TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Herkes Beşiktaş'ın savunmasından bahsediyor.

Neymiş.Savunmaları çok iyiymiş gol atarlarsa işimiş çok zormuş.

İBB'nin Antep'in savunları bizimkinden daha iyi mi ki onlara gol atamadılar.

Kaldı ki bizim ileri 4'lümüzün açamayacağı savunma çok azdır.Ama o azın içinde Beşiktaş savunması yoktur.Siz rahat olun.

Eğer şansları yaver gider de 60.dakikaya kadar 2 fark yapabilirlerse bizi yenerler. Onun haricinde geçen seneki İspanya'daki El Tecavüzo'nun Türkiye versiyonunu izleyebiliriz.

Hiç bu kadar iddalı olmamıştım...

...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

valla bu maçta Aydın tek artımızdı oda sakatlanmış birde ardanın formu var maşallah keita tipi oyuncular büyük maçlarda oynayamaz bak gör ve hep böle olmuştur Baros zaten formsuz Nonda ile başlarsak artımız olur ve defansımız çok kötü.Ayhan orta sahayı toparlar m.topalla oynarsa

Bizde birtek Baros formsuz onlarda formda olan insan yok.Keita sağ kanatta neler yapacak göreceksin eğer bjk kapanmazsa keita maçın adamı olur.

Burdan iddia ediyorum bjk manuyuda yenecek herkes yazsın bir kenara

valla bu maçta Aydın tek artımızdı oda sakatlanmış birde ardanın formu var maşallah keita tipi oyuncular büyük maçlarda oynayamaz bak gör ve hep böle olmuştur Baros zaten formsuz Nonda ile başlarsak artımız olur ve defansımız çok kötü.Ayhan orta sahayı toparlar m.topalla oynarsa

Keita İbo&İsmail'i deli eder sen rahat ol.Ayrıca Baros formsuz değil.Bu sene skorer oyuncu kimliğinden çok gol pozisyonu yaratmaya yönelik oynuyor.

Sanki Galatasaray'dan değil de Sivasspordan bahsediyorsun. Merak etme Keita da bildiğin gibi oynayacak Baros da.

Defansımız da Türkiye'nin en iyisi. Milli takımın defansı. Terim de mi anlamıyor defans seçmekten, Yosa Rijkaard mı cahillik yaptı; defans oyuncusu transferi yaptırmayarak.

Bizde birtek Baros formsuz onlarda formda olan insan yok.Keita sağ kanatta neler yapacak göreceksin eğer bjk kapanmazsa keita maçın adamı olur.

Keitayı ben bir zamanların youlasına benzetiyorum saman alevi gibi yoksa neden lyonda kötü sezonlar geçirsin büyük maçların adamı asla olamaz

Keitayı ben bir zamanların youlasına benzetiyorum saman alevi gibi yoksa neden lyonda kötü sezonlar geçirsin büyük maçların adamı asla olamaz

Büyük maçların adamı olmazsa da; Beşiktaş maçının adamı olacak.

Burdan iddia ediyorum bjk manuyuda yenecek herkes yazsın bir kenara

Bjk'nin maçlarını izlememişsin belliki.Bjk bizden puan alırsa o moralle bişeyler yapar belki ama biz yeneceğimiz için malesef o maç da zor ama inşallah kazanırlar.

Keita Türk oyuncularının çektiği sıkıntıyı çekiyordu Lyon'da.Müslüman olduğu için dışlanıyordu Lyon'da.Başkanlarının açıklamalarını okursan görürsün.O yüzden kendini başka şeylere veriyordu.(gece hayatı vs...)Ayrıca Milan'ın Clde şampiyon olduğu senedeki Lille-Milan maçını izlemeni tavsiye ederim.Büyük maçlarda oynuyormu oynamıyormu görürsün.

Defansımıza hala iyi diyenler var anlamıyorum yaa geçen sene bu defans değilmiydi fenerden 4 yiyen kocaelinden 5 yiyen ve daha niceleri hala iyi deyip gerçekleri görmüyorsunuz ya sonumuz inşallah hayır olur

Defansımıza hala iyi diyenler var anlamıyorum yaa geçen sene bu defans değilmiydi fenerden 4 yiyen kocaelinden 5 yiyen ve daha niceleri hala iyi deyip gerçekleri görmüyorsunuz ya sonumuz inşallah hayır olur

Bu defans değilmiydi ondan önceki sene en az gol yiyen?Geçen sene takım olarak kötüydük.''Takım'' olamıyorduk.

üff şuna cevap vermeyin ya 8eşiktaşlı oldugu belli zaten.gelmiş milleti kışkırtıyor.

defansıımız 8taş defansından çok daha iyi.adam gibi bek oyuncunuz yok konusuyosun

Yahu birader.. Milli takımın defansı kim? Rijkaard'dan da iyi mi biliyorsun. Adam güvenip koymuş defansa; sana ne oluyor.

İddia ediyorum Bu ligdeki en iyi defans bizdedir. Aksi olsaydı milli takımda başkaları oynardı.

Gökhanı elinizden kaçırıp Ferrariye dünyaları verdiniz. Hala konuşuyorsunuz.

n"ELANO" Yalniz Birakir Miyiz Sandiniz? "KADER" Bizi Ayirmadigi Sürece Biz "HARRY" Daim Bural"ARDA"yiz, Di"MILAN"? :D

Sen Manu´dan rüyanda bile fark yersin Kazim...Cumartesi burda olmani bekliyoruz...

Kacmak yok ama ok?

arkadaşlar forumca para toplayıp kazım a bir CİTROEN mi alsak ? sizcede iyi olmaz mı ? :D

Geri
Üst Alt