TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Arkadaşlar iddaada napalım 1 mi üstmü 4+ mislimi :D:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Bilet kalmamistir...?

"Geçmişin acısını çıkartacağız"

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçta, taraftarları memnun edecek bir skor elde edecekleri iddiasında bulundu.

Erdoğan, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında galip geleceklerine olan inancını dile getirirken, ''Derbiler, sonuçları belli olmayan maçlardır. Galatasaray derbisi, Beşiktaş için çok önemli. Ali Sami Yen Stadı'nda gücümüzü göstererek, geçmişteki birkaç maçın acısını çıkarmak istiyoruz. Takımımız bunu başaracak güçte. Taraftarımızı memnun edecek bir skora imza atacağız'' dedi.

Önlerindeki zorlu periyotta çok güçlü takımlarla karşılaşacaklarını ve bu takımlara karşı ellerindeki kadronun gücünü göstermeleri gerektiğini ifade eden Levent Erdoğan, ''Şampiyonlar Ligi'nde elde edeceğimiz başarılı sonuçlarla Avrupa'ya sesimizi duyuracağız. Bunun için elimizde yeterli kadro var. Devler liginde çok iyi sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Erdoğan, yeni transferlerden Tabata ile ilgili olarak da ''Onun gibi yetenekli bir futbolcuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Tabata, Beşiktaş için iyi bir transfer oldu'' değerlendirmesini yaptı.

Bu adam hala konusuyor yahu. Yok böyle bir sey.

muhahahah bu levent afedersiniz ama tam salak yav

bu adam ne dediyse tam tersi çıktı konuşsun konuşsun:D:D

açık biletleri tükendi ama kapalı alt ve numaralı duruyor. ben ilk defa internetten aldım biletimi ve çok rahat oldu. şansıma mı oldu yoksa biletix kendini mi geliştirdi bilmiyorum ama saat 9.40 gibi bilgisayarı açtım ve birkaç tane biletix penceresi açtım. saat 10 a 5 kala biletler satışa çıktı. daha anında eski açık bitmişti ben ancak yeni açık alabildim.

Merter'deki Biletix gişesine gittim bilet almak için.Ama ne mümkün!30 kişilik karaborsa kolonisi bütün biletleri 2 dakikada götürdü.Polis de yardakçılık yapıyor karaborsacılara.Bu nasıl bir düzendir?Bu taraftar derbiye gidemeyecek mi karaborsa yüzünden?Yazıklar olsun gerçekten.Saat 3'den git bekle orada ama eliboş dön.Lanet olsun şu karaborsacılara...

Aynen hocam yahu. Bende Şişli cevahirdeydim. Normal sıraya giren hiç bir vatandaş bilet alamadı şu şerefsizler yüzünden. Belki fazladan alan arkadaşlar vardır. Lütfen karaborsacılık yapmayın ve gerçekten gitmek isteyenlere verin biletleri. Ben bilet başına 75 tl veririm. 25 tl emekleriniz için. Allah rızası için fazladan olan varsa 2 tane lazım yani.

Aynen hocam yahu. Bende Şişli cevahirdeydim. Normal sıraya giren hiç bir vatandaş bilet alamadı şu şerefsizler yüzünden. Belki fazladan alan arkadaşlar vardır. Lütfen karaborsacılık yapmayın ve gerçekten gitmek isteyenlere verin biletleri. Ben bilet başına 75 tl veririm. 25 tl emekleriniz için. Allah rızası için fazladan olan varsa 2 tane lazım yani.

hocam keşke biletler çıkmadan önce konuşsaydık fazladan alırdım ben. aldığım fiyata verirdim size. karaborsacılara gideceğine bilet gerçek Galatasaray taraftarına giderdi.

hocam keşke biletler çıkmadan önce konuşsaydık fazladan alırdım ben. aldığım fiyata verirdim size. karaborsacılara gideceğine bilet gerçek Galatasaray taraftarına giderdi.

Valla hocam nereden bileyim böyle olacağını işte. Dediğim gibi karaborsacılığı kesinlikle desteklemiyorum ben zaten amacım falan o değil. Belki iyi niyetli birisi vardır. En azından Galatasaray'lı renktaşlarımızın buluştuğu yer burası. Ne bileyim bir umut araştırıyorum işte. :(

bugün sabahın köründe bilet almaya gittim fakat sonuç hüsran.Bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.3 bilete ihtiyacım var

bugün sabahın köründe bilet almaya gittim fakat sonuç hüsran.Bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.3 bilete ihtiyacım var

Forum üzerinden bilet alış verişi yapılmamaktadır. Yardımcı olan çıkmayacaktır.

Forum üzerinden bilet alış verişi yapılmamaktadır. Yardımcı olan çıkmayacaktır.

Hocam amaç karaborsa değil ki. Ayrıca saat 3 te kuyruğa girip bilet alamıyorsun, yağmuru soğuğu yiyorsun, açlıktan geberiyorsun. Biz de burada belki fazladan alan ya da bir şekilde programı iptal olan arkadaş arıyoruz. Yani bizim de biraz hakkımız olmalı diye düşünüyorum.

biz sırada beklerken adamlar poşetle bilet alıyolar.Buna ne polis nede gişedeki adam bişi dio.Sırann sonunda duran adam parayı verip bileti alıo.Biz orada bu yağmurda bilet bekliyoruz ve alamıyoruz.Sonra burada fazla bileti olan varsa yardımcı olabilir mi die sorunca suç oluyor.

biz sırada beklerken adamlar poşetle bilet alıyolar.Buna ne polis nede gişedeki adam bişi dio.Sırann sonunda duran adam parayı verip bileti alıo.Biz orada bu yağmurda bilet bekliyoruz ve alamıyoruz.Sonra burada fazla bileti olan varsa yardımcı olabilir mi die sorunca suç oluyor.

Katılıyorum renkdaş.

Beşiktaş bu sene 4*2*3*1 taktiğin de bayağı ısrarcı. Yanlış olduğunu bile bile :) Bilmiyorum benim bildiğim bu taktik oyun gidişaatına göre daha çok kontrollü ve galip durumdayken oyananabilecek bir taktik görünümünde.

Eğer BJK bu derbi maçında bu taktikte ısrarcı olup oynarsa golü bulmamız zor olmayacak diye düşünüyorum.

Galatasaray ise daha rahat , kazanmayı kendi durumundan daha çok kendi

sahasında taraftarımızın önünde şov yapmak için istiyor. Şov bekliyorum şov :)

renkdaşlar bilet alan biri (eski açık yada yeni açık) biletin resmini koyabilirmi çok önemli çok makbule geçicek

Yaptığınızda suç yok. Amaç suça meyil verebilecek, yada öyle anlaşılabilecek ortamlardan uzak durmak.

Yoksa alınan bileti maça gidemeyip bir başka arkadaşına aynı fiyattan devredenleri çok gördük.

Ama bunu gören ve bizi fazla bilmeyen biri "fazla biletim var" deyip mesajı yazıyor sonra biz karaborsa merkeziymişiz gibi bir algı oluşuyor. İstemediğimiz şey sadece bu.

Geri
Üst Alt