TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Olimpiyattaki 1-0 öne geçtigimiz maçta Sayın Ali Aydın olmayan penaltıları verip nasılda maçı beşiktaşa vermişti. ulan her bjk macı öncesı aklıma o mac geliyor sinirlerım zıplıyor :@

Ligtv de son 9 yıldaki maçları verdiler o maçı gördükçe kahroluyorum.Aklıma geldikçe sinir oluyorum o Ahmed Hassan'ın penaltı kararına şaşırışı , Yasin'in taklası.Bjk'liler hakeme laf atarlar bizim maçlarda ama o maç gibi hakem adiliği yok Türkiye'de.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Ali Aydin'da o mactan sonra hakemligi birakmisti,Özhan canaydini bile sinirlendirmisti hakem hatta baskani ilk defa o kadar sinirli görmüstük,ayni Ali Aydin beyfendi kadiköyde bizi katletmisti 4 kirmizi kartla 7 kisi birakmisti,hakemlere hep inanmak istemisimdir fakat Ali Aydin her Galatasaray macinda aleni rakibin lehine taktir haklarini kullanmasi bende tarafli yönetim intibasi uyandirmisti,baskanda'da uyandirmiski tarihi ''bu hakem düdügünü asicak'' aciklamasini yapmisti.

n"ELANO" Yalniz Birakir Miyiz Sandiniz? "KADER" Bizi Ayirmadigi Sürece Biz "HARRY" Daim Bural"ARDA"yiz, Di"MILAN"?.."SARP" kayalıklar olsada önümüzde" SABRI"mızla aşarız her engeli. .tek "UĞUR"um renklerin..hiç bir "SERVET" bedel olamaz sevdamıza.hiçbir "BALTA" giremez SARKI KIRMIZI ormanımıza."EMRE"t ölelim arma nın uğruna..""UFUK"ta" "AYDIN"lık var görebiliyoruz ve kolkola "BARIŞ"ça yürüyoruz "TOPAL"lamadan durmadan.

ark.lar nasıl olmus ?_

Güzel olmus renktas. Hemen bir pankart yaptirin cumartesi gunu tv'de izleyelim.:D

Arkadaşlar alttaki bir bjkli yorumu içinde bulundakları ruh halini siz düşünün artık :D

''kalitesiz takımız .hiç bir yıldız bize gelmek istemiyor.biz ancak elalemin yıldızlarına laf atmasını biliriz.gs deco dedi decoya yöneldik sercan dedi sercana yöneldik,elano dedi elanoya yöneldik sonundada elanonun no sunu aldık.bjk büyük bi kaos ortamına giriyor arkadaşlar.gs ve manchester maçları var boru değil.dost acı söyler her iki takımdan da fark yiyeceğiz.mustafa denizli çeşmede tatil yaparkenadamlar transferi bitirdi.geçen sene tesadüfen şampiyon olduğumuz ortada.milli takımda 11 de tek oyuncumuz yok .yazıklar olsun''

Bravo arkadasa.

Ama BJK'li olmayabilir.

Burada Kazim vardi, hatirlayin:D

Ama arkadas gercekten BJK'liyse, Bravo o arkadasa.

Ve diger BJK'li arkadasa.

Hos Geldin. Istersen gel Galatasarayli ol:D

O bjk'linin yorumunu abartmayın bence benim en yakın arkadaşım fanatik bjk'li ondan daha ağırını kendi takımına sarfediyor.Artık fark olacağından o kadar korkuyorki biz onun gözünde Barcelona'yız.:D

Öncelikle Renkdaşlarım gibi sanıldığı gibi kolay bi mac geciceğini sanmıyorum.Eğer ilk yarı gol bulamazsak ikinci yarı zorlanabiliriz.Ancak İlk 20 dakika felan gol bulursak o zaman Bjk için fark kaçınılmaz olur.

Skor Tahmini:Eğer ilk 20 dakika gol bulursak 4-1

ilk yarı gol bulamazsak:2-1

ben beşiktaşlıyım. yukarıdaki bir beşiktaşlıya atfedilen mesajı da -kimse kusura bakmasın- aptalca buluyorum. hangi takımı tutuyor olursa olsun, yazarı da alkışlayanı da çocuk yaşta olsa gerek. bu, buradaki kazımın yazılarını da beşiktaş forumlarına kopyalayıp dalga geçmeye benziyor :) farklı renkler, aynı "seviye".

iyi bir maç olsun, oyuna gölge düşürecek hakem kararı, sakatlık, ceza olmasın. ne güzel olur.

Sana katılıyorum. Beşiktaş forumundan buraya metin taşıyıp onun üzerinden dalga geçmek yersizce. Lütfen başka takımların forumlarıyla ilgilenmeyelim ve sadece kendi takımımızı konuşalım.

''kalitesiz takımız .hiç bir yıldız bize gelmek istemiyor.biz ancak elalemin yıldızlarına laf atmasını biliriz.gs deco dedi decoya yöneldik sercan dedi sercana yöneldik,elano dedi elanoya yöneldik sonundada elanonun no sunu aldık.bjk büyük bi kaos ortamına giriyor arkadaşlar.gs ve manchester maçları var boru değil.dost acı söyler her iki takımdan da fark yiyeceğiz.mustafa denizli çeşmede tatil yaparkenadamlar transferi bitirdi.geçen sene tesadüfen şampiyon olduğumuz ortada.milli takımda 11 de tek oyuncumuz yok .yazıklar olsun''

besiktaslı bu arkadas gercekleri soylemiş bende bjk taraftarı olsam böyle dusunurdum.fark yeme sadece olasılık ama durumları ve yaptıkları transferler bizle kıyaslandıgında iç acıcı degil.

Öncelikle Renkdaşlarım gibi sanıldığı gibi kolay bi mac geciceğini sanmıyorum.Eğer ilk yarı gol bulamazsak ikinci yarı zorlanabiliriz.Ancak İlk 20 dakika felan gol bulursak o zaman Bjk için fark kaçınılmaz olur.

Skor Tahmini:Eğer ilk 20 dakika gol bulursak 4-1

ilk yarı gol bulamazsak:2-1

Demekki bjk gol bulacak illaki bende diyorumki bjk bize gol atamıcak :D

Valla hakemi fazla konuşmam kadromuz zaten yeterli ezeriz bile

Ama bu adama ben geçen sene delirdim 4 puanımızı yedi zaten 2-3 maç yönetiyor

Şuna penaltı çalınmaz mı ?

Servet'in formasını çıkardılar penaltı vermedi,ardayı çektiler penaltı vermedi.Bu ikisini de gördü

edit: baska bir hakemle karistirdim.

tello ne yorulucak ucakta oturup gelir işte.

tello 18e bile giremiyo milli takımda

Havada karada denızde alırız macı bankoların bankosu hafta ıcıde Manchester macından sonra Denızlı gıder Umıt Kayıhan gelır bjknın basına:)

bu forzasekiztaş.com anguttan daha mal bi site.birsürü salak toplanmış sokak ağzıyla yazıp duruyolar biri diyoki tellonun ardadan ne eksiği var :asd:

Galatasaray'ımız için çok önemli bir maç.Allah Aslanlarımızın yardımcısı olsun.

bu forzasekiztaş.com anguttan daha mal bi site.birsürü salak toplanmış sokak ağzıyla yazıp duruyolar biri diyoki tellonun ardadan ne eksiği var :asd:

Gerçekten kalitesiz insanlar topluluğu hepsi küfürbaz.Allah ıslah etsin ne diyelim.

Sadece forzamı tüm Beşiktaşlılar öyle.Hala aklıma şampiyonlar ligindeki sonunculukla övündükleri yorum geliyor.Gül gül ölüyorum.:D

Seni gördüğüm zaman

Hayat sanki son bulur

Kalbim durur, dilim tutulur

Seni gördüğüm zaman

Can bedenden kesilir

Herşey senden sonra gelir !

ezer geçeriz....

RİJKAARD büyük maçların hocasıdır............

Caner oynasın bu maçta sol bekte, duruma göre Hakan 2.yarı oyuna dahil edilebilir hem Caner'i izlemiş oluruz.

Tahmini kadrom;

---------Leo Franco--------

Sabri---E.Aşık--Servet--Caner

------M.Topal--M.Sarp-----

---Keita-----Arda---Kewell---

-------------Baros-----------

tabi Rijkaard nasıl düşünürse öyle kadro kurar,benim tahminim bu. :)

Geri
Üst Alt