TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Bu ilk 11'i bekliyorum...

leo franco

sabri e.aşık servet hakan

m.topal m.sarp arda

keita baros kewel

ufuk

uğur

e.güngör

caner

barış

elano

nonda

Sonradan arda yerine elano kewel yerine caner baros yerine nonda oyuna girebilir...

Maşalah Allah nazarlardan saklasın muhteşem bir kadromuz var:)

Yedek kulübesindekiler bile ilk 11 de oynayacak kalitede:D yönetime ne kadar teşekkür etsek azdır.:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Valla ben Oguz Tongsir´in yalancisiyim:D Adam öyle bir emin konustu ve 7 yabanciyi ilk 11´e koydu ki, yabanci kontenjani serbest birakildigina inandim resmen:D Rüstü iyilesti ve oynayacak dedi..Ayrica Bobo ve Yusuf kesinlikle oynamayacakmis..Ama 7 yabanciyi ilk 11´e yazan adam burda da hata yapabilir..

Bence de kim cikarsa ciksin, hatta Deco ve Quaresma´yi da özel izinle transfer edip oynatsin, ama yine de yenecegiz..Cok inaniyorum kendi takimima

Caner'i solda, Kewell'ı sağda görebiliriz.

jkk

caner ve ufuk ne kadar hazırlar, ilk 18'de olacaklar mı acaba?

ufuk olur diye tahmin ediyorum ama caner ile serdar arasında bir tercih yapması lazım; veya caner ile uğur arasında.

ufuk ve caner'i hazır varsayarsak benim beklentim şu yönde;

İlk 11:

leo franco

hakan balta

servet çetin

emre aşık

sabri sarıoğlu

mehmet topal

mustafa sarp

arda turan

harry kewell

kader keita

milan baros

Yedekler:

ufuk (aykut)

uğur uçar

emre güngör

barış özbek

elano blumer

caner (serdar)

shabani nonda

herturlu .........

Bu ilk 11'i bekliyorum...

leo franco

sabri e.aşık servet hakan

m.topal m.sarp arda

keita baros kewel

ufuk

uğur

e.güngör

caner

barış

elano

nonda

Sonradan arda yerine elano kewel yerine caner baros yerine nonda oyuna girebilir...

Maşalah Allah nazarlardan saklasın muhteşem bir kadromuz var:)

Yedek kulübesindekiler bile ilk 11 de oynayacak kalitede:D yönetime ne kadar teşekkür etsek azdır.:D

Evet gerçekten kadromuz çok geniş! daha bu 18 de ayhan,linderoth,g.zan,aydın yoklar! gençleri hiç saymıyorum;)

:evilsmile:İnleyen nağmeler ruhumuzu sardı:evilsmile: :ka10:

Yazık olucak.:D

aha buraya yaziyorum....Bu Derbi ertelenecek...ertelendimi de bu düsünceme aciklik getirecegim...90% ertelenecek bu derbi..

Belki sorunun sorulacağı başlık burası değil ama az kaldı arkadaşlar sormak zorundayım. Aslında İstanbul'u biliyorum ama arkadaşım bana maç çıkışı Esenler'e otobüs bulamayacağımı söyledi. Ben de bulacağımı iddia ediyorum. Sanırım otobüs var gece 12'ye kadar değil mi Mecidiyeköy'den? Bir değişiklik yoktur umarım.

Belki sorunun sorulacağı başlık burası değil ama az kaldı arkadaşlar sormak zorundayım. Aslında İstanbul'u biliyorum ama arkadaşım bana maç çıkışı Esenler'e otobüs bulamayacağımı söyledi. Ben de bulacağımı iddia ediyorum. Sanırım otobüs var gece 12'ye kadar değil mi Mecidiyeköy'den? Bir değişiklik yoktur umarım.

renkdaş..otobüs seferleri 11 de bitiyor bıldıgım kadarıyla.ama o gun mac olmasından dolayı uzatırlarmı bılmıyorum..en ıyısı yıne metro gece 2.30 a kadar acık..senın yol uzun olabılır ama yapacak en mantıklısı metroyla leventte levennten mınıbusle topkapıya ordanda esenler olur gıbı.umarım daha kolay yolu vardır

renkdaş..otobüs seferleri 11 de bitiyor bıldıgım kadarıyla.ama o gun mac olmasından dolayı uzatırlarmı bılmıyorum..en ıyısı yıne metro gece 2.30 a kadar acık..senın yol uzun olabılır ama yapacak en mantıklısı metroyla leventte levennten mınıbusle topkapıya ordanda esenler olur gıbı.umarım daha kolay yolu vardır

Renkdaş naptın ya :D Aslına bakarsan ben Kocaeli'ye geçecem ama arkadaşlar var İzmir'den onlar için Esenler'e gitmemiz lazım. Neyse artık bakıcaz. Sağolasın. :)

Renkdaş naptın ya :D Aslına bakarsan ben Kocaeli'ye geçecem ama arkadaşlar var İzmir'den onlar için Esenler'e gitmemiz lazım. Neyse artık bakıcaz. Sağolasın. :)

desene öle renkdaş.ozaman stadın hemen altında varan ve metro turızm var ordan servis zaten götürüyo esenlere :)

Geri
Üst Alt