TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

cAdddelerde rüzgAr ! AklımdA kArtAl ! AlisAmiyende ! geçen o yıllAr ! bize geliyormuş ! sessiz usulcA ! özledikleriniz ! çok yAkınlArdAAA !.. deli dolu günler ! goller güzeldi ! hiç unutmAdınız ! 4 - 2 leri ! desibeli bırAk ! gör sAmiyeni ! özlEdikleriniz ! çok yAkınlArdAAA !...

Ultradişiaslanların yaptığı beste çok hoşuma gitti.:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Ben keitadan elanodan ardadan barostan bahsettim mi bjk li elemanlarla bizim defansı karşılaştırdım sence Holosko kötü adam mı tabata yı aldılar kötümü bizim basınıda anlamış değilim adamın aldığı parayı konuşuyorlar sanki kendi cebinden çıkıyor Türkiyede 3 büyüklere hiç bişi olmaz maddi açıdan herkesi yanlış yönlendiriyorlar neyse konu dağılmadan bobo kötü adam mı nobre tello kötü adam mı önlem alınmazsa tekrar ediyorum biz bjk yi yenemeyiz öle harala hurula ofans oynarsak dediklerim bir bir çıkacak bak gör

Karşısında Servet emre aşık hakan balta oynucak bunlar kötü adamlarmı.Maça iyi konsantre olsunlar o saydığın adamlara adam attırmazlar.O saydığın adamlar kötü değil ama dünya yıldızı da değiller tutulur onlar sen merak etme orasını Frank'a bırak.

Ben keitadan elanodan ardadan barostan bahsettim mi bjk li elemanlarla bizim defansı karşılaştırdım sence Holosko kötü adam mı tabata yı aldılar kötümü bizim basınıda anlamış değilim adamın aldığı parayı konuşuyorlar sanki kendi cebinden çıkıyor Türkiyede 3 büyüklere hiç bişi olmaz maddi açıdan herkesi yanlış yönlendiriyorlar neyse konu dağılmadan bobo kötü adam mı nobre tello kötü adam mı önlem alınmazsa tekrar ediyorum biz bjk yi yenemeyiz öle harala hurula ofans oynarsak dediklerim bir bir çıkacak bak gör

Zaten hiç bir maçımızda harala hurula ofans oynamadık. İçin rahat olsun senin. Vardır Rijkaard'ın bir bildiği. Merak etme.

Gerçi ben de Beşiktaşlı olsam içim rahat etmezdi geceleri uyuyamazdım bile.

Kazım kabul et artık. Bu hayatta 2 şeyin önlemi yok. 1- Ölüm 2- Galatasaray'a yenilmek.

Karşısında Servet emre aşık hakan balta oynucak bunlar kötü adamlarmı.Maça iyi konsantre olsunlar o saydığın adamlara adam attırmazlar.O saydığın adamlar kötü değil ama dünya yıldızı da değiller tutulur onlar sen merak etme orasını Frank'a bırak.

İnşallah herşey gönlümüze göre olurda dediklerin çıkar

Dostum sanki Beşiktaş'ın defansı çok iyi.Anadolu takımlarına 7 defansif adamla çıkıp gol yememeyi iyi defans sanıyorlar.

İnşallah herşey gönlümüze göre olurda dediklerin çıkar

Fatih ve Adil Cem kardeşlerim dikkat ederseniz bir tek sizin yazdıklarınıza cevap yazıyorum 5 sayfadır boş boş konuşanları ipledim mi önemli olan doğru yerde doğru kişilerle doğru muhabbet

bir kaç kardeşimede yazdım ama 5 sayfadır cevap yazdıklarım bir elin parmaklarını geçmez çünkü boş kelimeler ve sayfa kirliliği

bir taneside yazmışki kazım bjk ye ne lazım al işte gelde cevap ver ama olurmu çok gerekli bir laf ve hepimize futbol adına çok şey katıyor

Fatih ve Adil Cem kardeşlerim dikkat ederseniz bir tek sizin yazdıklarınıza cevap yazıyorum 5 sayfadır boş boş konuşanları ipledim mi önemli olan doğru yerde doğru kişilerle doğru muhabbet

bir kaç kardeşimede yazdım ama 5 sayfadır cevap yazdıklarım bir elin parmaklarını geçmez çünkü boş kelimeler ve sayfa kirliliği

bir taneside yazmışki kazım bjk ye ne lazım al işte gelde cevap ver ama olurmu çok gerekli bir laf ve hepimize futbol adına çok şey katıyor

Cumartesi oynuyacağımız takım bjk sen felaket tellallığı yapıyorsun takımına niye güvenmiyorsun biz heryöyüyle bjkden iyiyiz.Sen taktik olarak korkma biz o konuları Frank'a bırakıyoruz.Bobo nobre için aşırı önleme gerek yok.Defansımızda o bahsetttiğin kadar kötü değil.Takım savunması sağlam yapıldığı sürece bjk normal anadolu kulübünün bulduğu pozisyonlardan başka birşey bulamaz.

Rüştü

Ekrem dağ Ferrari Sivok İsmail

Ernst Fink

Holosko(Nihat) Tabata Nihat(Yusuf)

Nobre(Bobo)

Büyük ihtimal böyle çıkacaklar

Rüştü

Ernst Fink

Nobre(Bobo)

Bu kalınlaştırdıklarımı çıkar öyle kadro yap hepsi sakat

Servet de gol atacak size; Zan oynarsa; o da atacak. Baros'a, Kewell'a, Keita'ya Arda'ya, Elona'ya, Nonda'ya gerek bile yok.

Yaz yaz bitmedi yahu, gerek bile yok diyeceğim adamları. Bu arada Aydın'ı yazmayı unutmuşum.

Rüştü

Ernst Fink

Nobre(Bobo)

İster böyle çıkın ister Fener'den Alex'i ödünç alın, yenileceksiniz.

Bu kalınlaştırdıklarımı çıkar öyle kadro yap hepsi sakat

Bugün nette okuduğum kadarıyla nihat milli maça hazırmış yusuf düzelmiş bobo zaten 2 hafta dediler 4.hafta oldu oda kesin düzelir bizim maça nobre ile ilgili hiç bişi okumadım Rüştüyüde bilmiyorum

Bugün nette okuduğum kadarıyla nihat milli maça hazırmış yusuf düzelmiş bobo zaten 2 hafta dediler 4.hafta oldu oda kesin düzelir bizim maça nobre ile ilgili hiç bişi okumadım Rüştüyüde bilmiyorum

Yusuf %100 oynamıyor.Bobo ve Nobre çok zor.Tello cuma gelecek.Mustafa Denizli dedi.

Rüştü

Ernst Fink

Nobre(Bobo)

Çekindiğim 1 tane futbolcuları yok ama bizim oyuncularımızdan korkup maçı izlememeyi düşünen arkadaşım var.

Ayrıca sen nedense hep bjk'den bahsediyorsun yaa bizim takımdan ne gibi artıları var bi daha söylermisin.

kazımda öle bi anlatıyoki oyuncularını madem o kadar ii futbolcularınız vardıda 4 haftada 1 galibiyet 3 beraberlik aldınız burda gelip bize yok bobo ii yok tello şölee anlatıp duruyon bekle cumartesi günü görücez kimin defansı ii kimin takımı daha ii

İlk mağlubiyeti de bizden alırsınız olur biter. Rüştü de olsa bir maçlığına Buffon da gelse, farketmez.

Çekindiğim 1 tane futbolcuları yok ama bizim oyuncularımızdan korkup maçı izlememeyi düşünen arkadaşım var.

Ayrıca sen nedense hep bjk'den bahsediyorsun yaa bizim takımdan ne gibi artıları var bi daha söylermisin.

valla bu maçta Aydın tek artımızdı oda sakatlanmış birde ardanın formu var maşallah keita tipi oyuncular büyük maçlarda oynayamaz bak gör ve hep böle olmuştur Baros zaten formsuz Nonda ile başlarsak artımız olur ve defansımız çok kötü.Ayhan orta sahayı toparlar m.topalla oynarsa

Bjk'nin bu seneki 4 maçınıda izledim.Birtek Antep maçkı hareketliydi diğer 3 maçta uykum geldi iftardan sonra hiç çekilmiyordu.Yani korkacak birşeyleri yok.Biz kendi oyunumuzu oynuyalım yeneriz zaten.Kazım bjk'nin neyinden çekiniyor acaba bi yazsada öğrenelim yazdığı yorumlar hep ortamı gerici oluyor tahammül edilecek cinsten değil.:)

Geri
Üst Alt