TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Geçen senelerde bu forumlarda g.zanla nasıl makara yaptığımızı unuttunuz demi 1.60 lık alexse kafa vurduran milli maçlarda takımı bozan ofsaytları bozup sık sık sakatlanan bu adam değildi demi at gözlüklerini takmaya devam

Kör ölür badem gözlü olur misalig.zanı bana övüyorlar ya sanki nestadan bahsediyonuz

Hade len kanatlılardan birisisin kesin :D GALATASARAY arması başkadır bunu unutma kaliteden bahsediyoruz

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Gelip bjkliyim deyipte tartışsaydı derbiyi konusaydı eyvallah ama kendini galatasaraylı olarak gösteripte konusuyordu

Geçtiğimz hafta başından buyana takımına farklı hücum varyasyonları deneten Denizli, bugün de yerden hızlı paslarla oyuncularının gol pozisyonlarına girmeleri ve rakip ceza sahası önünde yapacakları çapraz koşularla savunma dengelerini bozmaları yönünde çalışmalar yaptırdı.

Beşiktaş'ın antrenman raporlarından alıntı.Kapanacakları belli oldu.

Konsantrasyon !!!

Kazım başkana yazılı döviz hazırlayalım.

Şans eseri deplasmana gelirse bizi şıppadanak tanır.

Herkes Beşiktaş'ın savunmasından bahsediyor.

Neymiş.Savunmaları çok iyiymiş gol atarlarsa işimiş çok zormuş.

İBB'nin Antep'in savunları bizimkinden daha iyi mi ki onlara gol atamadılar.

Kaldı ki bizim ileri 4'lümüzün açamayacağı savunma çok azdır.Ama o azın içinde Beşiktaş savunması yoktur.Siz rahat olun.

Eğer şansları yaver gider de 60.dakikaya kadar 2 fark yapabilirlerse bizi yenerler. Onun haricinde geçen seneki İspanya'daki El Tecavüzo'nun Türkiye versiyonunu izleyebiliriz.

Hiç bu kadar iddalı olmamıştım...

demis Burak renktas. %100 katiliyorum.

Kazım Kazım napmak lazım ? :D

İçimden 4-2 Geçiyo :)

Alırız Bu maçı :)

Kazım Cansever sen Galatasaray 'lıysan, ben de Fenerbahçe 'liyim.

Uyanık olmanız koymuyor da, bizi enayi yerine koymanıza gerçekten bozuluyorum.

Bu suçunun cezası da ihraç 'tır.

Edit: Adam 34 mesaj yazmış, bilin bakalım kaçı bu topiğe? (Yanıt veriyorum: 34) Yeni mi anladım; Hayır. Ama telafi şansı tanıdık, kullanmak istemedi.

Abi sonunda imdada yetiştin türünün son örneği bir ezikti.2 gündür sinir etti beni yaa.:D

En çok istediğim şey 8 atmak.Zaten ilk yarı 3'lersek 10'a bile gider bu maç:D

Açıkcası ben 8den çok 5 istiyorum.4-0 olmasın 5-1 olsun iyi olur

Beşiktaş :D

8tas diyoruz 5iktaş deriz bize özgü olur

adam beşiktaş yazmaya utanır sağda solda :D

Açıkcası ben 8den çok 5 istiyorum.4-0 olmasın 5-1 olsun iyi olur

Beşiktaş :D

8tas diyoruz 5iktaş deriz bize özgü olur

adam beşiktaş yazmaya utanır sağda solda :D

beşikitaş da süper durmaz mı renktaş. 4-2'lik maçta çok istemiştim ama olmamıştı. :(

Çok gaza da gelmeyelim arkadaşlar.Tecrübeliyiz bu konularda,yine bir facia yaşamayalım aman Allah korusun.

Keita ve Arda'ya çok güveniyorum bu maçta.

Çok rahat bir maç olmayacak bence adamlar kaybederse artık komple ligden kopacaklar bu açıdan da bizim maçı tekrar çıkış olarak görüyolar.

Gs miz kendi farkını ortaya koyacaktır ondan şüphem yok

Geri
Üst Alt