TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Daha maça kaç gün var,77 sayfa olmuş.. :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

konuyla alakası yok ama resimdeki başlığa ve konuşmaya bakın:):D:D

bjkc.jpg

hahahahah :)) ya bunlar harbi TOP :)))

konuyla alakası yok ama resimdeki başlığa ve konuşmaya bakın:):D:D

bjkc.jpg

Demek ki Azize nihayetinde tüm cesaretini toplamis ve cinsel tercihleri ile ilgili ilk kez aciklama yapmis..." Outing ":D

Biz yillardir bunu söylüyorduk ama gurur yapiyordu Azizem:D Olsun tebrik etmek lazim..Escinseller de insan..Toplumun buna alismasi icin Fenerbahce camiasinin cesaretini takdir etmek gerekir:D Helal sana Azizem benim....

O vatandas da harbi gerizekaliymis ha:D Demek ki bilinc altinda böyle bir duygusu var herifin:D Zaten gerizekaliliklarindan dolayi sacma sapan isimler koyuyorlar kendilerine:) Yapacagim ezik ezik yorumlar yüzünden ailem zan altinda kalmasin diye:D Ezikler ya

MacI 1-0 AlIrIz.

En cok Kewell´in maca baslamasina seviniyorum..Kewell farki yaratacaktir..

Erken gol atarsak bjk çözülür farka bile gidebiliriz.Sarp'tan gol Keita'dan şov bekliyorum

Burnumun dibinde maç olacak ama ben izleyemiyorum :( Gerçekten üzücü bir durum..

Şimdiden başarılar diliyorum ASLANLARA..!! Maça kadar muhtemelen giremeyeceğim.. İnşallah net bir skor ve güzel bir oyunla kazanırız.. Son olarak kadromu yazayım..

---------------------------LEO-------------------------------------

--Sabri-------------Emre A.----------Servet-------------Balta-------

------------------------Topal--------------------------------------

---------------------------------Sarp------------------------------

----------------------Arda-----------------------------------------

------Keita-----------------------------------------Kewell---------

---------------------------Baros------------------------------------

Aslında Kewell sonradan girince daha iyi ama Aydın'ın olmaması bunu mecbur kılıyor.. Eğer Rijkaard gerçekten Serdar'a çok güveniyorsa Kewell yerine ilk 11'de Serdar oynar 2.yarı 60'tan sonra Kewell girer oyuna olur biter ;)

Bu maçı güzel bir futbolla alıp bu takımın neler yapabileceğini gösterme vakti geldi artık :)

Burnumun dibinde maç olacak ama ben izleyemiyorum :( Gerçekten üzücü bir durum..

Şimdiden başarılar diliyorum ASLANLARA..!! Maça kadar muhtemelen giremeyeceğim.. İnşallah net bir skor ve güzel bir oyunla kazanırız.. Son olarak kadromu yazayım..

---------------------------LEO-------------------------------------

--Sabri-------------Emre A.----------Servet-------------Balta-------

------------------------Topal--------------------------------------

---------------------------------Sarp------------------------------

----------------------Arda-----------------------------------------

------Keita-----------------------------------------Kewell---------

---------------------------Baros------------------------------------

Aslında Kewell sonradan girince daha iyi ama Aydın'ın olmaması bunu mecbur kılıyor.. Eğer Rijkaard gerçekten Serdar'a çok güveniyorsa Kewell yerine ilk 11'de Serdar oynar 2.yarı 60'tan sonra Kewell girer oyuna olur biter ;)

Bu maçı güzel bir futbolla alıp bu takımın neler yapabileceğini gösterme vakti geldi artık :)

Sakatlıklar sebebiyle benimde favori kadrom budur.:2_thumbs_up_-_anima

Sarp kafa golu aticak. Keita kime bilmiyorum ama asist yapicak.

ayhanın oynamazsa eğer büyük handikap

sarp da topal da doğru zamanda doğru adama pas atmayı beceremiyorlar

buda bir hücum takımı için büyük problem olur

Alalım da,sonuç ne olursa olsun farketmez bence :)

Ondan Degil.Övünmek Gibi OlmasIn ama Ekseri Tahmin Ettiklerim cogu Zaman CIkIyorda.:D.Icime Dogdu 1-0.Milli Mactada Demistim 1-1 Biter diye.:2_thumbs_up_-_anima

Ondan Degil.Övünmek Gibi OlmasIn ama Ekseri Tahmin Ettiklerim cogu Zaman CIkIyorda.:D.Icime Dogdu 1-0.Milli Mactada Demistim 1-1 Biter diye.:2_thumbs_up_-_anima

içine rica ette bi 5-0 doğursun he hacı :D

leo franco

sabri

servet

emre

balta

elano

mehmet topal

mustafa sarp

arda

keita

baros

rustu

ferrari

erhan

sivok

ibrahim

fink

ernst

tabata

holosko

serdar ozkan

nobre

fark atacagiz .

Aydın'ı bilerek mi sakatladılar diyorum,Çok insafsız buluyorum kendimi.

------------------Leo------------------

Sabri-----E güngör----Servet----Caner-

----------Sarp----Ayhan--------------

--------------Arda-------------------

Keita--------------------------Kewell

-------------baros--------------------

Geri
Üst Alt