla ama artık kabak tadı vermedimi sizce ne sular aktı ordan

kazım SANA kısaca citroen :)

Bizim takımı da Denizli yapsın iddia ediyorum yine yeneriz Beşiktaşı.

Ufuk, Emre G, Murat Akça, Uğur, Alpaslan, Topal, Sarp, Serdar, Emre Çolak, Berkin, Cem Sultan...

Bu takım bile yener Beşiktaşı.

Biz süper değiliz yeni sistemle uyuz sürecindeyiz tabiki bjk'yi yenip yenemeyeceğimiz önemli değil ama Bjk'yide bize gelip Barcelona yaptın.Bjk kim yaa.SamiYende hertürlü yeniyoruz zaten.Ben Bobo holoskodan korkacağıma onlar benim keitamdan ardamdan korksun.Sen hangi açıyla bakıyorsun bu futbola.

kazım SANA kısaca citroen :)

Liverpool 8-0 konusunda haklısın. Ama merak etme cumartesi yeni konu geliyor vaşak geçecek. Haa bir de sırada ManU var.

Padon: Kazımdan alıntı yapacaktım, senden alıntı yaptım. Herneyse Kazım anlar.

cAdddelerde rüzgAr ! AklımdA kArtAl ! AlisAmiyende ! geçen o yıllAr ! bize geliyormuş ! sessiz usulcA ! özledikleriniz ! çok yAkınlArdAAA !.. deli dolu günler ! goller güzeldi ! hiç unutmAdınız ! 4 - 2 leri ! desibeli bırAk ! gör sAmiyeni ! özlEdikleriniz ! çok yAkınlArdAAA !...

NONDA: Gel Kazim´im...Gel:)

Biz süper değiliz yeni sistemle uyuz sürecindeyiz tabiki bjk'yi yenip yenemeyeceğimiz önemli değil ama Bjk'yide bize gelip Barcelona yaptın.Bjk kim yaa.SamiYende hertürlü yeniyoruz zaten.Ben Bobo holoskodan korkacağıma onlar benim keitamdan ardamdan korksun.Sen hangi açıyla bakıyorsun bu futbola.

Ben keitadan elanodan ardadan barostan bahsettim mi bjk li elemanlarla bizim defansı karşılaştırdım sence Holosko kötü adam mı tabata yı aldılar kötümü bizim basınıda anlamış değilim adamın aldığı parayı konuşuyorlar sanki kendi cebinden çıkıyor Türkiyede 3 büyüklere hiç bişi olmaz maddi açıdan herkesi yanlış yönlendiriyorlar neyse konu dağılmadan bobo kötü adam mı nobre tello kötü adam mı önlem alınmazsa tekrar ediyorum biz bjk yi yenemeyiz öle harala hurula ofans oynarsak dediklerim bir bir çıkacak bak gör

Geri
Üst Alt